Felicitari

permis de conducere, Felicitari
Felicit pe altul in loc sa ma felicit pe mine dar e bine si asa. Macar e din familie. S-a cam dus vorba in familia de faptul ca doresc intr-un final sa aplic pentru o scoala de soferi dar avand in vedere "lasitatea" mea varul meu s-a decis sa imi ofere o lectie. Mai mic decat mine cu cativa ani buni dar la varsta legala pentru a obtine permisul de conducere s-a inscris la scoala si a dat bataie pe invatat. Ghinionul lui a fost ca a invatat dupa cartile vechi si clasice fara a fi actualizate pe legislatia de azi si primul examen l-a picat. El nu are conexiune la internet asa ca imi facea vizite aproape zilnice pentru cateva ore de stat pe net. La inceput imi era destul de suspicios ca doreste sa stea pe facebook sa priveasca aceleasi poze in fiecare zi dar mi-a trecut dupa ce, din curiozitate, am accesat istoricul de cautari si pagini vizitate pe durata sederii lui la mine. Nu am gasit altceva decat cuvinte bizare precum drpciv sau chestionare auto online. La cum invata si cu ce zel invatase din carte am zis ca sigur se va incurca si nu va reusi sa treaca nici acum, lectia pe care dorea sa mi-o ofere fiind degeaba. La acel moment. Dar m-am inselat. A invatat online si a completat chestionare auto exact ca cele de la examen astfel s-a acomodat mult mai usor cu modalitatea de testare impusa de legislatia romaneasca. Partea buna este ca s-a dovedit a fi un site actualizat cel pe care il accesa si s-a pus la curent cu toate noutatile de pe drumurile romanesti. Inclusiv cei cativa km de autostrada pe care ii avem dar si noile limite de viteza impuse pe ici si pe colo. A venit ziua examenului si m-a sunat fericit sa imi spuna ca de aceasta data a functionat modalitatea de asimilare a informatiei si de acum este sofer cu acte in regula. Il invidiez! Dar sa nu mai spuneti la nimeni. Ii voi urma modelul si ma voi pune sa completez si sa invat chestionare peste chestionare pentru a ma acomoda si eu de pe acum cu examenul pentru permisul de conducere. O fac acum chiar daca planuiesc sa ma inscriu in final abia vara viitoare. Off, lenea asta! Dar ce sa ii faci? Vine iarna, masina n-am, de ce sa ma apuc acum de condus? Scriu acest articol tocmai pentru ca am observat ca lumea online din Romania a intrat pe un trend de dezvoltare durabila (sa folosim termeni pomposi) si a inceput sa ofere servicii viabile, de calitate, fara sa urmareasca profitul brusc prin spam si adsense! E bine, incepem sa invatam cum sa folosim oportunitatile pe care ni le ofera acest World Wide Web (www).

14 comentarii:

  1. Interesant website. Chestionarele sunt ok.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu am dat in iulie anul asta examenul de REdobandire a permisului, cel cu 15 intrebari. Pot sa zic ca am facut 8-10 chestionare de 26 de intrebari de pe DPRCIV si la examen am luat 14 din 15. Permisul il luasem dupa legislatia veche din 2007 . este foarte bun site-ul politiei plus ca la examen chiar am intalnit vreo 2-3 intrebari exact ca pe site. Spor la invatat si drumuri bune :)

    RăspundețiȘtergere
  3. M-a ajutat foarte mult site-ul DPRCIV. In fiacare zi faceam cate 3 4 chestionare. Si la examen mi-au cazut in jur de 10 intrebari din chestionarele de pe DPRCIV

    RăspundețiȘtergere
  4. De ce umbla lumea innebunita dupa permise de conducere? Oare asta e moda?Sau ce? Pentru ca oricat de corect ai circula, respecti toate regulile, e totul ok din punctul tau de vedere, dar vide un bou care sfideaza totul si te loveste...masina? varza...partea proasta este ca s-ar putea sa mori sau, si mai grav sa ramai cu handicap...si atunci intreb: pentru ce?

    RăspundețiȘtergere
  5. Daniel, linisteste-te !:) Te cred ca ai frustrari legate de permis, nu`i nimic daca n-ai reusit sa-l iei, poti sa mai incerci :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Este foarte bun pentru ca este actualizat la zi si chiar te ajuta daca dai de permis ! un + pentru asta ! ca in rest...

    RăspundețiȘtergere
  7. Este foarte bine ca acest site ofera gratuit posibilitatea "scolarilor" sa se antreneze pentru examenul de la sala

    RăspundețiȘtergere
  8. Totusi este surpinzator ca la examen regasesti exact aceleasi intrebari !! am intalnit eu la examenul de redobandire cel cu 15 intrebari. totusi asa ar putea lua oricine cu o memorie vizuala buna. AR trebui totusi sa le puna mintea la contributie si la examen sa fie intrebari reformulate sau asemanatoare.

    RăspundețiȘtergere
  9. Probabil asta este si singurul lucru inteligent care l-au facut cu site-ul ala ca in rest este degeaba !

    RăspundețiȘtergere
  10. Niciodata nu este prea tarziu, dar cand te hotarasti e bine sa iei din prima si sa nu arunci cu banii pe fereastra.

    RăspundețiȘtergere
  11. Este util , si este bine sa il ai, indiferent cand se iveste ocazia sa conduci. pacat ca la noi se dau permisele dupa buzunar in mare parte.

    RăspundețiȘtergere
  12. M-ati facut curios. Am permis de muuuuulta vreme si nu stiu daca, fiind pus in fata unui chestionar as mai raspunde suficient cat sa-mi lase macar dreptul sa merg pe bicicleta, ca la masina nici nu as mai spera :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Masina 2 trece prima, camionul al doilea, masina 1 ultima. :) Frumos ar fii ca toata lumea sa-l ia pe bune si sa conduca prudent. E o tampenie ca se moare din prostia altora.

    RăspundețiȘtergere
  14. sa sti ca te ajuta daca faci cateva teste acasa inainte sa te duci la sala la ei sa dai . te tine la aceeasi idee cu testele ! succes pentru toti , eu l-am luat deja :P !

    RăspundețiȘtergere

Comentează-mă!