La cumparat de Ford

Fordul cred ca este una din cele mai longevive marci de pe piata, una din cele mai inovative si cu o gama larga de masini, pentru orice buzunar.

Cine este proprietar de Ford este un sofer multumit. Nu am auzit pana acum sa fie vreunul cu nemultumiri, la piese, intretinere sau modul in care acesta zboara pe sosea. Am prieten care conduce un ford mai mandru decat cel mai smecher BMW. Si parerea mea e ca raportul calitate-pret merita cel mai mult in comparatie cu marcile franceze in special.

Pe langa toate asta majoritatea fordurilor de pe soselele romanesti sunt masini noi, sunt masini noi pentru ca nu sunt multi care sa vanda la un an-doi fordul, este prea frumos. Daca mai esti proprietar pe un ford b-max atunci il ti sa il lasi mostenire inclusiv la copii. Gand frumos nu?

De ce as alege eu un Ford B-max? Mai ales cel mai nou iesit pe piata? Pai pentru inceput este foarte usurel, are motor de numai 1000 cmc. Chiar daca are motorul asa mic are si 100 de cai putere, mai mult decat “n” marci de pe piata. Si chiar daca are 100 de cai-putere este motor ecoboost, ECO. Si pentru ca este FORD.
Am putere mare, am pret mic, am marca respectata, am consum mic si se conduce usor. Este echipat cu zeci de senzori pentru parcare, distanta, franare, semnalizare si toate cele. O alegere mai buna nu cred ca as putea face.  Decat sa merg pe o alegere franceza unde anual scoti din buzunar o “carca” de bani pentru piese – fie vorba intre noi – alea sunt facute numai pentru a scoate banul de pe tine pentru piesele de schimb, sau decat sa aleg un Volvo care desi este frumos, sigur si puternic este incredibil de scump.


Go on shopping!

29 de comentarii:

  1. Sincer masinile ford chiar imi plac, sunt foarte bine facute si in plus pentru generatia tanara se potriveste un ford.

    RăspundețiȘtergere
  2. Masinile Ford sunt foarte fiabile.Sunt mai scumpe ca alte masini dar merita.

    RăspundețiȘtergere
  3. La raport calitate pret sunt depasite mult de alte marci... Iar piesele nu sunt tocmai ieftine. De la un posesor de Ford citire.

    RăspundețiȘtergere
  4. Diferenta o fac noile motoare produse de cei de la Ford...raportul putere/consum e excelent :)

    RăspundețiȘtergere
  5. In ultimii 2 ani cei de la ford au revenit puternic pe piata: exemplu - motorizarea ecoboost care a castigat 2 ani la rand premiul de motorul anului.

    RăspundețiȘtergere
  6. Se spune ca ecobust este unul dintre cele mai economice motoare existente!

    RăspundețiȘtergere
  7. Forul in general este o masina fiabila si accesibila, insa trebuie sa ne gandim la faptul ca nu exita padure fara uscaciuni. Din gama Ford aleg Mustang GT... Pace

    RăspundețiȘtergere
  8. Si eu sunt proprietar de Ford si sunt destul de multumit. Detin un focus 1.6 16v, iar singura asa zisa problema este consumul oarecum ridicat de combustibil. Consumul mediu este de 8 litri la suta de km. In rest nu am de ce sa ma plang. Piesele cad greu, am parte de confort si de siguranta pentru un pret destul de bun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Da, ce pot spune...am avut un Ford Mondeo si sincer eu chiar am fost multumit de el.

    RăspundețiȘtergere
  10. noile motare Ford sunt extraordinare, felicitari celor de la ford ca au reusit si designul interior sa il aduca in pas cu tendinta

    RăspundețiȘtergere
  11. Fordul este o masina foarte fiabila care merita sa fie cumparata.

    RăspundețiȘtergere
  12. Detin un Ford Mondeo 2.0TDCI din 2007 si pot spune ca motorul este foarte fiabil si bun din punct de vedere al consumului DAR intretinerea nu este tocmai ieftina tinand cont de faptul ca volanta pica destul de repede si ansamblul fulie, role, intinzator, curea accesorii, etc. Consumul este cel care ma face sa iubesc aceasta masina 4.5L% in afara si 6L% in oras. Noile motoare sunt insa cu mult peste cele de acum 5-6 ani.

    RăspundețiȘtergere
  13. Arata bine B-max, sa vedem cum ramane cu fiabilitatea motorului asta de 1l ..

    RăspundețiȘtergere
  14. Urmatoarea masina va fi un Ford, fara doar si poate :) Sunt fascinat de noile motoare produse chiar la Craiova iar faptul ca avem producator autohton, e un plus pentru viitor.

    RăspundețiȘtergere
  15. Detin un Ford Focus din anul 2007 si sunt foarte multumit de el.

    RăspundețiȘtergere
  16. Fordurile sunt masini foarte fiabile, singurul lucru deranjant la modelele pe benzina este consumul cam mare ...

    RăspundețiȘtergere
  17. sunt super masini, au consumul mic si au super design!

    RăspundețiȘtergere
  18. fordul este o masina ce nu este facuta pentru Romania, eu detin unul si ma doare sufletul cand trebuie sa schimb un amortizor, o bara de directie, etc. In rest o masina ideala, consum mic, confort la drum lung impecabil.

    RăspundețiȘtergere
  19. Ford Focus este una dintre masinile mele prefarate si desii nu detin una pot spune ca-mi place ca design si ca preturi ( din cate am auzit), mai ales tinand cont de faptul ca eu sunt din Craiova, unde piesele ford ar trebuii sa fie mai ieftine.

    RăspundețiȘtergere
  20. De acord desi eu prefer masinile puternice. Daca ar fi sa cumpar azi un Ford, ar fi cu siguranta un Ford Mustang '96, musai decapotabil. Am avut unul si nu il pot compara cu nici o alta masina pe care am pus mana, din clasa sport.

    RăspundețiȘtergere
  21. Nu cred ca era nevoie sa aducem in discutie marcil frantuzesti, la capitolul fiabilitate sunt cu mult sub adevaratele marci de masini

    RăspundețiȘtergere
  22. Ford Focus este una dintre masinile mele prefarate si desii nu detin una pot spune ca-mi place ca design si ca preturi

    RăspundețiȘtergere
  23. Orice Ford isi merita banii, singura problema care ar putea fi expusa e ca atunci cand te lasa ceva la ea, greu ii dau de cap chiar si cei mai buni mecanici...din fericire nu te lasa prea des ceva.

    RăspundețiȘtergere
  24. Ford este un nume care iti da siguranta. In comparatie cu masinile franceze intr-adevar este o diferenta mare la rezistenta si la fiabilitate. Este important ca o masina sa fie la pret mic si sa poata fi condus usor, accesoriile de tip lampi si senzori de parcare, distanta etc sunt doar cireasa de pe tort.

    RăspundețiȘtergere
  25. Am un Ford Fiesta din 2008. 1.2 Benzina. Pot spune ca sunt foarte multumit de aceasta masina. N-am avut probleme cu nimic pana acum.

    RăspundețiȘtergere
  26. Ford Focus sunt cele mai fiabile masini.

    RăspundețiȘtergere
  27. asi recomandac o masina Ford pentru cei care au ceva de spus,masina te reprezinta

    RăspundețiȘtergere
  28. fordul este o masina puternica te reprezinta cand esti o persoana puternica

    RăspundețiȘtergere

Comentează-mă!