14-1-8 sau iubirea in Triunghiul Bermudelor

14-1-8; nu, nu sunt cele trei numere care s-ar putea afla pe lista numerelor castigatoare la LOTO! Sunt acele trei zile in doua luni in care femeia, mama sau iubita este rasfatata pe banii umilului sau sot, iubit sau...amant(cel din urma mai poate fi strigat dupa diverse apelative gen ursuletul, tigrisorul si alte denumiri caracteristice faunei mondiale). Dupa cum spuneam, in cele doua luni barbatii sunt KO atat in portofele, cat si in idei de cadouri, caci daca facem o selectie a dorintelor sexului frumos, frumosul acesta a devenit destul de costisitor. Unde este simplul, dar plin de efect, buchet de flori de altadata? Unde mai vezi perechi de indragostiti sarbatorind americanul Valentine’s Day printr-o plimbare romantica in parc? Eh, vremuri de mult apuse!

Dragii mei, daca sunteti in pana de idei in ceea ce priveste cadoul perfect pentru jumatatea voastra, acum in prag de aniversare a iubirii ce o purtati femeilor, iata cateva sugestii practice de cadouri.

Nu este o noutate ca din ce in ce mai multe doamne si domnisoare au devenit fanele saloanelor de infrumusetare. Mai mult, preocuparea pentru aspectul fizic a luat forma sedintelor la doctorul estetician. Mai taiem de acolo, mai adaugam aici, orice pentru zeita de langa tine. Asa ca, domnilor, credeti-ma! Iubi poate zambi, insa nu veti reusi niciodata sa ii aduceti un zambet mai mare pe fata ca atunci cand ii oferiti posibilitatea de a mai retusa ceva pe ici pe colo, cum s-ar zice in popor. Cele mai dorite cadouri de catre o femeie sunt fie o pereche noua de sani, putin acid hialuronic in buze, o ridicare de fese, fie o excurisie exclusivista in Dubai, o masina de cateva zeci de mii de euro...o nimica toata daca ne gandim la profunda recunostinta si iubire brusc aparute dupa primirea cadoului. Poate parea hilar, dar secolul vitezei si-a pus amprenta si asupra nevoilor noastre.

Bun, acum ca am trecut de faimosul Valentin, o alta corvoada ii asteapta pe domni. Vine primavara, iar 1 si 8 Martie devin alte doua motive solide de a pune femeia in centrul atentiei. Iesiri la restaurant, zeci de buchete de flori, sesiuni de shopping special programate pentru ele, toate menite si gandite pentru comfortul doamnelor.

Din toate cele de mai sus un lucru este clar: femeile sunt cele privilegiate, adevarate zeite ce ii fac pe barbati sa se simta mandrii. Si cand te gandesti cate framantari, cate inceracari de a descoperi cadoul perfect! Fara indoiala, cele trei zile alcatuiesc cu succes acel periculos Triunghi al Bermudelor. Nu intuesti corect, esti total pierdut. Si totusi, mai exista doamne si domnisoare care inca mai pretuiesc gesturile simple si gratuite venite din partea partenerilor lor. Doamnelor, sunteti frumoase si destepte. Nu aveti nevoie acid hialuronic, botox, Dubai sau masini de lux; inca mai exista barbatii care, in ciuda faptului ca cei mai multi tind sa para mojici, va apreciaza si va fac sa va simtiti iubite si adorate. In astfel de conditii, 14-1-8 devin doar niste simple numere, caci dragostea nu are nevoie de limitari spatiale.

Ca tot vine primavara si daca esti agricultor sigur iti este folositor o sursa de seminte profesionale legume.

Un comentariu:

Comentează-mă!