Naveta revine la normal

Dupa ce in ultimele 2 luni a fost o criza majora pentru navetistii din statiunea Covasna, au inceput sa apara vestile bune si pentru ei. Daca timp de 2 luni a trebui sa se descurce omul cum a putut, cu tren, cu masina personala cu prieni sau cu ocazia pana in municipiul Sfantu Gheorghe care face legatura mai departe cu restul oraselor acum au revenit cateva curse la programul vechi si care circula zilnic. Pe langa faptul ca a revenit o parte din circulatia microbuzelor azi am fost placut surprins de calitatea noilor autobuze puse la dispozitia navetistilor. Pot spune ca vechiul transportator avea obiceiul de a ne oferi incredibila calatorie in stil conserva. Adica eram asezati ca sardinele in masina de 16 persoane, incapeam deobicei 30-35 de persoane.

Acum sunt aduse masini noi, cu capacitate de transport mai mare, la fel de punctuali ca si transportatorul trecut. Si cel care a pierdut licenta de transport pe traseele acestea si-a reinoit pana la urma parcul auto si are in dotare masini noi, cu care este sigur sa circuli. Acestea abia daca au cateva sute de kilometri pe langa cele vechi care aveau deja milionul de kilometri si usa legata cu sarma sa nu cada. Astfel acum cei care pleaca din statiunea Covasna o pot face dupa programul vechi de la ora 06:00, 10:00, 14:00 si 18:00. De asemenea toate aceste curse reintroduse circula pe traseul Covasna-Sfantu Gheorghe-Brasov astfel incat studentii nu mai ai motive de ingrijorari, pachetul de la mamica va ajunge din nou in camine si toata lumea va fi fericita.

Turistii interesati sa ajunga in statiunea Covasna o pot face atat cu trenul cat si cu aceste autobuze care pleaca din Autogara Codreanu nr. 1 Brasov (langa Gara CFR) de la orele 08:00, 12:00, 16:00 si 20:00. De asemenea persoanele din Sfantu Gheorghe care doresc sa ajunga la Covasna o pot face la ora :08:35, 12:40, 16:40 si 20:35 din Autogara Codreanu sau din statiile intermediare Berarie sau Gara CFR.

13 comentarii:

  1. Ma bucur ca au revenit. Am un prieten din Covasna si mi-a spus ca se chinuia teribil cand nu a mai fost

    RăspundețiȘtergere
  2. Un aspect de evidentiat ar fi ca autocarele chiar nu intarzie.

    RăspundețiȘtergere
  3. Si minunea n-a tinut doar tei zile.......

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna, Carmen. Normal ca nu intarzie, castiga atata spaga..interesul lor e sa "culeaga" cati mai multi calatori.

    RăspundețiȘtergere
  5. Majoritatea s-au descurcat facand naveta cu trenul.

    RăspundețiȘtergere
  6. Probleme cu transportul sunt in toata tara!

    RăspundețiȘtergere
  7. In sfarsit au rezolvat cazul asta,este bine pentru ca se putea si mai tarziu.

    RăspundețiȘtergere
  8. Excelent :) Foarte bine au facut.

    RăspundețiȘtergere
  9. Pai nu stiu de ce nu au fost cumparate autobuze de la bun inceput . In caz de accident cu un maxi taxi persoanele care stau in picioare au sanse mult mai mari sa pateasca ceva fata de cele de pe scaund. Logic vorbind este ilegal sa stea oameni pe in picioare in microbus ... Astai Romania.

    RăspundețiȘtergere
  10. ne-am intors in trecut, au inceput sa se deschida iar covrigarii

    RăspundețiȘtergere
  11. Si acum in 2k19, mor oamenii din cauza lipsei autobuzelor...

    RăspundețiȘtergere

Comentează-mă!