Mutarea nu a fost niciodata mai simpla

Am incercat sa facem urmatorul experiment: pe motorul de cautare am introdus cateva formulari, care aproximativ se reduc la ‘mobila la comanda bucuresti’ – se pare ca prepozitiile sau orice alte ‘detalii’ care tin de o limba romana corecta nu influenteaza deloc rezultatul, asta ca o prima concluzie, de fapt ca una secundara, ca o observatie.

Ei bine, experimentul nostru s-a derulat destul de anevoios,initial. Asta deoarece se pare ca oricare mic atelier, orice producator mai mult sau mai putin anonim, oricare furnizor recunoscut sau nu – cu totii incearca sa fie prezenti in mediul online, intr-o forma sau alta. Veti spune ca este un lucru absolut firesc si nu putem sa va contrazicem; dar trebuie sa ne dati, atunci, si noua dreptate cand ne plangem de dificultatea luarii unei decizii: suntem, practic, in fata unui camp pe care au rasarit ciupercile; care dintre ele sunt comestibile? Care este cea mai gustoasa?

Dincolo de preturi mici, iata ce ni se mai promite, fara exceptie: calitate, rapiditate, garantie, personalizare, transport si montaj gratuite. Superb. Aproape prea frumos ca sa fie adevarat. Si, atunci, daca ne-am hotarat pentru varianta de mobila la comanda, cum putem, totusi, alege??

Raspunsul este simplu: prin recomandari venite de la persoane de incredere. Daca nu stim pe nimeni care a incercat, ori daca vrem sa obtinem un pret mai bun, avem posibilitatea de a propune aceeasi comanda mai multor firme. Iar dintre cele care ne ofera conditii mai bune putem alege una vizitandu-i sediul, sau magazinul, sau showroom-ul, pentru a ne face macar o ideea asupra manierei in care se lucreaza efectiv.

Daca ai cumparat mobila poti folosi un serviciu de transport mobilaTrasportul de mobilier nu a fost niciodata mai simplu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentează-mă!