Filme filme filme

Sunt tot eu, Cioba Cristina, am mai scris un guest aici la Alin si am decis sa revin pentru a va recomanda cateva filme de seri lejere:) 

Va voi povesti deci despre filmele haioase si usoare pe care le-am vazut recent. Ordinea acestora va fi una absolut aleatorie.

1. Mr Popper's penguins. Daca va plac animalutele si...Jim Carrey, go for it. Descrierea oficiala este urmatoarea:" Adaptarea cinematografică a romanului pentru copii Mr. Popper’s Penguins. Scrisă în 1938 de Richard şi Florence Atwater, cartea spune povestea unui pictor care visează să exploreze Antarctica şi care devine fără voia lui proprietarul a 6 pinguini. După ce-i dresează pentru varii numere “acrobatice” şi coregrafice, pictorul porneşte într-un turneu, neştiind că cei 6 pinguini nu sunt atât de cuminţi pe cât păreau la început." De aici...lacrimi de ras si putin haos!

2. I don't know how she does it. Pe ea o stiti cu siguranta din Sex and the city, este Sarah Jessica Parker:) Aceasta este descrierea oficiala: "Bazat pe romanul de mare succes I DON’T KNOW HOW SHE DOES IT, tradus la noi cu titlul Nu ştiu cum reuşeşte, filmul este o comedie despre o mamă a cărei viaţă depinde de lista cu îndatoriri zilnice. "

3. Big fish. Un film bun de tot pentru o seara placuta de duminica, daca inca mai credeti in "A fost odata...". Descrierea oficiala suna cam asa: "Ed Bloom a calatorit prin toata lumea, asemenea lui Ulise, si a intalnit nenumarate fiinte bizare, printre care un urias cu inima mare angajat la circ, doua cantarete siameze cu o singura pereche de picioare si o vrajitoare in al carei ochi de sticla se reflecta moartea celor care i-au trecut pragul. Batran si bolnav, Ed isi cheama fiul la capataiul lui, iar acesta ii cere sa-i marturiseasca daca macar vreuna dintre experientele lui fabuloase e adevarata."

4. The dictator. Ei bine, cred ca acesta ar trebui sa ajunga in top I al acestei liste. Relaxare totala, rasete cu lacrimi, umor bun si actori super. Nu cred ca are nevoie de nicio descriere, cred cu tarie ca ar trebui sa il vedeti si apoi sa schimbam pareri!


5. Edward scissorhands este o poveste minunata si trista in acelasi timp. Asa ca daca doriti sa consumati un pachet intreg de servetele, va poftesc in lumea lui Tim Burton, un regizor cu o viziune interesanta.

6. Never let me go. Un alt film lacrimogen, menit parca a smulge niste lacrimi, asa ca daca se intampla sa fi crezut candva ca iubirea nu exista, acest film va va convinge ca ea exista!

Ca bonus, niste review-uri mai detalie despre Edward Scissorhands si Never let me go gasiti AICI, pe blogul meu.

Dar va poftesc si pe voi sa-mi povestiti ce filme v-au placut voua mult dintre cele vazute recent si nu numai.

Cu drag,
Cristina Cioba

32 de comentarii:

  1. Oh, God! Edward omul foarfeca mi s-a parut cel mai spooky film pe care l-am vazut cand eram mica. Pe celelalte nu cred ca le stiu, o sa le caut :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Se gasesc toate pe torrente sau sunt prea noi ca sa apara?

    RăspundețiȘtergere
  3. Unele din ele sunt destul de vechi. Sigur le gasesti pe siteurile cunoscute.

    RăspundețiȘtergere
  4. Da, dictatorul l-am vazut si eu ieri, este criminal.

    RăspundețiȘtergere
  5. dictator merge, desi are un umor dinala mai idiot, edward e nice, dar intrun fel macabru, asemanator este si dark shadows, pe care n-am apucat sa-l vad...

    RăspundețiȘtergere
  6. Dictator este cel mai tare din serile cu Sasha Baron razi pana lesini !

    RăspundețiȘtergere
  7. Amvazut big fish, este super tare ca si psihologie. Il recomand celor care vor sa vada ceva diferit si le plac filmele pshihologice

    RăspundețiȘtergere
  8. Am fost la The Dictator cu 2 prieteni, am ras o gramada =))) de la inceput, recomand :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Singurul din lista pe care l-am vazut este Mr Popper's penguins care mi-a placut maxim. Chiar eram in cautare de filme de vizionat si voi pune pe lista cateva de aici, The dictator pare interesant.

    RăspundețiȘtergere
  10. I don't know how she does it. este un exemplu ca si tu poti !

    RăspundețiȘtergere
  11. in completarea recomandarilor facute de Cristina:

    Soul Kitchen - comedie (http://www.freecinema.ro/film/soul-kitchen-taverna-soul-kitchen/)

    Drumul de intoarcere - aventura (http://www.freecinema.ro/film/the-way-back-drumul-de-intoarcere/)

    Young Adult - drama (http://www.freecinema.ro/film/the-way-back-drumul-de-intoarcere/)

    RăspundețiȘtergere
  12. Buna lista si asa cautam ceva pentru weekend.

    RăspundețiȘtergere
  13. De acord... cel mai tare din seria cu Sasha Baron :)))). The dictator ruled :D.

    RăspundețiȘtergere
  14. Am fost la filmu The Dictator si mi-a placut la nebunie. Mr Popper's penguins a fost cam slabut si e mai mult pentru copii

    RăspundețiȘtergere
  15. Gata, am reusit sa le vad pe toate... Isi merita toate pungile de floricele si toate sucurile colorate :p le recomand si eu!

    RăspundețiȘtergere
  16. The dictator..l-am vazut si chiar a fost un fil fain..un pic exagerat dar e in nota caracteristica a personajului principal. Daca ne gandim la Borat diferenta nu e prea mare in stilul caracteristic al personajului. totusi mie mi-a placut filmul. Restul sunt pe fista mea de vazut. Daca mai poti te rog mai posteaza o lista de filme.

    RăspundețiȘtergere
  17. simpatica lista, de unele din ele nu stiam, dar cu siguranta acum le voi vedea. In principal Never let me go.. pare simpatic :D

    RăspundețiȘtergere
  18. Mi-a placut Edward omul foarfeca, Dictator a fost un pic prea exagerat pentru gustul meu si pe restul nu am apucat sa le vad. O sa incerc cat de curand Mr Popper's penguins pentru ca imi si place Jim.

    RăspundețiȘtergere
  19. O lista foarte buna ! O sa incerc cateva din ele.

    RăspundețiȘtergere
  20. Nu gasesc traducerile pentru ce gasesc pe torrente . Absolut nici una .

    RăspundețiȘtergere
  21. Big fish este unul dintre cele mai simpatice si reusite filme, cu atat mai mult cu cat este in regia lui Tim Burton.

    RăspundețiȘtergere
  22. Acum mi-am downloadat si eu Never Let Me Go. Am vazut trailerul si m-a emotionat foarte tare.

    RăspundețiȘtergere
  23. Filme vechi dar bune. The Dictator este o comedie de nota 10, am ras la el cu prietenii de ne tavaleam pe jos.

    RăspundețiȘtergere
  24. Big fish este unul dintre cele mai reusite...

    RăspundețiȘtergere
  25. Poate se mai gandesc sa mai difuzeze filmul...omul cu foarfeca...daca tot vedem atatea reluari.

    RăspundețiȘtergere
  26. un film emotionant si amuzant in acelasi timp Intouchables !
    si unul total opus ar fi Tower Block

    RăspundețiȘtergere
  27. o sa incerc sa ma uit la Never Let Me Go

    RăspundețiȘtergere

Comentează-mă!