Arta schimbarii

Ieri a implinit acest blog 5 ani. Am citit articole redactate in trecut, idei pe care le-am avut si constat ca in mare parte am ramas constant fara sa ma abat de la drumul pe care l-am inceput acum 5 ani. Acum 5 ani eram doar un tanar elev care dorea sa vada viata altfel, care era nemultumit de tot ce se intampla, care era mai rebel decat cei rebeli si care nu dorea altceva decat sa se faca vazut in lume. De atunci au fost schimbari, am terminat liceu, am dat si bacalaureat, am terminat si facultate si asa mai departe. Privind usor inapoi mai constat inca un lucru: orice schimbare este o "arta". Spun arta pentru ca eu sunt de parere ca schimbarile facute incorect dauneaza, strica imaginea, ansamblul nu se mai imbina perfect si ajunge sa se naruiasca tot iar toata scena privita din exterior este ceva neplacut pentru spectator. 

Schimbarea trebuie sa fie pentru tine dar de cele mai multe ori ne aflam sub o lupa care analizeaza tot si emite cate o concluzie care te bulverseaza. Pe langa toate acestea arta necesita timp, efort, pasiune, daruinta, control si asa mai departe pentru a fi considerata munca reala, ceva frumos estetic sau moral. Schimbarile in bine necesita toate astea, necesita mult efort si viziune pentru a face lucrurile vizibile iar de cele mai multe ori devin o arta! Arta schimbarii are ceva special, prin schimbare cei din jurul tau trebuie sa simta un efect pozitiv, altfel nu poate fi numita schimbare doar distrugere. 

Sper ca nu m-am schimbat prea mult si daca am schimbat cate ceva sper ca a fost in bine, mai ales in stilul de scris, in teme abordate, in acuratetea informatiilor si sinceritatea parerilor impartasite cu voi. Planuiesc sa schimb lucrurile in continuare, sa mentin o dinamica, a vietii personale si implicit a blogului.

9 comentarii:

  1. Eu am blogul de vre-o 2 ani si parca nu imi vine sa cred ce repede am evouluat si cum a trecut timpul de repede....cat desre evoluti este ceva normal!

    RăspundețiȘtergere
  2. chiar ca a trecut repede timpul, multe post-uri in continuare.

    RăspundețiȘtergere
  3. La multi ani si la cat mai multe posturi!

    RăspundețiȘtergere
  4. la multi ani si multa inspiratie si creativitate

    RăspundețiȘtergere
  5. Timpul trece peste toata lumea, ce putem face..
    La multi ani si schimbarile sa fie intotdeauna de bun augur.

    RăspundețiȘtergere
  6. Schimbarea este singura constanta !

    RăspundețiȘtergere
  7. La multzi ani si multe articole la fel de bune

    RăspundețiȘtergere
  8. Totul incepe cu primul pas!!!Iar, daca dupa 5 ani ai ajuns unde ai dorit, inseamna ca nimic nu a fost in zadar! La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  9. La multi ani!! La cat mai multe posturi. Ai un blog pe cinste ! :)

    RăspundețiȘtergere

Comentează-mă!