Uite, Viva!

O noua tableta isi face loc pe piata romaneasca. Allview Viva D8, o tableta cu nume foarte sugestiv a fost lansata recent de compania romaneasca cu cea mai mare crestere din domeniul IT. "Viva", a trai in latina, iti ofera experiente reale in domeniul multimedia, imagini surprinzatoare, filme pe care le traiesti vizionandu-le si performante imbunatatite.

Allview a folosit in noua tableta un procesor Dual-Core de 1,3 Ghz cu un ecran IPS de aproape 8 inchi (7,9) mai exact! A integrat 2 camere foto, cea principala fiind de 3MP iar cea secundara fiind de 1MP renuntand la vechea tehnologie VGA facand astfel mult mai reale experientele din conferintele video sau convorbirile pe skype.

Viva D8 are bluetooth integrat pentru o comunicare optima cu telefonul tau sau cu o boxa portabila cu conexiune prin bluetooth, wi-fi de mare viteza pentru a te conecta la internetul de acasa sau de oriunde altundeva. In acelasi timp poti experimenta viteze 3G HSDPA+, poti folosi tableta sa primesti telefoane sau mesaje sau o poti folosi sa te joci. Indiferent ce alegi sa faci este la fel de fiabila in orice conditie.

Cu o baterie durabila incorporata poti fi sigur ca nu te lasa cand iti este lumea mai draga si te poti baza pe performante imbunatatite in acelasi timp.

Ce iti mai pot spune despre aceasta tableta este compatibilitatea cu Wireless Display Miracast cu orice televizor cu port HDMI prin adaptorul oferit in pachet Smart2View. Prin aceasta tehnologie poti rula filmul preferat direct pe televizor fara a mai fi necesar alte cabluri sau aplicatii. Daca nu doresti sa rulezi filme poti impartasi cu familia cele mai recente poze la dimensiuni mari, in caz ca ai o bunicuta care nu vede atat de bine fara ochelari. Prin intermediul adaptorului Smart2View poti transforma televizorul in ecranul perfect pentru a vedea toate detaliile ultimului proiect de la servici sau graficele previziunilor financiare de pe Wall Street!

Designul slim si GPS-ul incorporat transforma tableta in tovarasul perfect pe drumurile necunoscute dinaintea ta! Unde mai pui ca este si ieftina!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentează-mă!