Winter Rally

Oricat de mic ar fi oraselul in care locuiesc si aici sunt evenimente mai iesite din comun care ne pun in vizorul international. De curand a avut loc Covasna Winter Rally un mic eveniment cu multi participanti din cel putin 2 tari. Ce inseamna Covasna Winter Rally? Clubul AUTOCRONO, o adunare de oameni cu multa pasiune pentru masini au spus ca si noi aici avem potential pentru curse de tip raliu si desi in ultimii ani a avut loc mai mult vara aceasta competitie anul acesta au facut inclusiv o etapa pe zapada. Cat de mult mi-ar fi placut sa conduc si eu una din bijuteriile prezente la aceasta competitie. Nu stiu pana la urma cati participanti au fost la Covasna Winter Rally dar am fost foarte multumit cand am privit spre o parcare plina de masini tunate, motoare ambalate si o gramada de oameni curiosi. Ma simt mandru ca putem pune deoparte problemele zilnice sa luam parte la ceva local, organizat aici, un eveniment care pe parcursul timpului se poate dezvolta mai mult, mai bine si cu mai multa publicitate eventual. Pentru moment foarte putina lume stia de acest concurs iar cei care stiau (din presa ma refer) nu prea au dat multa atentie acestui mic detaliu preferand sa ignore ceea ce s-a intamplat intr-o statiune cu 10.000 de suflete. In orice caz speranta moare ultima si sper intr-un eveniment viitor cel putin la fel de reusit ca si acesta. Cei interesati de eveniment sau care doresc sa participe la alte evenimente organizate de clubul AUTOCRONO pot intra pe situl lor oficial si veti gasi intreaga lor prezentare si toate etapele pe care le organizeaza. Pornind de la etape pe timp de vara sau iarna toate sunt la fel de solicitante atat pentru pilot cat si pentru copilot (drumuri forestiere sunt destule in zona).

4 comentarii:

  1. Mi se pare o idee foarte buna, noi avem o multime de trasee si localitati prin tara unde se pot organiza etape de raliu

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai din cate vad pare sa se miste cate ceva prin tara noastra. trambulinele de la Rasnov au facut senzatie prin presa. De ce nu si un circuit de winter rally ? :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Mi-ar placea sa aud peste cativa ani ca la Covasna se vor tine etap de tip raliu. Dar asta se va intampla doar prin multa publicitate, si ca fiecare pasionat de raliu sa isi dea tot interesul pentru a face ceva in privinta asta.

    RăspundețiȘtergere
  4. Avem o multime de trasee si localitati prin tara unde putem organiza raliuri

    RăspundețiȘtergere

Comentează-mă!