Viata de... cuplu

Lenjerie intima, Viata de cuplu
Stau si rad uneori cand aud cupluri vorbind despre viata lor intima. Stau si rad si mai mult cand dau peste cate un articol cu recomandari pentru a imbunatati viata de cuplu si rad si mai tare cand citesc ceva de genul "adauga jucarii in viata voastra intima pentru a spori interesul partenerului tau". De ce rad? Pentru ca mi se pare foarte ciudat sa fac eu acest lucru. Nu stiu cum un barbat s-ar putea plictisi de asa ceva. Sincer! Unui barbat daca te afisezi in lenjerie intima ajunge pentru a starni imaginatia acestuia. Nu trebuie sa faci nimic mai mult. Daca este ceva putin mai provocator pot sa spun sigur ca femeile nu vor fi dezamagite si nici barbatul nu este atat de lipsit de interes in cazurile acestea. Cel mai adesea cuplurile sunt conservatoare, daca nu amandoi cel putin unul dintre ei, iar aici apar mici tensiuni cand se adauga lucruri noi in viata intima. Jucarii sau alte prostii de genul acesta sunt doar pentru cei din aripa extrema. Un cuplu adevarat nu are nevoie de mai mult decat un set de lenjerie intima foarte bun si ajunge. In acest caz nu poate fi vorba de frigiditate, lipsa sau alte nebunii pe care le vad circuland pe internet. Dar de ce am ramas agatat de lenjerie intima? Ei bine cum internetul este vast am dat peste unul dintre cele mai tari situri de lenjerie intima din Romania. Este vorba despre SevenSins. Situl acesta de lenjerie intima redefineste noul sexy in materie de cam orice. Numai de la inceput cand am deschis situl, privind acel mic slideshow de pe prima pagina, mi-au starnit putin imaginatia si deja ma gandeam la cum ar arata prietena mea imbracata asa. Si mi-ar place foarte mult. Una peste alta in total sunt mai mult de 1000 de produse puse in vanzare, adica una in fiecare zi a anului pentru urmatorii 3 ani. Interensant nu? Bine, intr-adevar, nu sunt bani sa cumpar toate produsele pe care le au prezentate in site dar cateva seturi de rochite si ce mai au pe acolo ma cam bate gandul sa comand. Mai degraba cate una din fiecare categorie mare si lata la lenjerie intima (Cuminte, Indraznet, Provocator, Special si Incitant). Evolutie progresiva spre o imaginatie mai... bogata. Eu unul cred ca nu voi fi dezamagit. Si nici ea. Chiar daca modelele de prezentare de pe situl SevenSins sunt absolut superbe (sper sa nu te superi draga dar e adevarat), nici pe prietena mea nu ar sta rau deloc, absolut deloc. Si amu sa purcedem la verificarea motto-ului lor:

SevenSins - magazinul online cu cea mai variata gama de lenjerie intima, haine, bijuterii si accesorii. Livrare din stoc in 24 ore.

15 comentarii:

  1. Cred ca se face referire pentru folosirea acelor accesorii la un cuplu blazat...si tind sa cred ca asa e! Blazarea e mai mare acum cand tentatiile sunt la tot pasul...

    RăspundețiȘtergere
  2. Salut, un articol bun, dar...
    cand intervine plictiseala si rutina, nici 1000 de jucarii si jucarioare nu ajuta.
    Parerea mea ca ar trebuii schimbat spatiul...adica degeaba vom merge in dormitor cu nu stiu ce costum ..o schimabre ar fii sa mergem pe o plaja nepopulata, intr-un bar mai liber , sau chestii de genul acesta...atunci hormonii vor sarii ca floricele in ceaun.
    o seara frumoasa si o viata amoroasa cat mai diverisficata

    RăspundețiȘtergere
  3. Rutina poate disparea cu un minim de efort, o lenjerie este condimentul potrivit pentru o seara HOT ;) !

    RăspundețiȘtergere
  4. ca floricelele in ceaun :)) interesanta exprimare dar, DA ! sunt de acord ! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Viata de cuplu mai trebuie resuscitata din cand in cand ! si o lenjerie sexy este o foarte buna alegere !

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte bun articolul ! O lenjerie frumoasa face numai lucruri bune sa se intamle :D

    RăspundețiȘtergere
  7. Viata de cuplu poate deveni destul de apasatoare la un moment dat, dar e important sa se faca cat mai multe lucruri in cuplu. Foarte multe cupluri au aceasta problema dar nu recunosc si prefera sa convietuiasca!

    RăspundețiȘtergere
  8. O imbracaminte potrivita, poate schimba multe in viata de cuplu, si nu doar lenjeriile, chiar si o rochie sexy, poate trimite sotului/prietenului un impuls care sa-l faca atent la persoana de langa :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Daca nimic nu mai merge, o lenjerie sexy sau eu stiu ce jucarele o sa faca in cel mai bun caz sa mearga relatia in momentul respectiv. A doua zi, totul va reveni "la normal".

    RăspundețiȘtergere
  10. Chestia cu alegerea lenjeriei sexy pe care intentionezi s-o cumperi este si o buna scuza sa stai ore intregi cu ochii la modelele de acolo ;)

    RăspundețiȘtergere
  11. Daca s-a dus, nu prea mai ai ce sa resuscitezi. La ce modele sa stai cu ochii? :)) Nu ai internet?

    RăspundețiȘtergere
  12. Uite asa mai afli lucruri noi :). Si de acord, o lenjerie sexy poate face minuni.

    RăspundețiȘtergere
  13. Uneori lenjeria asta intima duce la sarcina, cununa pe cap in timpul casatoriei, plansete si pampersi.. ;-) Dar trebuie sa recunosc ca produsele de la SevenSins sunt faine. Foarte faine. Cum sa te abtii atunci sa nu le cumperi? Chiar cu riscurile mentionate mai sus..

    RăspundețiȘtergere

Comentează-mă!