Ce inseamna o vacanta?


Pensiunea Italiana Sruetti
A venit iarna si toti ne intrebam care este ocupatia principala si unde putem sa evadam din jungla urbana dar si de stresul zilnic. Fara sa vorbim ca in iarna este si sezonul vacantelor perfecte pentru schi. Vacantele nu numai ale elevilor ci si ale studentilor inainte de sesiunea de iarna, a concediilor de Craciun si a ritualului de iarna facut an de an. Dezvoltarea turistica a condus la o suprapopulare a statiunilor de pe Valea Prahovei lasand in urma orasele si statiunile mai mici din restul zonelor ale tarii. Au fost suprapopulate datorita dezvoltarii locale a posibilitatilor de turism vina pentru avansul tehnologic al altora fiind proasta administrare a afacerilor locale in majoritatea cazurilor dar si a unei promovari incorecte, ineficiente dar si foarte scumpe! Fata de nepasarea unora mai sunt si statiuni precum Covasna care au gasit o modalitate de a se dezvolta chiar daca Guvernul nu acorda bani, chiar daca Uniunea Europeana sustine ca este o localitate prea mica si fara infrastructura si conditiile necesare a reusit sa dezvolte cu un parteneriat o partie de schi de 1000 de metri fara a fi necesara interventia unor entitati superioare. Pe langa asta Statiunea Covasna se poate mandri cu 2 parti de schi, 2 patinoare, dar si cu o infrastructura turistica foarte bine pusa la punct!Ce inseamna infrastructura turistica bine pusa la punct? Inseamna locuri in hoteluri, drumuri refacute, posibilitati de cazare in pensiuni si ajungand la acest lucru cazare in Covasna gasesti acum la tot pasul pentru toate tipurile de buzunare. Ce iti poate aduce nou statiunea Covasna fata de Busteni sa spunem? Ei bine statiunea Covasna aduce o partie nou facuta, neaglomerata unde schiorul impatimit poate face mai mult de o urcare intr-o ora, ora in care poate sa experimenteze o partie cu o dificultate destul de mare.
Ce faci cu cei care doresc sa fie cel mai aproape de partie? Foarte simplu! Posibilitatea cea mai buna este Pensiunea Italiana Sruetti, pensiunea care este chiar in drumul spre partie, pensiune care te primeste si la intoarcerea de pe partie cu un vin cald proaspat fiert sau cu un ceai fierbinte pentru cei care nu agreeaza alcoolul. Pensiunea Italiana, nou deschisa in statiune, s-a gandit sa ofere turistilor doritori inclusiv acces la schiuri si clapari pentru cei care stiu sa schieze dar nu au echipamentul necesar sau locuiesc prea departe pentru a le avea in bagaj. Pensiunea Italiana Sruetti iti ofera cazare in Covasna la preturile cele mai bune, calitatea cea mai buna si care dispune si de un bar propriu pentru a te distra alaturi de prieteni fara a fi nevoit sa te plimbi prin frig cautand un loc unde sa te asezi. Pensiunea Italiana Sruetti nu sta pe ganduri atunci cand vine vorba de confortul turistului, nu sta sa negocieze si ofera standardul cel mai inalt in materie de cazare din regiune.
Iubitorul de sporturi de iarna se simte in lumea lui in aceasta zona dar nu este neglijat nici cel care doreste sa viziteze pensiunea pe timp de vara dorind sa beneficieze de un tratament perfect anti-stres. Toate ofertele pot fi vizualizate aici si nu ma condamna pentru ca recomand aceasta locatie, am fost si sunt clientul lor, ma multumesc serviciile acestora si merita un cuvant de lauda!

Daca esti interesat de programul prima casa poti apela linistit la un serviciu de notariat, online ca deobicei!

29 de comentarii:

  1. Sper sa reusesc anul asta poate dupa revelion sa fac o mica escapada la munte.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu stau la tara, adica intr-un orasel mai mic. Astept in fiecare an cu nerabdare iarna si zapada. E nemaipomenit pentru ca deschid usa si frumusetile iernii ma asteapta deja in usa, nu trebuie sa cheltui nici un ban sa fac turism de iarna.

    RăspundețiȘtergere
  3. De foarte putine ori mi-am petrecut revelionul la munte si sper ca anul acesta sa nu ratez din nou revelionu. La munte e cel mai placut loc de a face revelionul

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce-i drept, ma enerveaza la culme sa merg intr-o statiune unde e super aglomeratie pe partie si trebuie sa caut in 3 locuri un loc la masa. Sper sa ajung in iarna asta si la Covasna.

    RăspundețiȘtergere
  5. Desi e putin mai departe pentru cei din sud, Covasna merita vizitata.

    RăspundețiȘtergere
  6. Arata bine pensiunea si preturile sunt cu adevarat avantajoase

    RăspundețiȘtergere
  7. Din pacate nu am fost de revelion nici o data la munte.. arata bine pensiunea.

    RăspundețiȘtergere
  8. Cel mai frumos mod de a-ti petrece sarbatorile e la munte:) , nu conteaza statiunea atata timp cat esti alaturi de cei dragi:).

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu am mai gasit cazare pentru dupa revelion abia 4,5,6. Deci chiar se ingramadeste lumea la munte !

    RăspundețiȘtergere
  10. O vacanta reusita este clar impreuna cu familia, cateva zile la munte , revigoranta, iti incarci bateriile si incepi anul nou cum din plin !

    RăspundețiȘtergere
  11. Sa speram ca nu o sa se scumpeasca prea tare, odata ce zona o sa devina mai populara.

    RăspundețiȘtergere
  12. Eu am ales anul asta sa plec din tara,si nu numai din cauza preturilor practicate la noi ci in mare parte din cauza oamenilor de la noi.Prefer sa mananc linistita intr-un restaurant decat sa aud de la masa vecina "sa moara mama" ,etc ...

    RăspundețiȘtergere
  13. Eu ma retrag spre orasul meu natal, Piatra Neamt. Dar cand voi merge pe valea prahovei voi avea in vedere Pensiunea Italiana Sruetti. Arata foarte bine!

    RăspundețiȘtergere
  14. Vacanta= laptop-ul bagat deconectat de la internet

    RăspundețiȘtergere
  15. Sunt destule locuri frumoase, toate merita incercate indiferent ca sunt pensiuni mai mici , mai mari, conteaza anturajul si distractia.

    RăspundețiȘtergere
  16. Daca mai adaugi si o gasca de prieteni cu care sa te intelegi foarte bine , distractia este garantata .

    RăspundețiȘtergere
  17. Inseamna multe o vacanta , eu as vrea sa nu se termine asta de sarbatori ,daca se paote sa continue pana spre primavara asa...nu e mult !

    RăspundețiȘtergere
  18. Pentru mine vacanta inseamna o oaza de liniste.
    5 zile, in care telefonul este inchis, las grijile acasa si ma distrez

    Covasna este superba statiune, dar nu am fost decat vara, dar cred ca anul acesta voi ajunge si iarna

    RăspundețiȘtergere
  19. Pacat ca deja s-a dus vacanta de craciun, mai mergeau cateva zile libere

    RăspundețiȘtergere
  20. Da, e un pacat ca guvernul dezavantajeaza financiar zona respectiva, desi o vacanta buna chiar poate sa fie un tratament anti-stress.

    RăspundețiȘtergere
  21. Zona e foarte frumoasa, merita vizitata!

    RăspundețiȘtergere
  22. Si mancrea in zona Covasna e excelenta, oamenii sunt atenti cu tine...... asteptam autostrada Bucuresti-Brasov sa putem ajunge in 3 0re in zona.

    RăspundețiȘtergere
  23. Si mie miar place,as fi incantat sa merg aici,prin aici ma refer in Romania,la noi la schi,la o escapada.Dar cand vad ca treaba ee facuta in bataie de joc fie ee prea scump,incercand sa ia si pielea de pe tine,prefer sa merg dincolo,desi nicaieri nui ca acasa.Oricum anul viitor,ca anul asta nu mai stiu ceo fi.

    RăspundețiȘtergere
  24. Anul acesta am reusit sa ajung in zona de perioada sarbatorilor si pot spune ca a fost peste asteptari. Dar e mai bine asa, sa nu afle toata lumea....

    RăspundețiȘtergere
  25. Pentru mine si cred ca pentru foarte multi o vacanta adevarata inseamna ca ne putem indeparta in totalitate de problemele de zi cu zi, insa dupa cate observ din ce in ce mai putin oameni pot sa-si permite o astfel de vacanta.

    RăspundețiȘtergere
  26. Sincer este foarte frumos pe valea Prahovei, dar cred ca sunt locuri mult mai minutate de care unii dintre noi nu am auzit , ar trebuii sa exploatam fiecare coltisor al tarii noastre pentru ca avem o tara deosebita, care merita vazuta !

    RăspundețiȘtergere
  27. Da...frumos....eu deja sunt satul de Valea Prahovei, propunerea pentru Covasna este binevenita!

    RăspundețiȘtergere
  28. O vacanta inseamna relaxare!!! Fara calculator, fara Internet, fara pagini pe facebook sau twituri de dat. Doar relaxare. In piscina, pe plaja ori in zapada pe munte, oriunde dar departe de tehnologie.

    RăspundețiȘtergere

Comentează-mă!