Curs de fotografie Bucuresti

Copilul tau este pasionat de tot ce il inconjoara sau este o fire artistica? Da-i ocazia sa se descopere pe sine prin intermediul fotografiilor. Pentru doar 420 de lei il poti inscrie la un curs de fotografie. Aici el va descoperi un nou mijloc de comunicare si de relationare cu cei din jur, prin fotografii. Varstele cursantilor sunt intre 6 si 10 ani, vor fi 4 sedinte a cate 90 de minute pe luna, timp de 3 luni. Fiecare cursant trebuie sa aiba propriul aparat de fotografiat. Pentru a se putea imparti participantii in grupe, prima sedinta va fi de evaluare a aptitudinilor. Copii vor fi ajutati sa se familiarizeze cu aparatul de fotografiat, sa inteleaga elementele de baza in fotografie. Temele acestui curs de fotografie sunt: 
-autoportret; 
-povesti din obiecte; 
-ce vreau sa ma fac cand voi fi mare; 
-pictura canvas. 

Temele vor fi dezvoltate prin ajutorul aparatului de fotografiat, de aceea este important ca fiecare cursant sa aiba unul. Dar fiind copii, ei vor fi ajutati sa dezvolte aceste teme prin multe experimente, multa practica si se va folosi un limbaj apropiat lor. Prin joc prichindeii vor fi ajutati sa vada cum pot folosi fotografia ca un nou mijloc de comunicare si relationare cu cei din jur. La sfarsitul cursului se organizeaza o expozitie care va cuprinde lucrarile facute de ei, astfel munca lor va putea fi admirata si apreciata de toti parintii.

Intra pe site pentru a afla cand incepe o noua serie la curs. Click pentru detalii sa citesti cele mai recente posibilitati oferite.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentează-mă!