Sportul, sanatate curata

Indiferent de emisiune educativa, cam la toate se trambiteaza acelasi lucru: sportul este sanatatate, miscarea este sanatate, sanatatea inseamna viata si asa mai departe. Suntem foarte multe persoane care cultivam pasiune pentru mai multe sporturi, care preferam sporturi mai putin practicate de tinerii din ziua de azi, sau sporturi care sunt realizate numai la nivel de performanta pentru ca sunt prea putini amatori in aceasta tara. Sa zicem ca esti pasionat de ciclism, box si ai o inclinatie spre tenisul de camp. Vrei sa te apuci de toate dar zau, un magazin cu echipamente speciale pentru sporturi gasesti foarte rar. Spre exemplu eu, in mirificul judet Covasna nu am un magazin de unde mi-as putea procura niste manusi de box sau o minge buna de volei. In mod automat atentia o poti muta evident spre comertul din online, comertul realizat prin intermediul platformelor de cumparaturi, a magazinelor virtuale. Am scotocit internetul pentru a veni in ajutorul persoanelor care se afla cam in aceeasi situatie ca si mine, situatie care spune ca nu ai disponibil nici un magazin de profil sportiv prin apropiere si care poate fi rezolvata prin cateva click-uri. Pentru cei interesati am gasit situl Sportguru.ro si sincer se si potriveste titlul sitului. Sunt cam guru la nivelul magazinelor sportive. Fotbalul american, baseball, badminton, fitness sau arte martiale. Gasesti pe situl lor articole sportive cam din toate categoriile. Acum cand ma refer la articole sportive nu ma refer doar la mingi, bate sau palete de tenis. Aici ai posibilitatea de a gasi un echipament complet pentru sportul respectiv. Sapca, tricou, sort, papuci, racheta de tenis si manseta. Complet de la A la Z! Apoi poti merge linistit pe teren sa exersezi. Aceasta situatie nu se intalneste numai la categoria tenis de camp ci la fiecare categorie. Fiecare sport in parte prezentat de ei are obiecte care te imbraca, te echipeaza si te face gata de alergat in mai putin de 5 click-uri. Mai multe cuvinte sunt de prisos, cumparaturi placute!

Reclama: Poate esti interesat si de aparat abdomene sau banda alergare daca vrei sa faci sport.

26 de comentarii:

  1. Cel mai bun si ieftin magazin pentru echipamente dportive de tip manusi de box, saci etc este budo best din Bucuresti, am lucrat cu ei ani de zile cat am facut performanta.....aviz amatorilor!

    RăspundețiȘtergere
  2. eu vreau sa fac saptamanal aerobic, in fiecare zi de luni pana vineri, si sa alerg 20 de mintue in fiecare zi dupa munca, iar in weekend cu rolele sau cu bicicleta. Deocamdata e prea frig afara asa ca ma rezum la aerobic.

    RăspundețiȘtergere
  3. cred ca cei care spun ca nu fac sport din cauza ca nu au de unde sa-si achizitioneze echipament sportiv, nu vor face nici cand le aduci echipamentul direct in casa

    RăspundețiȘtergere
  4. Plimbari afara cand e timp frumos, diverse exercitii in casa zilnic timp de 20-30 minute si ma simt minunat. Am nascut de 2 saptamani si mai astept o vreme pana sa-mi reiau programul insa vreau sa spun ca minimul asta de "sport" pe care l-am facut m-a ajutat enorm la nastere.

    RăspundețiȘtergere
  5. Tipa din imagine e sanatate curata, glumesc.

    RăspundețiȘtergere
  6. Pentru @Ana... nu mai e frig afara! E cald si bine!

    RăspundețiȘtergere
  7. eu fac sala si ma dau cu bicicleta pe unde apuc si pot sa zic ca ma simt foarte bine

    RăspundețiȘtergere
  8. Dupa ce am citit articolul tau m-a apucat nostalgia am scos manusile de la naftalina si m-am dus la sala unde am facut incalzirea ca la carte ca ultima oara am plecat cu piciorul in gips....ce dor mi-a fost sa fac putin cardio la sac, mi-am amintit de vremurile cand participam la olimpiadele nationale de kick box, de meciul cu Atilla ZGompos,...ce vremuri!

    RăspundețiȘtergere
  9. Vine vremea buna, odata cu ea si cheful de sport :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Cel mai simplu sa alegi cumparaturi online. Daca nu gasesti un magazin prin apropiere. Sigur vei gasi pe internet ceea ce ai nevoie.

    RăspundețiȘtergere
  11. cateva exercitii dimineata si weekend plinbare cu bicicleta, sport zi de zi pentru o sanatate perfecta ;)

    RăspundețiȘtergere
  12. Mai mult decat sugestiva imaginea :D
    Corect, sportul trebuie sa fie un must, asta e clar! Sport, alimentatie sanatoasa si totul decurge perfect!

    RăspundețiȘtergere
  13. Cu sport / alimentatie si gandire pozitiva, unii au scapat si de cancer :)

    RăspundețiȘtergere
  14. Ce nu poti face cand e vremea buna, vointa sa existe !

    RăspundețiȘtergere
  15. Orice dieta e degeaba. Sportul este cheia sanatatii.

    RăspundețiȘtergere
  16. :D Bine ca vine vremea buna si putem sa stam mai mult in aer liber. Bineinteles ca cine vroia facea miscare si la sala sau acasa, dar parca nu se compara cand poti sa faci un pic de miscare in aer liber.

    RăspundețiȘtergere
  17. Excluzand plimbarile ocazionale cu bicicleta prin parc, recunosc ca nu fac sport.

    RăspundețiȘtergere
  18. Da, sportul e esential, mai ales ca,dupa 30 de ani, incepem sa resimtim..mai nasol e cu vointa si determinarea :))

    RăspundețiȘtergere
  19. Chiar avem nevoie de mult sport, incepem sa facem burtica:D

    RăspundețiȘtergere
  20. Interesant sportguru.ro asta. Eu eram cu decathlon, dar vad ca si ei au foarte multe chestii.

    RăspundețiȘtergere
  21. Mi se pare ca au preturi cam maricele fata de magazinele offline.

    RăspundețiȘtergere
  22. Marea majoritate ne spunem ca nu avem timp, ca mersul la sala de fitness necesita mai mult timp acordat decat daca facem singuri acasa o ora. Realitatea e ca la sala suntem mai motivati, suntem motivati de ceilalti participanti. De cate ori nu v-ati spus acasa "azi sunt prea obosit, fac maine mai mult"?

    RăspundețiȘtergere
  23. site-ul celor de la sportguru.ro este foarte complex pentru cei care vor performanta, dar sa fim seriosi pentru a face sport si a ne mentine sanatosi nu avem nevoie chiar de multe accesorii

    RăspundețiȘtergere
  24. este adevarat 'sportul, sanatate curata' dar pentru sport iti trebuie echipamentul adecvat, cei de la sportguru.ro chiar sunt niste guru in echipamente sportive

    RăspundețiȘtergere
  25. Sport, nu neaparat la sala, nu pe bani multi ci cu aparate fitness din parc sau cu prietena/vecina la un jogging ....si o portie stravana de apa pura. Apoi faci curatenia de primavara si scapi de murdarie si piatra de pe robineti, totul arata luna si tu te simti bine.

    RăspundețiȘtergere

Comentează-mă!