Servicii digitale

Ultima vreme am tot scris despre posibilitatile afacerilor online dar nu am scris deloc pana acum despre tipografii. Foarte rar intalnesti oameni care sa vorbeasca despre serviciile unei tipografii, alegad cel mai des sa apeleze la serviciile unui copy-center de cartier care isi face treaba cum o face in schimbul unui profit fabulos. Sunt destul de suparat pe aceeste tipuri de copy-center. Am foarte des de lucru cu imprimari in cantitati mari, afise, carduri de vizita si multe alte tipuri iar cand merg la afaceristii mici au preturi fabuloase incat mai mult mi-ar conveni sa imi cumpar hartie pentru imprimanta de acasa chiar daca stiu ca nu este aceeasi calitate. Cand ai de a face des cu postere, carti de vizita sau printuri digitale nu prea iti convine sa scoti din buzunarul tau propriu sume prea mari de bani numai de dragul de a sustine afaceristul de cartier cu adaos comercial de 300% pe coala de hartie imprimata ci alegi sa faci altceva renuntand des la asemenea cheltuieli cautand solutii mai ieftine.

Totusi, pentru a continua sa fiu profesionist fata de colaboratorii mei am fost nevoit sa caut o alta solutie pentru imprimari si servicii din domeniu. Am fost nevoit sa ma orientez din nou spre mediul online si descopar ca exista servicii foarte specializate, foarte profesioniste si foarte rapide cand vine vorba de client, totul la pret excelent. Agrafa print services, o tipografie din Bucuresti, cu un site pentru comenzi in toata tara, se ocupa de toate aceste lucruri. Au atat de multe prosude incat stai sa te gandesti daca merita mai mult sa te transferi online, lucrezi pe laptop, plasezi comanda din timp si in ziua in care trebuie sa livrezi ti-au si ajuns la usa.

Urmeaza sa lansez un nou serviciu in domeniul offline si sa extind putin domeniul de lucru astfel am nevoie de o noua modalitate de a promova afacerea si modul de comunicare cu societatea. Pentru a informa corect, util si foarte elegant o voi face prin mai multe brosuri. Din nou, pentru a evita cozile si preturile umflate din copy-center voi alege sa lucrez cu cei de la Agrafa, voi colabora si eu cu ei si ma voi ocupa mai departe de proiecte in acest mod. Este mai sanatos, zic eu!

As putea scrie multe despre acest portal dar ma rezum la a spune ca ei au contracte si colaborari pe parte de print digital si alte servicii cu foarte multe companii nationale, cu foarte multe firme si nu au nici o intarziere in onorarea comenzilor. Poti alege sa primesti designul pentru printul digital in diferite formate precum Corel, Photoshop sau PDF, lucrand designul acasa si apoi poti trimite spre print printr-un simplu e-mail. Rapid, confortabil si profesionist. Mai are rost sa te incurci cu un copy-center de cartier scump?


21 de comentarii:

  1. Au preturi decente, pot confirma asta. Am comandat acum o perioada de timp cateva materiale grafice si s-au descurcat excelent.

    RăspundețiȘtergere
  2. Fain Fain! Sunt de acord cu afacerile copy-center de cartier. Iti multumesc pentru pontul cu agrafa. Intr-adevar este interesanta lista de preturi si de servicii.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cartile de vizita si orice tip de material promotionale sunt accesorii de nelipsit pentru firma. Aceste instrumente de marketing sunt utile la conferinte cand se face networking, la targuri, pentru fidelizarea clientilor, etc.

    RăspundețiȘtergere
  4. Interesant. Multumim pentru pont!

    RăspundețiȘtergere
  5. se pare ca au preturi acceptabile, ma gandeam la carti de vizita

    RăspundețiȘtergere
  6. Sunt asa de multe tipografii....ucru care face bine consumatrului final ...preturile sunt din ce in ce mai bune la serviciile tipografice....Am luat 10000 de flyere la 400 ron de la o tipografie ce am gasit-o pe google!

    RăspundețiȘtergere
  7. Daca stii ca odata la catva timp vei avea nevoie de o cantiate buna de postere, etc.. mai bine iti cauti o firma si sa lucrezi tot cu ea.. binenteles la un pret rezonabil.

    RăspundețiȘtergere
  8. Foarte interesant ca ai amintit de tipografiile de cartier. In liceu aveam un prieten care incepuse sa faca carti de vizita... investise in niste echipamente semi-profi... doar ca la inceput era stingherit de cei de la agrafa care ii faceau competitie, dar pe masura ce timpul trecea pierdea din ce in ce mai multi clienti in fata lor pana cand a fost nevoit sa inchida afacerea.

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu stiam mare lucru de aceasta firma,se pare ca sunt cu adevarat profesionisti.

    RăspundețiȘtergere
  10. Cunosc compania si stiu ca sunt profesionisti desavarsiti, daca nu ma insel in trecut (acum vreo 3 sau 4 ani) am si comandat carti de vizita de la ei.

    RăspundețiȘtergere
  11. Sunt si eu client agrafa.ro, am primit cadou acum ceva vreme un voucher de 200 de lei.

    RăspundețiȘtergere
  12. Cel mai bun lucru este sa lucrezi cu o firma de genu. copy-center de cartier e pentru cine e mai comod si cine vrea sa coata bani mai multi din buzunar

    RăspundețiȘtergere
  13. E un site de pe care poti sa comanzi o gramada de chestii. Imi place!

    RăspundețiȘtergere
  14. Am imprimat cateva mii de materiale promotionale la ei. Per total multumit, nu stiu ca pret daca exista mai ieftin dar nu m-am interesat pentru ca mi-au livrat rapid produsele si asta ma interesa mai mult.

    RăspundețiȘtergere
  15. Noi chiar cautam o firma serioasa si cu preturi accesibile in acest domeniu. Vom testa serviciile Agrafa Print Services. Multumim pentru orientare.

    RăspundețiȘtergere
  16. e ok firma.
    produse calitate, preturi bune.
    dar cum spuneau si cei de mai sus, pt chestii minore iti faci treaba si la copy center de cartier

    RăspundețiȘtergere
  17. Dupa parerea mea Agrafa are preturi extrem de mari.
    De exemplu pentru 5000 buc de flyere te costa aprox 600 euro fara TVA cand la alte tipografii sunt in jur de 80-150 euro fara TVA.

    RăspundețiȘtergere
  18. Recomand firma. Raport calitate/pret foarte bun!

    RăspundețiȘtergere
  19. SUNT FOARTE SCUMPI ... as recomanda serviciile mele care sunt muuuult mai ieftine si sunt aceleasi materiale !

    RăspundețiȘtergere
  20. Recent am avut ocazia sa printez o sumedenie de postere. Bine ca am apelat la profesionisti, deoarece au iesit superbe.

    RăspundețiȘtergere
  21. foarte buna informatia, multam si daca doriti si extinderea personalizarilor la obiecte tip agende sau inscriptie pe lemn/metal fac cei de la Tempera Advertising Bucuresti http://www.personalizare-promotionale.ro/ .

    RăspundețiȘtergere

Comentează-mă!