Campanie impotriva televiziunii

Am vorbit intr-un articol despre schimbarea grilei de programe din cadrul stirilor dar schimbare care nu va avea loc in curand. Intr-un alt articol am vorbit despre parasirea televiziunii clasice in favoarea internetului cu privire la vizionarea filmelor online. Cu acest articol voi continua aceasta campanie impotriva televiziunilor si in favoarea internetului. Continui aceasta campanie pentru ca in ultima perioada nu am vazut altceva in grila de programe a televiziunilor decat aceleasi lucruri care se ruleaza de ani si ani, cu o pauza de un an doi intre unul si acelasi film, foarte rar ceva nou. Voi promova in continuare posibilitatea vizualizarii filmelor online subtitrate in defavoarea televiziunilor. Nu neg faptul ca sunt emisiuni care merita urmarite dar sunt foarte rare, majoritatea nu sunt educative iar diverstismentul promovat este mult prea grosolan sau total nepotrivit pentru multe categorii de varsta. Accesul la internet se poate face la fel de usor precum accesul la un televizor dar accesul la un cinematograf se face mult mai greu. Nu oricine are posibilitatea sa mearga la cinema pentru a vizualiza un film nou. Astfel sunt numeroase situri pe acest vast internet care promoveaza filme noi si pe care le promovez si eu. Ajung la concluzia ca indiferent de televiziune nu am ocazia de a vedea un film mai nou, un film mai special, un film mai bun din punct de vedere calitativ, un film care poate merita mai mult si pe care nu l-am mai vazut deloc. Majoritetea filmelor care ruleaza la televizor sunt vechi, au fost rulate de cel putin 5 ori inainte si pe langa acest mic inconvenient este si publicitatea. Publicitatea mult prea abundenta, mult prea lunga si mult prea deasa in cadrul unui film care dureaza in mod normal 90 de minute cu generic cu tot. La cele 90 de minute ale filmului mai sunt adaugate in cadrul televiziunilor aproximativ inca 60 de minute. Chiar pe tema minutelor vorbeam un un foarte bun prieten, cum le cheltuim, cum le petrecem astfel incat sa obtinem maximul din ele. Iar acum intreb de ce sa imi cheltuiesc 60 de minute esentiale pentru a vizualiza aceeasi reclama de 6-7 ori cand pot sa le folosesc pentru a face cateva exercitii, spre exemplu. Fac publictate si promovez posibilitatea vizualizarii filmelor online. Este simplu, iti faci propriul program si nu are pauza publicitara plus subtitrarile, nu toate au asa ceva dar majoritatea sunt subtitrate.

10 comentarii:

  1. Sunt deacord cu totul, inclusiv cu aceasta campanie, insa, aici e vorba si de categoriile de varsta: 85% din cei pana-n 35-40 de ani probabil ca au acces la internet si-l folosesc ca atare, dar, ceilalti??? Pentru ei, cei de la a doua tinerete, desi nu le place ce vad la tv, nu au alta varianta... Parerea mea :) Tv-ul va exista si va fii la fel!

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu sunt de acord. La televizor nu mai ai ce sa vezi nici filme nici emisiuni bune.

    RăspundețiȘtergere
  3. Defapt exista cateva, eu de exemplu urmaresc digi film, aproape in fiecare zi prin un film bunicel :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Exista totusi si cateva canale de la care mai poti invata cate ceva!

    RăspundețiȘtergere
  5. Pana si Discovery sa stricat cu reclame si emisiuni dedicate ratingului! La fel si National Geografic! Singurul post pe care il mai urmaresc e HBO si HBO comedy(al carui nume nu ii vad rostul, numai comedii nu baga ei) dar din pacate si asta repeta filmele de 100 de ori!

    RăspundețiȘtergere
  6. Sustin aceasta campanie! La televizor in afara de HBO si canalele gen Discovery , National Geografic etc , nu mai ai ce sa vizionezi , aceleasi filme si seriale la nesfarsit. Totusi e bine ca nu da episoade mai vechi din Tanar si Nelinistit ca ar fii fost maxim:)))

    RăspundețiȘtergere
  7. Degeaba, nu cred ca se va rezolva ceva.. ar fi bine sa mai dispara din ele dar mici sanse..

    RăspundețiȘtergere
  8. Din pacate televiziunile din ziua de azi...sunt aservite si folosite ca mijloc de manipulare mi-e scarba de toti deci sustinem campania!

    RăspundețiȘtergere
  9. din ce in ce mai multi din jurul meu renunta la Tv in favoarea la orce altceva, Tv a devenit daunator

    RăspundețiȘtergere
  10. Televiziunea este cea mai puternica metoda de manipulare in masa. Eu am renuntat de mult la TV. Daca vreau sa vad un film bun caut pe net site-uri de filme online.

    RăspundețiȘtergere

Comentează-mă!