Creatie (Sit Web)

comanda site web

Acest articol este o forma indirecta de publicitate directa catre mine.
Am stat si am analizat foarte multe situri de pe acest gigant WEB si majoritatea dintre ele sunt construite foarte prost sau incredibil de prost fara a fi aranjate asa cum trebuie in pagina, cu multa publicitate inutila folosita de administratori in speranta ca vor mai castiga un banut de ici de colo si neoritatate catre client.
Un sit web trebuie sa fie directionat in primul rand catre cititor, client, vizitator si nici decum pentru a satisface nevoia de bani a administratorului sau proprietarului acestuia. Consider ca daca un vizitator, client sau cititor este multumit banul isi va face aparitia destul de rapid fara a fi nevoie de eforturi considerabile in acest caz. In consecinta anunt ca primesc comenzi de creare si gestionare situri web (preturi mici si negociabile, cat sa supravietuim) care sunt eficiente si rezultatele sunt mult mai bune decat cele comandate aleatoriu la diverse firme sau situri fantoma care promit marea cu sarea. Hmmm... in momentul in care pornesti ca vrei sa satisfaci clientul si pe tine insuti atunci aia este calea catre o afacere bunicica si de succes. Pasii mici sunt mai sanatosi si cu siguranta mai durabili decat salturile mari si caderile bruste de la intaltime. Cei interesati pot lua legatura prin pagina de Contact si voi cauta sa raspund cerintelor dumneavoastra cat mai curand posibil.

Va multumesc pentru atentie!

33 de comentarii:

  1. Majoritatea sunt facute cu scop comercial.. de aia nu pun accent pe design si restu..

    RăspundețiȘtergere
  2. Un link catre portofoliu sau ceva exemple?

    RăspundețiȘtergere
  3. Chiar acum priveam un site pentru asigurari plin de tot felul de reclame colorate.

    Astia nu stiu sa vanda!

    RăspundețiȘtergere
  4. Dar chestia este ca daca un site care este facut pentru asigurari,cum zice simeone si are tot felu de reclame colaterare.El isi strica singur reputatia ,facandui pe oameni sa nu mai aiba incredere in el.

    RăspundețiȘtergere
  5. Daca ambalajul vinde marfa in magazine atunci in domeniul online designul site-ului isi face partial datoria de a vinde. Excesul de reclame strica. Te pierzi in ele, te incurca te enerveaza..Nu stiu cati din cititorii diferitelor site-uri s-au lasa convinsi de o reclama care "dispare in 15 secunde" si nu ii lasa sa vizioneze articolul sau pagina pe care doreau sa o vada initial.
    E foarta buna initiativa ta si as vrea sa vad si ideille tale puse in practica. Mult succes!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Avand in vedere faptul ca apar site-uri pe banda rulanta, e normal sa fie asa! :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Pe putini ii intereseaza de vizitatori, multi scriu pentru google sau fac site-uri pentru nu stiu ce retele...

    RăspundețiȘtergere
  8. Pai la ce sa te uiti mai intai la reclame sau la site ?

    RăspundețiȘtergere
  9. Un site facut ok este cel care prezinta produsul care il vinde si atat. Pe oricine il enerveaza publicitatile si le confera un stres cand le vad.
    Design-ul ca design-ul, nu te afecteaza asa mult ca publicitatile, cand vine vorba ca iti ofera ceea ce cauti.

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu zic ca un site facut doar cu gandul de a scoate bani din el cat de rapid este un esec din start. Spun asta din proprie experienta.

    RăspundețiȘtergere
  11. Dupa cum spunea cineva mai sus multe sunt facute cu scop comercial, dar lipsa designului si accesarea facila a meniurilor poate sa faca persoana care viziteaza site-ul sa renunte. Asa ca si in designul este foarte important.

    RăspundețiȘtergere
  12. Multi se gandesc la bani, nu la design sau la lucrurile de genul, cu cat castigul e mai bun cu atat e mai bine.

    RăspundețiȘtergere
  13. e criza si toti pun accentu pe banii !

    RăspundețiȘtergere
  14. Suntem o tara saraca si majoritatea cauta sa faca un site cu scop comercial

    RăspundețiȘtergere
  15. Exista instrumente de analiza a site-urilor web care iti arata timpu petrecut de client pe site-ul tau. Atunci cand ai o medie de 2-3 min petrecute pe site, reclamele respective chiar nu isi au rostul. Au auzit unii si altii ca se fac bani cu pay-per-click si abuzeaza de reclame

    RăspundețiȘtergere
  16. Foarte multi isi fac blog pentru bani.Ca si reusesc sa scoata ceva din el ... este alta discutie.

    RăspundețiȘtergere
  17. Sunt foarte mule astfel de site-uri care scopul lor principal este sa faca bani, unele au succes, altele nu prea.

    RăspundețiȘtergere
  18. Am un site care nu contine nici o boaba de reclama: http://www.mirdesign.ro
    Desigur l-am facut cu "manutele mele". Profesionistii vor critica insa... de ce nu. Abia astept pareri.

    RăspundețiȘtergere
  19. Nici eu nu mi-am pus reclame pana acum pe site. Consider ca ingreuneaza accesul utilizatorilor catre produs.

    RăspundețiȘtergere
  20. intr-un fel ai dreptate, intr-un altul nu: depinde ce urmaresti. vrei sa faci bani dintr-un site sau vrei sa il faci pur si simplu din hobby si sa scrii lucruri pur si simplu care-ti plac si de calitate. normal ca daca vrei bani il umpli cu reclame...
    PS: Mircea, superb designul!

    RăspundețiȘtergere
  21. Intr-adevar, ca un site sa fie productiv in ziua de azi trebuie orientat mai mult spre vizitator, si mai putin catre Google, din toate punctele de vedere.

    RăspundețiȘtergere
  22. Multumim pentru articol este foarte interesant.

    RăspundețiȘtergere
  23. Si website-urile se fac pe principiul televiziunii, pe teoria manipularii consumatorului. Il facem sa cumpere ceea ce vrem noi nu ce vrea el.

    RăspundețiȘtergere
  24. Din pacate in Romania nu se pune pret pe calitate , clientii nu sunt interesati sa arate cat mai bine ei sunt interesati doar de castiguri in urma site-urilor cu o investitie cat se poate de mica .

    RăspundețiȘtergere
  25. Cum zicea cineva mai sus depinde si de scopul siteului. Sunt administratori care scot profituri mari cu siteuri cu un design deplorabil. Din moment ce ii intra banii in cont nu mai conteaza modul cum arata. Eu fiind graphic designer iar cineva cunoscut administrator al unui site din categoria aceasta mereu am avut de comentat asupra designului si mi-a zis clar: nu imi pasa cum arata atata timp cat face bani. Insa, pe de alta parte exista si site-uri cu un design superb de iti e mai mare dragul sa il accesezi.

    RăspundețiȘtergere
  26. Eu sunt satul de fel si fel de reclame atunci cand deschid un site, doar ca sa isi faca ei trafic, vizite etc.

    RăspundețiȘtergere
  27. ai dreptate, eu cel putin am o ideie pe care o pun in practica. tot site-ul in afara de paginile pentru care este creat nu au publicitate cand pe blog, sunt 3. scopul blog-ului este exact pentru ads-uri.

    RăspundețiȘtergere
  28. Sa lase mai usor reclamele daca nu vor sa ne streseze prea mult.

    RăspundețiȘtergere

Comentează-mă!