Allview – tehnologie samsung, companie romaneasca

Probabil foarte multi dintre voi au inceput sa se familiarizeze cu brandul romanesc Allview. Compania romaneasca din domeniul IT&C are una din cele mai rapide cresteri din punct de vedere al performantelor si al productiei din domeniu.
Au inceput timid cu cateva modele de tablete si telefoane mobile dual sim. Apoi au continuat in forta si au inceput sa lanseze aproape in fiecare luna produse noi, mai performante, mai atractive si la preturi excelente. Acum au ajuns sa domine piata de tablete low-cost si piata telefoanelor mobile dual sim pregatindu-se sa lanseze si modele single sim intr-o varietate mai larga pentru consumatorii romani.
Cea mai recenta lansare a unui produs Allview este tableta AX4 Nano, o tableta 3G care imbina un smartphone cu o tableta clasica. Cererea de tablete 3G direct si nu optional prin dongle a facut ca Allview sa lanseze un model de tableta micut, chic dar si foarte performant.
AX4 Nano este o tableta care imbina noua tehnologie 3G HSPA+, GPS (cu receptor – se poate folosi in timp real) si bluetooth. Ce inseamna cele trei lucruri enumerate? Conexiunea 3G HSPA+ iti permite sa foloesti tableta pe post de telefon atunci cand ai nevoie sau esti apelat, in acelasi timp ai conexiune la internet la viteze foarte mari (21 Mbps).
Receptorul GPS EPO este noua tehnologie care integreaza un sistem care detecteaza pozitia satelitilor in ultimele 30 de zile astfel reuseste sa faca localizarea mult mai rapid. Dimensiunea de 7” (inchi) o face sa arate harta de deplasare destul de mare si nu exista pericolul de a lua curba gresit.
In cazul in care deti si o boxa portabila poti fi sigur ca prin intermediul bluetooth poti transforma orice plimbare in parc intr-o petrecere adevarata cu prietenii.
Ce mai are nou este cele doua camere, una pe spate si una frontala, asa ca esti pe Skype sau faci apel video poti arata atat mediul inconjurator dar si modul potret pentru o convorbire face-to-face.

Din cate se aude de la compania romaneasca tableta va fi pusa la vanzare prin intermediul partenerilor si pretul va fi unul mic, mic de tot. Mai exact pretul de lansare al tabletei va fi de 409 lei. Astfel spus cu un procesor dual core de 1,3 Ghz, tableta mai buna decat AX4 Nano nu gasesti!

6 comentarii:

  1. Desi e firma romaneasca am observat ca romanii nu o sustin asa cum ar fi normal, e ca in cazul Daciei ..

    RăspundețiȘtergere
  2. asa este... de ce nu avem incredere in produsele noastre? ca deh.. nu ducem lipsa de oameni inteligenti in tara asta.. pacat, de asta importam atat :(

    RăspundețiȘtergere
  3. Vanzarile acestor tablete nu au crescut neaparat datorita calitatii lor, ci datorita parteneriatelor pe care Allview le are cu firme precum Romtelecom....cred eu.

    RăspundețiȘtergere
  4. Desi e firma romaneasca, nu prea cred eu ca sunt produse 100% romanesti. Majoritatea sunt din import din china, ceea ce nu este o metoda foarte buna de promovare din punctul meu de vedere. Am testat cateva produse de la ei si par destul de ok. Avem incredere in produsele noastre, doar ca sunt altele si mai bune.

    RăspundețiȘtergere
  5. Colteanu, e normal sa importe piesele din care e alcatuita tableta/telefonul. Ca doar nu am inventat noi roata.

    Ar trebui sa ne bucuram de faptul ca o companie romaneasca s-a bagat si pe domeniul asta.

    RăspundețiȘtergere

Comentează-mă!