Incaltamintea si barbatii, femeile si fotbalul

In societate si in viata cu totii avem anumite roluri, suntem mai potriviti pentru un lucru sau mai nepotriviti pentru alt lucru. Prin prisma acestor roluri sociale si nu numai, se creeaza anumite perceptii despre ce face un barbat si ce face o femeie, iar multe din aceste perceptii ajung subiect de cliseu. Unele sunt adevarate, in cazuri particulare, altele sunt false si multe sunt doar amuzante. Stim ca femeile adora sa mearga la cumparaturi, in special cumparaturi de pantofi, stim ca barbatii adora sa bea bere si sa se uite la fotbal. Cam aceasta este perceptia cliseica in care sunt vazuti barbatii si femeile prin filme, seriale si reclame TV.
Eu tin sa spun ca aceste perceptii sunt gresite. Sunt multi barbati pentru care fotbalul este pur si simplu plictisitor, care prefera vin nu bere, iar la fel, sunt multi care petrec destul de mult timp pana sa isi gaseasca o pereche de incaltaminte potrivita. Si noi apreciem un stil anume, nu luam primul lucru de pe raft si plecam acasa. Cautam diverse modele, care si sa arate bine si sa fie confortabile, iar magazine sunt destul de multe. Incaltaminte barbati gasesti in Constanta la Selgros Nord, printre alte magazine.

Nu o sa umblam zile intregi dupa perechea perfecta de pantofi, nici nu o sa cumparam o pereche pentru ca arata asa bine, desi ne strang si ne chinuie, dar vom depune un efort destul de mare pentru o pereche potrivita de incaltaminte. Poate ca nu vorbesc pentru toti barbatii, de fapt stiu ca nu vorbesc pentru toti barbatii, insa cumparaturile nu sunt un chin atat de mare pentru noi pe cat crede lumea, atata timp cat le facem singuri, in ritmul nostru. Femeile au un ritm si un stil de cumparaturi si noi avem un alt ritm si un alt stil de a face shopping.
Sunt barbati carora le place sa mearga la cumparaturi si sunt femei care se uita la fotbal. Poate ca ele nu injura la fel de bine ca noi cat rateaza cineva o lovitura si poate ca noi nu probam destule perechi pana sa ne alegem una, dar fiecare cu ritmul lui.

Selgros Constanta Nord
Produse alimentare si nealimentare
Bd. Tomis Nr. 387 Constanta, 900519, RO
Tel: 0241 684 000
Fax 0241 684 199

Un comentariu:

  1. Unele sunt doar simple clisee, suntem oameni, suntem diferiti si fiecare are ritmul sau asa cum ai spus si tu. Mie uneori imi place sa caut pana gasesc ceea ce imi doresc alteori poate nu am chef si nu imi mai petrec asa mult timp cautand.

    RăspundețiȘtergere

Comentează-mă!