Viralul Valentin sau cupidonul modern

Ne apropiem cu pasi repezi de sarbatoarea lunii februarie. Sarbatoarea apocaliptica a indragostitilor, Valentine's Day. Sincer eu nu am nimic impotriva acestei sarbatori si nici impotriva tam-tamului de pe peste tot. Pentru mine e o zi ca oricare alta si cam atat. Eu aleg sa imi exprim iubirea fata de cei dragi in modul meu in fiecare zi. Nu am nevoie de o zi speciala pentru a face acest lucru. Dar presupun ca si ziua aceasta are un scop. Scopul este de a le a readuce aminte celor care sunt mai uituci, celor care pana la urma chiar nu au habar cum sa isi exprime iubirea chiar daca doresc sa o faca. In acelasi timp, mult succes comerciantilor. Observ ca de la an la an cei care sunt inspirati nu merg prin magazine sa caste gura la ursuleti, la inimioare si la alte asemenea obiecte care intr-un mod sau altul reflecta afectiunea fata de cel drag. Cu precadere, cei inspirati aleg sa mearga pe Google si sa tasteze Cadouri Valentine's Day/ Dragobete apoi sa dea click pe primul site pe care le apare adica mai pe scurt Fungift. Ce poate fi mai usor decat atat? Asta este un punct. Dar mai apoi este si un alt bonus cu care se pot alege cei mai inspirati dintre inspirati. Ei pot comanda obiectul, il pot plati prin online si sa il expedieze prin colet sub forma de surpriza direct persoanei iubite. Fara sa trebuiasca sa mai caute scuze de ce ajunge tarziu de la servici pentru ca a facut ocol prin supermarket cautand vreo promotie la ciocolata si vin rosu. Acum sa ma mai dau un pont: situl nu este conceput numai pentru Valentine's Day. Situl este facut si pentru celelalte zile ale anului. Ce inseamna asta? Nu trebuie sa iti faci griji de zilele onomastice, de zile de nastere sau de alte evenimente. Pe acest site ai diverse idei de cadouri. Ce simpla este treaba de cand s-a inventat internetul nu? Facturi online, cadouri online, socializare online, totul online. Mai putin timp in magazine, mai mult timp pentru tine!

12 comentarii:

  1. Internetul ne face viata mult mai usoara.Multumesc pentru site,am sa il iau in considerare.

    RăspundețiȘtergere
  2. Urasc "sarbatoarea" asta! Sincer mi se pare o mare tampenie.

    RăspundețiȘtergere
  3. din pacate nu are legatura cu noi, copy/paste de la americani...

    RăspundețiȘtergere
  4. Avem si noi sarbatoarea nostra dragobete, pe 24 feb :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Cred ca e mai important sa te simti bine cu persoana draga, nu neaparat in ziua respectiva

    RăspundețiȘtergere
  6. Cred ca trebuie sa profitam de orice ocazie pentru a darui o floare, un gand bun. Indiferent ca e valentine's day, dragobete sau 11 februarie :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Nici eu nu am nimic pro sau contra :) Insa, site-ul despre care spuneai chiar e mai mult decat perfect. Cu ideea asta, de a trimite printr-un curier, mie personal, mi se pare foarte tare :) Surpriza este de doua ori mai mare :))

    RăspundețiȘtergere
  8. Știam site-ul acesta dar am uitat de el. O să cumpăr ceva sigur de acolo pentru prietenă.

    RăspundețiȘtergere
  9. Recomand cu caldura acest site. Echipa profi, produse calitative si la preturi bune.

    RăspundețiȘtergere
  10. De acord cu cei care au spus ca nu trebuie sa asteptam o zi anume ca sa ne simtim bine cu persoana iubita.

    RăspundețiȘtergere
  11. Singura parte care imi displace la aceasta sarbatoare, ca la celelalte este comercializarea ei in exces

    RăspundețiȘtergere
  12. Happy Valentine's Day.. :)
    Greetings from Timor Leste

    RăspundețiȘtergere

Comentează-mă!