Scapa de daunatori cu www.0219662.ro si compania DDD

Iti este greu sa iti imaginezi faptul ca in secolul 21 mai exista daunatori. Mai peste tot s-au facut operatiuni de deratizari, tocmai pentru a scapa de daunatori. Partea proasta e ca acestia nu dispar asa de usor. Crezi ca e imposibil ca un sobolan sa supravietuiasca intr-un canal sau langa o ghena de gunoi? Este paradisul lui acolo si cu multa grija se va inmulti cat poate de mult.

Care ar fi prima ta reactie sa vezi ca in sediul firmei tale au aparut diversi daunatori? Vorbim aici de la soareci, gandaci pana la furnici si alte insecte a caror prezenta nu ar trebui sa fie semnalata. Vei apela la o firma de curatenie in speranta ca te va ajuta? Nu, mai degraba as recomanda compania DDD, o societate din Bucuresti specializata in operatiuni de deratizare.

Primul pas spre a scapa de daunatori este sa cauti o firma dezisectie, ei vin cu aparatura si cu materiale necesare pentru a detecta atat numarul de daunatori cat si modul prin care acestia au patruns in sediul firmei tale. In acelasi timp ei au oameni pregatiti sa faca aceste operatiuni, indiferent daca vorbim de soareci sau gandaci. Chiar daca crezi ca este o solutie simpla sa cumperi otrava, in cazul soarecilor sau sobolanilor, nu faci altceva decat sa omori din ei, dar nu sa extermini cuibul sau sa scapi de ei definitiv.

Dupa orice operatiune de acest gen este absolut necesar un procedeu de dezinsectie, pe unde au patruns s-a creat o bresa si insectele circula liber, iar orice insecta din aceasta categorie este purtatoare de diverse bacterii, virusuri. Iti pui in pericol angajatii si acest lucru nu da bine in cartea ta de vizita.

Descoperi ca ai daunatori, suni firma, vin te scapa de ei si in final tot ei dupa ce se asigura ca nu mai exista nici o cale de a fi invadat, te vor ruga sa trimiti angajatii 2 ore in pauza si urmeaza ultima etapa a deratizarii. O dezinfectie serioasa pentru a sterge orice urma de microbi. Dezinfectia dusa la final iti asigura un climat echilibrat pentru munca si ferit de boli profesionale, vorbind de la raceli la tuberculoza!

Sigur, citind aceste lucruri vei spune ca este imposibil. Din pacate orice daunator isi gaseste o cale de a invada un teritoriu nou. Se va urca pe tevile de la grupurile sanitare si isi va face cuib undeva in apropiere. Gandacii vor gasi o gaura in mocheta din birou si se vor pune la caldura adunand si cultivand tot ce le sta la indemana. Containerele de gunoi din apropiere le ofera la majoritatea daunatorilor o sursa sigura de hrana si poate de distractie te vor vizita din cand in cand si facand mici gauri in usi, tevi sau cabluri, doar asa, de destindere. Nu este un lucru imposibil, si din nou: nu este recomandat sa faci o deratizare dupa capul tau. Orice operatiune de acest gen implica elemente chimice pe care cel mai posibil nu le cunosti, nu stii nici efectele adverse si nici nu vei face cap-coada ca la carte. Poti pune in pericol nu numai sanatatea ta ci si a angajatilor, a clientilor sau vizitatorilor din cadrul firmei tale.

Compania DDD se va ocupa de toate aceste lucruri pentru tine. Acest articol este adresat in mare parte societatilor comerciale din Bucuresti. In Bucuresti exista cea mai mare densitate de firme, depozite si sedii decat oriunde in tara. Compania recomandata are sediul tot in Bucuresti pentru o actiune rapida si eficienta.

4 comentarii:

  1. Foarte interesant postul... Dar sa stiti ca daunatorii au si rolul lor practic in aceasta lume. Exista un asa zis lant trofic... si daca noi oamenii, rupem acest lant, unde vom ajunge ? sincer nu vreau sa stiu dar nu cred ca o sa fie ceva tocmai benefic.

    RăspundețiȘtergere
  2. or avea ei vreun rol in lume, dar sincer nu cred ca asta ai in cap cand vezi vreun gandac prin casa sau mai rau... ceva cu codita :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi place mult campania lor, pe care inca o deruleaza pe internet. Un brand local, mic... a devenit unul cunoscut in toata Romania.

    RăspundețiȘtergere

Comentează-mă!