Jucarii online

jucarii online
Stau si ma gandesc oare de as recomanda un magazin online de jucarii? Stim toti ca daca mergem cu copilul intr-un magazin de jucarii se va indragosti de toate si ii este greu sa aleaga o singura jucarie din toate cele expuse si de cele mai multe ori le vrea pe toate acasa si incepe sa incarce cosul de cumparaturi cu tot ce lui i se pare mai atractiv. Exista si foarte multe cazuri in care acesta (copilul) incepe sa planga sau sa se alinte in magazin pentru ca nu primeste tot ce doreste.

Pentru a evita toate momentele neplacute, alegerea grea a jucariilor dar si in cazul parintilor care nu au de cele mai multe ori timp pentru a sta sa studieze tot ce este acolo exista si magazine online de jucarii. Nu e mare lucru si poti si de acasa sa achizitionezi jucarii ieftine pentru copilul tau fara absolut nici o problema. Modalitatea de comanda este aceasi ca in toate magazinele online, comanzi, platesti si vine coletul acasa. Astfel ii poti face o surpriza de fiecare data cand te decizi sa ii cumperi jucarii copilului tau.

In magazinele clasice gasim foarte greu jocuri, puzzle, jucarii care ii stimuleaza activitatea cerebrala, jocuri interactive care il invata mai multe lucruri decat o simpla jucarie. In magazinele clasice gasesti de cele mai multe ori doar cateva exemplare din aceasta categorie si daca te gandesti ca ar trebui sa aibe mai multe asemenea jocuri si puzzle  nu prea ai de unde alege. In schimb in magazinele online ai de unde alege, zeci de modele si foarte multe posibilitati de a umple timpul copilului tau intr-un mod foarte util.

Eu personal recomand jocurile interactive. Invata sa numere, sa lucreze in echipa, sa isi faca un cerc de prieteni foarte strans, sa diferentieze modele, incepe sa gandeasca deja strategii. Parerea mea este ca un copil trebuie sa interactioneze cat mai mult cu asemenea jocuri si trebuie stimulata creativitatea in acest mod, incercand cat mai mult sa il tinem in realitate fara sa ii dam sansa de mic sa intre in lumea virtuala si a jocurilor pe PC. Toate la timpul lor iar pana la o anumita varsta nici nu ar trebui sa stie de existenta tehnologiei. Cu cat este mai putina tehnologie in jurul lui cu atat se bucura mai mult de fiecare clipa a copilariei lui si nu risca sa devina obsedat de diferite jocuri electronice care ii stimuleaza mai mult violenta decat activitatea cerebrala.

37 de comentarii:

  1. Trebuie sa fim foarte atenti insa la vapoarele pline cu jucarii care au inundat lumea din China, multe din ele sunt foarte periculoase pentru copii.

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte adevarat, ai mare dreptate, nimic nu se compara cu placerea unui copil de a intra intr-un magazin si a isi cumpara o jucarie.

    RăspundețiȘtergere
  3. Comenzile de jucarii online sunt cele mai potrivite in cazul comandarii unor jucarii pentru a le oferi cadou. Stim cu totii ca timpul este pretios si in majoritatea cazurilor uitam sa trecem pe la magazin. Pe net comanzi si in cateva zile iti bate curierul la usa, iar pe deasupra le poti gasi si la pret bun.
    Cand vine vorba sa pui copilul sa aleaga o jucarie, cel mai recomandat este sa mergi cu acesta la un magazin din oras. Este mai bine sa aleaga jucariile dorite in realitate decat dintr-o descriere online.

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi aduc aminte cand eram mic si ma indragosteam de cate o jucarie, ma asezam in fund si plangeam pana mi-o cumpara ai mei. Metoda asta functiona atunci, acum vad mamele cand iau copiii de cate o mana, si urla aia pe strada, si le mai da si cate o palma. Of doamne ce oameni !

    RăspundețiȘtergere
  5. Este cel mai frumos moment cand te duci cu copilul tau si el isi doreste o jucarie...

    RăspundețiȘtergere
  6. Dar, in acelasi timp, daca el a vazut la un moment dat jucaria intr-un magazin si nu i-ai cumparat-o din motive financiare, o poti comanda online facandu-i o surpriza. Sunt avantaje si dezavantaje, parere mea.

    RăspundețiȘtergere
  7. E bine ca acum avem alternative, dar nu-i prea ok cu lumea asta virtuala. Am gasit pe internet un site unde te poti ruga sau unde poti aprinde o lumanare..ciudat.

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu zic ca e mai bine sa cumperi online din cauza ca o sa te faca sa cumperi mai multe din mgazin si nu ai posibilitatea sa le cumperi

    RăspundețiȘtergere
  9. Ai avantaje si dezavantaje o data cu achizitia online...iar unul dintre dezavantaje..e ca nu poti pipaii produsul !

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu cred ca daca cumperi jucariile de la un magazin online le cumperi de obicei la cel mai mic pret de pe piata .

    RăspundețiȘtergere
  11. Si daca ii cumperi o jucarie online si nu ii place,deci mai bine mergi la magazin si ii faci poftele :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Cunosc multe cazuri de viitori tatici care abia asteapta sa aiba un copil pentru a putea profita de jucariile lui. :))

    RăspundețiȘtergere
  13. Chiar se merita sa cumperi jucarii online, ultima oara am trimis nepotilor un cadou si totul a decurs perfect.

    RăspundețiȘtergere
  14. Avantaje si dezavantaje sunt pentru ambele situatii. Daca copilul plange in magazin ca vrea ceva ce poate nu-ti permiti sau vrea prea multe jucarii, atunci te poti duce la magazin fara copil. Poate sa se indragosteasca de ele si daca le vede pe calculator daca sta langa tine cand alegi. E drept ca online e mai confortabil indiferent de produse si poti evalua mult mai multe produse in doar cateva ore de navigat pe Internet. Riscul pe care il vad eu este legat de calitate, mai ales cand vine vorba de copii foarte mici unde standardele de calitate sunt foarte stricte si ieftin poate insemna periculos.

    RăspundețiȘtergere
  15. Jucărie a pachetului este o surpriza placuta :)

    RăspundețiȘtergere
  16. Ei pot beneficia acum de jucariile la care noi nici macar nu am visat, asa ca de ce nu le-am face viata mai frumoasa ? cat sunt inca mici ..

    RăspundețiȘtergere
  17. Recomand cel mai mult cumpararea produselor online....!

    RăspundețiȘtergere
  18. I-am cumparat baiatului meu tot ce si-a dorit, dar nu recomand jucarii scumpe pentru ca intre anii 1-6 ani, le strica.

    RăspundețiȘtergere
  19. Online poti gasi tot ce isi doreste copilul tau.

    RăspundețiȘtergere
  20. Cel mai bine e sa cumperi jucarii din magazinele de specialitate. Pe net gasesti toate "chinezariile"

    RăspundețiȘtergere
  21. produsele online sunt mai ieftine decat in magazine

    RăspundețiȘtergere
  22. @CinemaTV crezi ca jucariile din magazine nu sunt majoritatea inportate din China :))?

    RăspundețiȘtergere
  23. si in magazine sunt multe chinezarii pentru ca astia se pricep sa faca mai de toate ... :)

    RăspundețiȘtergere
  24. chinezii au facut din productia de jucarii o arta.

    RăspundețiȘtergere
  25. si eu sunt pentru achizitionare de jucarii online

    RăspundețiȘtergere
  26. si eu sunt pentru achizitionare de jucarii online

    RăspundețiȘtergere
  27. Daca ar exista o lege prin care sa se interzica cu desavarsire comercializarea produselor fara certificare , atunci ai avea toate motivele din lume sa achizitionezi produse online , dar cum in Romania nu se respecta nimic,este indicat sa te gandesti de doua ori daca merita sa risti.

    RăspundețiȘtergere
  28. Imi place acest articol si mult succes in continuare.

    RăspundețiȘtergere
  29. Intr-adevar , magazinul online cu jucarii este o idee buna dar sunt si cateva puncte care ar trebui luate in considerare .

    1. Parintii/copii vor sa testeze jucaria , asa ca un magazin fizic castiga aici .
    2. Pretul , iar magazinul online castiga pentru ca nu plateste chirie + utilitati fata de cel fizic .
    3. O gama mai mare de produse pentru magazinul online .

    In concluzie , cred ca ai dreptate .

    RăspundețiȘtergere
  30. Este un lucru foarte bun, in ziua de azi oricum multi parinti evita magazinele de jucarii si majoritatea sunt in piete unde copii nu au acces. Totusi sunt anumite norme care trebuies indeplinite de jucarii si se gasesc foarte greu jucarii atractive pe internet

    RăspundețiȘtergere
  31. Cel mai bine, e sa mergi cu copilul la magazin, decat sa faci comanda online :)

    RăspundețiȘtergere
  32. Pe timp ce trece cumparaturile online se vor inmulti in Romania in toate domeniile, chiar si jucariile vor fi cumparate online.

    RăspundețiȘtergere
  33. cred ca vom ajunge din ce in ce mai mult sa cumparam de pe net chiar si jucariile. Eu personal am inceput sa cumpar chiar si haine si totul a fost cat se poate de in regula

    RăspundețiȘtergere

Comentează-mă!