Trotineta

Baietelul meu are deja 4 ani asa ca isi petrece mult timp in curte jucandu-se in nisip cu tot felul de jucarii. Am cautat niste lucruri mai bune pentru el ca sa se distreze mai mult. Am vazut pe un site niste trotinete foarte frumoase si m-am gandit o clipa sa ii iau una si fiului meu insa mi se par destul de periculoase pentru varsta sa. Este inca prea mic pentru a merge pe trotineta. Ceea ce mi-a placut insa cel mai mult pe bestkids sunt niste masinute electrice pe care i le-as lua si eu lui David. Cred ca toata ziua se va plimba cu masinuta peste tot si nu s-ar da jos din ea nici ca sa manance. D-abia astept sa o cumpar si sa i-o daruiesc baiatului meu. Cred ca va fi foarte bucuros ca va conduce propia masina inca de la 4 ani. Iti recomand si tie sa intri pe site-ul bestkids ca sa vezi cele mai bune produse pentru copilul tau.

Copii sunt atrasi de trotinete. Nu stiu de ce dar sunt. Dar cu toate astea nimic nu se compara cu bucuria unei masinute electrice.

Un comentariu:

  1. Iti recomand si tie sa intri pe site-ul bestkids ca sa vezi cele mai bune produse pentru copilul tau. trotinete copii

    RăspundețiȘtergere

Comentează-mă!