Masina nemteasca!

Cine este in domeniul de vanzari auto stie cum e viata. Ai sansa sa incerci fiecare masina pe care o vinzi si se intampla ca din cand in cand sa fie o experienta de neuitat. Cand lucrezi in acest domeniu cu marci consacrate ai ocazia de a sta la volan la cele mai noi editii ale acestora, in scaunul celor mai performante masini si in spatele celor mai puternice motoare (sau in fata lor – dupa caz).

Cat de mult ii pot invidia pe acestia, nu neaparat ca sa deti o astfel de masina dar te poti gandi la faptul ca ai condus fie si 10 metri acea masina, pana ai parcat pe locul dedicat acesteia in reprezentanta. Te poti lauda la prieteni pe strada – eu am condus asa ceva, nu imi place sau e prea slabuta pentru dorintele mele.

Ca familist cea mai buna alegere o poti face doar cu mercedes clasa b. Este una din cele mai sigure masini si poate cea mai frumoasa clasa de masini de familie de la Mercedes. Nu cred ca poate concura cineva cu ei pe acest domeniu iar restul fabricantilor chiar daca au un pret mai scazut tot nu ai experienta din spatele unui volan Mercedes. Sau nu?


Dar acum piata e in scadere, speram totusi sa ne revenim toti financiar si sa ne permitem fiecare in parcare cate un mercedes, macar. Daca avem familie atunci un mercedes clasa b daca nu atunci generos un superb SLR. Chiar daca sunt vise, ele macar sunt gratuite. Si chiar daca banii nu iti aduc fericirea mai bine plangi in spatele unui volan mercedes decat pe o bicicleta.

24 de comentarii:

  1. Un om simplu care nu fura sau nu creeaza ceva nou nu va avea niciodata bani de masini inteligente...

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu cred ca Mercedes B Class este o masina putin cam mica pentru a fi o masina de familie. Eu as opta pentru Mercedes Vito :)

    RăspundețiȘtergere
  3. @ Marius Wall: Pai daca muncesti putin, trebuie sa te multumesti cu putin :) Depinde cat lucrezi, in ce domeniu o faci si cat de eficient esti :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Sie u imi doresc un mercedes...dar deocamdata mai am de asteptat si ma tarasc dupa o skoda sper macar la anu!

    RăspundețiȘtergere
  5. Pana la urma..ce e nemtesc.. e nemtesc.. se stie cat de fiabile si bune sunt

    RăspundețiȘtergere
  6. Parerea mea este ca masinile nemtesti sunt cele mai bune.

    RăspundețiȘtergere
  7. @SORIN Vito este o masina cam mare sa fie de familie ( asta in cazul in care nu ai 4 copii ). Eu sunt de acceasi parere cu alin ;)

    RăspundețiȘtergere
  8. Este o masina foarte buna si rezistenta o puteti incerca cu incredere.

    RăspundețiȘtergere
  9. Secretul masinilor nemtesti este fiabilitatea si calitatea foarte buna a pieselor de schimb. Bineinteles si pretul lor este pe masura.

    RăspundețiȘtergere
  10. Noua clasa B de la Mercedes e de-a dreptul fantastica :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Un muncitor de rand din romania in viata lui nu isi va putea permite o masina inteligenta ...

    RăspundețiȘtergere
  12. Un om de rand cu un salariu acceptabil poate lua o astfel de masina dar cu mari sacrificii (credit pe 10-15 ani la care plateste masina de cateva ori)care nu prea se merita din punctul meu de vedere. Investitia intr-o masina (mai ales noua) nu isi are rostul, cam in 2 ani pierzi cam 50% din valoare.

    RăspundețiȘtergere
  13. Merita sa-ti cumperi o astfel de masina in leasing pentru ca este foarte probabil sa beneficizezi de o garantie de 10-15 ani. Masinile noi sau mai corect, cele Nemtesti, confera siguranta si majoritatea au un design superb.

    RăspundețiȘtergere
  14. Mercedes este baza masinilor nemtesti. Iubesc marca.

    RăspundețiȘtergere
  15. Volkswagen este baza masinilor nemtesti, numai ca n-au prea mai fabricat.

    RăspundețiȘtergere
  16. Si mie mie se pare mic B Class pentru o masina de familie, daca esti fan Mercedes mai degraba cred ca ai opta pentru un R Class ca si masina de familie :)

    RăspundețiȘtergere
  17. Nu stiu de ce sunt atatea comentarii contra, deoarece articolul este scris in mod pertinent. Clasa B este cu adevarat masina de familie optima, cu atat mai mult ca este construita de cea mai buna marca de automobile.

    RăspundețiȘtergere
  18. By the way, noul Mercedes A Class a intrat in productie. Arata formidabil masinuta aia.

    RăspundețiȘtergere
  19. O masina nemteasca este o masina nemteasca, nu o poti compara nicicand cu o masina realizata in alta tara :)

    RăspundețiȘtergere
  20. Daca facem o statistica 80% dintre masinile din Romania sunt nemtesti sau aduse din Germania.

    RăspundețiȘtergere
  21. Dar inca se aplica regula, masinile nemtesti pentru Germania sunt diferite fata de cele pentru Romania

    RăspundețiȘtergere
  22. ai perfecta dreptate:)) mai bine plangi in masina ca a venit iarna si iti ingheatza lacrimile:))

    RăspundețiȘtergere
  23. Produsele de provenienta germana sunt clar cele mai bune, fie ca e vorba de masini sau de vopseluri ori tencuieli sau dulciuri, Sunt buni si nu se dezic de la asta in nicio situatie.

    RăspundețiȘtergere

Comentează-mă!