Scopul internetului

Nu foarta multa lume intelege scopul internetului, scopul acestui mare world wide web. Pentru inceput este foarte bun pentru a comunica. Pentru a comunica cu prietenii, clientii, orice fel de comunicare stiintifica sau recreationala. Internetul este inventia poate cea mai spectaculoasa a omenirii dupa televizor. Un alt motiv al succesului pentru internet este si accesul la filme. O solutie mult mai buna decat clasicul televizor. Da, sigur pentru filme exista si cinematografe dar exista si un mic impediment. Nu oricine are acces la un cinematograf, nu daca nu stai intr-un oras mare. Astfel s-au dezvoltat numeroase situri de filme noi care concureaza foarte bine cu filmele vechi difuzate la televizor. Pentru a vedea filme la televizor trebuie sa platesti si un abonament la cablu la fel cum il platesti si la internet. Nu e mare lucru dar pana la urma tot platesti ceva furnizorului.


Partea proasta este ca foarte multi administratori care nu stiu cum se fac treburile corect taxeaza si suprataxeaza lucrurile pe care le poti gasi si pe torrenti dar lucrurile au inceput deja sa se schimbe aparand pe piata deja furnizori de filme online gratis. Mie personal mi se pare corect sa ai acces la filme cu ajutorul internetul fara a mai fi nevoie sa achiti ceva. Daca pretul nu este corect atunci mi se pare mai normal sa mi se mareasca abonamentul la internet decat sa platesc zeci de lei pentru a vizualiza un film in cinematograf sau pe DVD. Nu fac altceva decat sa ajut oamenii deja bogati sa se imbogateasca mai mult. Nu stiu daca asta inseamna echitatea pentru toata lumea dar la un anume punct am si eu dreptatea mea. Cat despre posibilitatea vizualizarii filmelor online mi se pare cea mai grozava idee. Macar nu trebuie sa astepti pauza publicitara pentru a merge la baie si nici nu iti irosesti timp pretios cu pauzele de cel putin 15 minute de publicitate. Publicitate nefolositoare care nu fac altceva decat sa bage bani in plus furnizorilor de aceste servicii. Publicitatea pe un site care furnizeaza filme online gratis nu ma deranjeaza pentru ca si administratorii siturilor respectiv trebuie sa isi plateasca facturile la gazduire, domeniu si toate cele. Macar atat. Si un bani de un pachet de tigari. Rezonabil zic eu. In linkurile de mai sus am introdus adresa unui site de filme online, gata subtitrate, unele chiar si in versiune HD. Acum acestea fiind spuse va doresc un monitor mare, un sistem audio perfect si o conexiune la internet de mare viteza.

42 de comentarii:

  1. Personal,pot recunoaste faptul ca fara internet...nici nu vreau sa ma gandesc cum ar fii:)).

    RăspundețiȘtergere
  2. Din punctul meu de vedere, inainte de orice, internetul este sursa informatiilor si cel mai bun mod de a invata ceva! Are raspuns la orice intrebare!!! Apoi restul... :)

    RăspundețiȘtergere
  3. In ultimii ani sa pus accentul foarte mult pe internet, de exemplu acum 7-8 ani nu era ca si acum. Sunt foarte bune aceste site-uri de filme, doar ca unele au mult prea multe reclame..

    RăspundețiȘtergere
  4. Internetul este dupa mine cea mai mare descoperire a tehnologiei. In ziua de azi Internetul este totul. Orice vrei sa vezi , sa cunosti , sa citesti , sa socializezi , sa creezi , etc gasesti cu un simplu search.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cred ca pentru unii sau multi dintre noi Internetul este deja un mod de viata. Comandam mancare pe Internet sau cautam retete, ascultam muzica sau vedem filme, lucram pe net, vorbim cu prietenii pe net, etc. Cred ca putem vedea foarte clar ce inseamna net-ul pentru noi daca pica 2-3 zile :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Un articol foarte bun si la subiect , insa sunt foarte multe siteuri de filme online si foarte putin pe care ai dori sa te intorci cu drag acolo majoritatea umple acest siteuri cu reclame po-up si cu multe reclame enervante insa site-ul lasat de tine in articol pare sa fie mai dragut pentru ca nu insista cu reclamele

    RăspundețiȘtergere
  7. Sunt foarte bune aceste site-uri de filme, doar ca unele au mult prea multe reclame, sa mai taie din ele...

    RăspundețiȘtergere
  8. Cred ca defapt scopul internetului este acela de a unii oamenii si de ce nu chiar de a muta spatiul real in cel virtual, cele mai bune exemple sunt magazinele online, retele scializare, mail-uri, etc...
    Cel mai bun lucru la internet este ca obtii un flux foarte mare de informatii cu un cost foarte scazul, 20-30 lei pe un abonament lunar de net care e ok.

    RăspundețiȘtergere
  9. Mai mult decat informatia,mai mult decat comunicarea,mai mult decat socializarea,internetul a revolutionat modul de a interactiona in dezvoltarea unui proiect.Se stie foarte bine ca cele mai bune proiecte sunt cele open-source.

    RăspundețiȘtergere
  10. Si cand te gandesti ca suntem printre putinii norocosi care au liber la piraterie :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Zicea cineva că sunt prea multe reclame pe un site de filme. Da te gândești cât plătesc ei hostul ca să poți vedea tu filme pe gratis? Și încă multe dintre ele ar putea mării banda că se încarcă greu.

    RăspundețiȘtergere
  12. Filmele online sunt o alternativa excelenta, dar eu sincer prefer la cinema. Pentru ca mi se pare mai tare experienta datorita sunetului si imaginii. Acum vorbesc si din prisma mea, pentru ca nu sunt un detinator de televizor mare si un homecinema extraordinar...

    RăspundețiȘtergere
  13. Pai dac ai o plasma destul de maricica si un sistem cat de cat, furi un hd de pe torente si aia e ! te simti ca la cinema :)

    RăspundețiȘtergere
  14. Este buna si treaba asta..Eu sunt mai mult cu serialele online, dar sustin ca ar trebui sa avem acces mai mult si nu sa platim extra...:)

    RăspundețiȘtergere
  15. fara internet am fi mai saraci, gasesti tot ce vrei pe net, doar sa cauti :)

    RăspundețiȘtergere
  16. Adevarul este ca daca nu ar fi torentele si filmele online, am cam scoate niste bani bunicei din buzunar pentru cateva filme!

    RăspundețiȘtergere
  17. Daca te uiti la un film online, nu prea e mare bataie de cap. Partea proasta e ce banda ai, iar torentele acum nu mai sunt ce au fost o data...

    RăspundețiȘtergere
  18. Da ! adevarat! inca e bine cu pirateria de la noi, altfel de unde atatea bani de filme !

    RăspundețiȘtergere
  19. Internetul nu are limite, inclusiv cand vine vorba de scopuri. Si asa trebuie sa ramana.

    RăspundețiȘtergere
  20. Internetul este probabil cea mai buna inventie de la descoperirea electricitatii incoace :)

    RăspundețiȘtergere
  21. E foarte bun netul pentru ca atunci cand vrei sa faci o pauza in timp ce te uiti la un film, apesi pe stop si il pornesti cand revi, lucru care nu poate fi facut niciodata la tv sau la cinema. Bine ar fi sa nu se inchida torentele niciodata :P

    RăspundețiȘtergere
  22. torentele nu se vor inchide fara proteste de strada :)
    Si da, nu stiu cum ar arata lumea noastra fara internet. Gri, probabil :)

    RăspundețiȘtergere
  23. Asta da controversa! Cred ca s-ar putea vorbi despre internet non-stop :) cine a zis ca e un mod de viata, a punctat foarte bine!!! Imaginati-va o zi fara laptop, fara smartphone, fara nici o alta sursa!?! Greu, nu? :))

    RăspundețiȘtergere
  24. si acum imaginativa cum traiam inainte de latopuri calculatoare si telefoane :)

    RăspundețiȘtergere
  25. Eu n-as putea rezista fara Internet 2 zile. Deja e dependenta grava.

    RăspundețiȘtergere
  26. Da si mie mi se pare ca internetul este cea mai buna inventie dupa televizor. In legatura cu filmele. Ar trebuii sa le puna gratis pe toate :). Ne scoatem cu torent-ul

    RăspundețiȘtergere
  27. Scopul internetului este sa ne faca viata mai usoara, fie ca il folosim pentru a comunica, pentru a obtine informatii sau pentru a face cumparaturi, plati facturi etc. Pe langa aceste lucruri mai este si partea fun, de care in multe cazuri se face abuz.

    RăspundețiȘtergere
  28. Cred ca scopul internetului a fost inteles gresit de multi

    RăspundețiȘtergere
  29. scopul internetului este acela de a oferi informatii rapide utilizatorilor.

    RăspundețiȘtergere
  30. internetul este cea mai tare a afacere a omenirii. internetul reprezinta viata, tv-ul, hobbyul, distractia si relaxarea. e cam tot pentru omul mileniului 3:D

    RăspundețiȘtergere
  31. Intial, cand a aparut, internetul a avut scopuri educative (a fost o retea intre 8 universitati americane). Ulterior, functia educativa s-a simininuat si chiar daca nu a disparut de tot, nu mai inseamna mare lucru/

    RăspundețiȘtergere
  32. Nu stiam de site-ul de filme online pe care l-ai "promovat",dar o sa arunc o privire acum.Mersi

    RăspundețiȘtergere
  33. Fara internet am fi morti! Eu unu daca nu ar fi fost netu poate as fi lucrat in minerit, sau constructii! O munca fizica extenunata!

    RăspundețiȘtergere
  34. O lume fara internet clar nu mai poate exista...

    RăspundețiȘtergere
  35. Scopul internetului este de a usura munca omului, spre exemplu iti poti verifica contul bancar online doar accesand site-ul bancii, nu mai trebuie sa te deplasezi pana la banca sau sa suni sa vorbesti cu un operator, mai simplu deschizi site-ul si ai terminat povestea... foarte simplu! Scoupul internetului este de a usura munca omului!

    RăspundețiȘtergere
  36. Si eu va doresc in afarad e un monitor mare un cont pe un torrent bun, de unde puteti lua super flme, fara sa platim "taxa de protectie" Multumim lui D-zeu ca nu s-a votat ACTA ca ajungeam sa platim orice pe net!

    RăspundețiȘtergere
  37. E foarte intersant punctul de vedere, dar totusi e o poveste lunga si sper sa nu se puna in vigoare

    RăspundețiȘtergere
  38. Dupa parerea mea internetul este o sursa imensa de informatii, foarte multe beneficii avem folosind internetul, multe oportunitati dar binenteles exista si o parte proasta, aceasta fiind dependenta, excesul stand prea mult in fata calculatorului dauneaza mult educatiei si corpului.

    RăspundețiȘtergere
  39. Multi suntem dependenti de internet dar nu ne dam seama de acest lucru sau nu vrem sa afirmam, dar suntem. Bun articol.

    RăspundețiȘtergere
  40. Internetul ne usureaza existenta, ai dreptate.Inteleg si eu prezenta publicitatii, dar ma deranjeaza anunturile de tip pop-up.

    RăspundețiȘtergere

Comentează-mă!