Brelocurile, amintiri personalizate


Cat de marunt este un breloc si cat de mult poate insemna acesta pentru o persoana. Un breloc poate sa iti aduca aminte de un loc, de o persoana, de un cadou, brelocul este practic o amintire. Fie ca le pui la chei sau le agati pe oriunde de un lucru pe care il porti in permanenta la tine brelocul este important. Nu multi pot spune ca nu au avut niciodata pe chei un breloc, fie el cumparat sau primit de la cineva. Brelocul a fost si ramane in continuare o modalitate de a ne arata afectiunea fata de cineva sau pentru a ne aduce aminte cu placere de un anume loc vizitat.

Cel mai frumos este atunci cand ai parte de brelocuri personalizate, care te vizeaza direct pe tine si nu sunt kitch-uri cumparate de pe ici de colo si nici nu sunt imitatii ieftine fabricate in RPC (Republica Populara Chineza sau consacrata ca Made in China).

Cum ne-am obisnuit de ceva vreme acum se poate gasi pe piata orice. In afara de magazinele de cartier unde mergi si rogi frumos vanzatoarea ca la comanda sa iti puna si pentru tine ceva personalizat acum exista si firma personalizare brelocuri. Cu mult inainte de a face o amintire, de a cumpara noua masina sau de a schimba yala de la usa poti sa iti cumperi un breloc gata personalizat. Asa ai parte din timp de placerea de a purta la chei, la buzunar sau in masina obiectul acela micut care te face sa iti aduci aminte de acel ceva. Orice.

12 comentarii:

  1. Sunt multe firme care produc brelocuri dar asta pe care o recomanzi tu e chiar interesanta deoarece are multe produse, faine.

    RăspundețiȘtergere
  2. Industria brelocurilor este foarte diversificata.. desigur nu toate fac treaba buna si produse de calitate. Recomand si eu firma de care vorbesti, are multe produse destul de frumoase.

    RăspundețiȘtergere
  3. Este cea mai buna metoda in a face cadoul perfect daca chiar si il mai personalizezi.

    RăspundețiȘtergere
  4. In ziua de azi sunt folosite si drept publicitate, dar chiar ca nu cred ca ezista cineva care sa nu fi avut un breloc! Cheia fara breloc, e ca omul dezbracat :)

    RăspundețiȘtergere
  5. da... tin minte ca am avut o data atatea breloace incat nu aveam loc sa le bag in buzunar de cate aveam la chei... :))

    RăspundețiȘtergere
  6. tin minte ca aveam la brelocuri pana cand nu aveam cum sa le mai bag in buzunar cheile ca aveam prea multe.. copilaria.. :D

    RăspundețiȘtergere
  7. Am un breloc foarte interesant, de fapt e vorba despre un set insa eu detin doar o parte din el, cealalta parte este la sotie :D

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu prea mai au nici o semnificate, acum sunt doar simple accesorii.

    RăspundețiȘtergere
  9. Recent am primit si eu un breloc, singurul motiv pentru care il pastrez este faptul ca e de la prietenul meu. De regula, nu sunt adepta unor astfel de accesorii.

    RăspundețiȘtergere
  10. Mi se pare foarte util stickul in loc de breloc :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Daca vreti si brelocuri pix pentru promovarea companiei dvs se pot face pixuri personalizate stil breloc, de mare efect pentru clienti. Le puteti gasi si pe http://www.pixuripromotionale.ro/ . O zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  12. personalizare orice fel de obiecte la preturi de producator, pentru ca ei le produc, Tempera Advertising va ajuta sa faceti cadourile de efect personalizate , gravate. de asemena daca vrei sa evidentiezi compania ta cand mergi in trafic colanteaz-o cu sigla/sloganul companiei tale. mult succes! Hai in site http://www.personalizare-promotionale.ro/

    RăspundețiȘtergere

Comentează-mă!