Ceasuri


Ceasul de perete a reprezentat, pentru o perioadă lungă de timp, marca aristocraţiei, fiind indisponibil pentru marea masă. După începutul secolului XX, el a devenit un obiect accesibil tuturor şi chiar de nelipsit în decoraţiunile interioare.

În zilele noastre, ceasul de perete continuă să fie nelipsit dar cunoaşte o restilizare, existând o evidentă tendinţă vintage în domeniu. Astfel, el poate fi prins într-o ramă sculptată care să îi ofere un aer romantic, poate avea imprimeuri care să imite textura metalului ruginit sau poate fi, de fapt, un ceas de gară. De asemenea, sunt în mare vogă şi ceasurile cu forme ciudate care să aducă aminte de vremuri apuse.

În ceea ce priveşte achiziţionarea propriu-zisă a ceasului de perete visat, probabil cea mai bună cale este cea virtuală, produsele vintage comercializându-se în special în mediul online. Modul de cumpărare este unul simplu, cei care doresc putând să comande printr-un simplu e-mail sau formular de comandă, urmând să efectueze ulterior plata ramburs la primirea coletului.


Ca sa vezi toate produsele trebuie sa: acceseaza pagina aceasta. E simplu de tot.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentează-mă!