Iar ne-a lovit ploaia

Într-o duminică ce părea însorită şi perfectă pentru muncă toate visele s-au năruit într-o clipă. Mergeam liniştit să fac poze pentru un reportaj la ziar când deodată simt o picătură mare de apă ce cade din senin pe capul meu. Am realizat cu uşurinţă că sunt supus unui "bombardament" cu picături de apă venite din nori cu o viteză uimitoare. Pac, pac, am făcut repede pozele şi m-am îndreptat spre birou. Dar nu am ajuns departe pentru că a început o ploaieeeee de te durea capul, puteai să storci apa şi de pe lenjeria intimă atât de violentă a fost furtuna respectivă. Norocul meu a fost că eram aproape de o cafenea, Coffee No. 1 şi am intrat să servesc ceva până trece ploaia. Cât am stat la adăpostul terasei am făcut şi câteva poze. Iată una exact la 5 minute după ce a început ploaia, nu puteai privi cine este pe partea cealaltă a trotuarului şi ce a rămas în urma ploii.... bălţi cât vezi cu ochii. Cizme de pescar domnule, cizme de pescar!

3 comentarii:

  1. eee coffee no1. vii neica la casa din parc... si poate ne sincronizam tura viitoare. ca eu am sunat da rtu deja erai plecat si eu eram si mai plecata. si nu stiu pe cine ai sunat ca noi doi vineri nu am povestit. asa ca maica, te astept la cafea!

    RăspundețiȘtergere
  2. Yes.. promit sa vin cat mai curand sa servesc cafeaua... de data asta te voi suna personal sa nu ne mai incuracam... sa fie mai bine!

    RăspundețiȘtergere
  3. eee coffee no1. vii neica la casa din parc... si poate ne sincronizam tura viitoare. ca eu am sunat da rtu deja erai plecat si eu eram si mai plecata. si nu stiu pe cine ai sunat ca noi doi vineri nu am povestit. asa ca maica, te astept la cafea!

    RăspundețiȘtergere

Comentează-mă!