Tehnologia Xtreme

Cine credea vreodata ca o companie romaneasca va fi capabila sa introduca un procesor Snapdragon intr-un telefon mobil si sa il faca suficient de bun si de ieftin incat sa concureze cu brandurile mondiale precum Apple, Samsung, Nokia sau HTC?

Allview a lansat recent cel mai performant smartphone din gama lor, Allview X1 Xtreme, un telefon mult mai performant inclusiv decat laptopul de pe care scriu acest articol. Cu 3Gb memorie RAM, un procesor Snapdragon 800 QuadCore la 2,15 Ghz. Un telefon demn de ingineria spatiala, cand te gandesti ca Apollo 13 s-a lansat in spatiu cu un computer de bord cu o memorie de 64Kb. Cat a avansat tehnologia? Incredibil de mult!

X1 Xtreme pare sa fie un telefon foarte, foarte frumos ca si design, curbat usor pe spate sa incapa perfect in palma. Doua camere, una principala de 13Mp si una secundara de 8Mp. Samsung are noroc cu ultima lansare ca altfel ramanea in urma.

Daca esti fan al unui telefon edge to edge, adica ecranul sa fie maxim, acesta are suprafata laterala de aproape 3 milimetri, in rest touchscreen. Si Gorilla Glass 3. Vrei mai mult? Are in total 5,5 inchi de display FullHD. Poti renunta inclusiv la tableta o inlocuiesti cu acest telefon care oricum e mai performant. Si are si spatiu de stocare de 32Gb.

Ca si telefonul anterior, X1 Soul, este dotat cu sistem de sunet DTS cu amplificator Yamaha, compatibilitate HD Voice si multe altele. Nimic nu poate fi mai multumitor.

Va mai ofer o piesa de informatie preluata de la Allview:

“Interacţiunea utilizatorilor cu device-ul este mereu surprinzătoare datorită funcţiilor inteligente cu care acesta este dotat: quick menu (acces rapid la cele mai importante setări), double tap to wake (display-ul se deschide in urma unui dublu click pe ecran), black screen gesture (orice aplicaţie setată în prealabil porneşte automat daca utilizatorul desenează un „C” pe ecranul blocat), smart gesture, SMS calling, fake call şi floating video.”

Se pot scrie foarte multe despre acest produs pur romanesc! Lista completa a caracteristicilor telefonului se pot regasi pe pagina producatorului. Pentru cine il asteapta se va regasi in magazinele partenere Allview din data de 31 Martie. Pretul recomandat de producator este de 1.999 lei!

Un comentariu:

  1. Cei de la Allview nu fabrica telefoanele in tara. Ele sunt aduse din China pe piata romaneasca. E intradevar un telefon de ultima generatie cu un pret recomandat de 2000RON

    RăspundețiȘtergere

Comentează-mă!