A5 Quad

Allview, cel mai popular brand din domeniul smartphoneurilor romanesti lanseaza un upgrade la deja foarte popularul model A5 Duo.
Noul smartphone de la Allview, A5 Quad este fratele mai mare al telefonului lansat acum ceva timp A5 Duo. Allview este producatorul romanesc cu cea mai mare crestere a vanzarilor din domeniu care garanteaza in acelasi timp si calitatea produselor acestuia.
In principal ce nu stie lumea despre acest brand romanesc este faptul ca majoritatea pieselor care fac parte din produsele Allview sunt produse de Samsung si diferenta dintre cele doua branduri este faptul ca Samsung are mai multe modele single sim si are un design mai subtire al telefoanelor lansate, Allview avand un design putin mai gros.
Noul smartphone A5 Quad beneficiaza de un procesor quad-core de 1,3 Ghz pentru o navigare mai rapida, multitasking si un browsing foarte fluent. Viteza mare de procesare evita blocajul telefonului in cazul in care acesta este suprasolicitat.
Integrat cu ultima versiune de Android 4.2 Jelly Bean poti fi sigur ca orice aplicatie rulata pe A5 Quad va functiona fara probleme. In acelasi timp telefonul beneficiaza de un ecran tactil de 4,3” (inchi) pentru a vizualiza perfect pozele si filmarile realizate cu camera foto FullHD de 5Mp cu care mai este dotat smartphoneul.
Cerintele utilizatorilor de a conecta smartphoneul de SmartTV si de a realiza conexiuni precum Wi-Di (Wireless Display Miracast) a convins Allview sa introduca si aceasta functie telefonului ce functioneaza prin adaptorul wireless Smart2View ce se introduce in portul HDMI al televizorului, astfel tot ce vizionezi pe telefon este reflectat pe SmartTV la o diagonala de minim 80 de centimetri. Superb nu?
Ce mai trebuie sa stii despre acest telefon este compatibilitatea cu HD Voice, si se simte diferenta in timpul convorbirilor telefonice.

Conform declaratiilor de la lansarea produslui acesta va fi disponibil in magazine cu preturi incepand de la 599 de lei, dual sim pe doua culori: alb si negru. Practic este un telefon echivalent al unui S2Plus, S3mini sau chiar S3 la jumatate de pret, daca nu si o treime! Spor la shopping!

10 comentarii:

  1. tinand cont de ce are pe el si de firma Allview care este inca un no name, pretul este foarte okey

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu stiam ca Allview este cel mai popular brand de smartphone-uri din Romania. Eu unul am auzit de Allview acum 4 luni pentru prima data, cand si-a cumparat fratele meu unul.

    RăspundețiȘtergere
  3. Chiar zilele trecute am cumparat acest model de telefon la pretul de doar 449 de lei , sunt destul de multumit de el . Ce nu imi plac la aceste smartphonuri bateria care tine foarte putin , in jur de 2 zile daca nu il folosesti intens. In comparatie cu alte smartphonuri la acelasi pret eu zic ca A 5 duo ar fi cea mai buna alegere :P

    RăspundețiȘtergere
  4. Quad core-ul ala pare destul de bun sa duca majoritatea aplicatiilor nu?

    RăspundețiȘtergere
  5. Abia astept sa il cumpar sa vad de ce e instare

    RăspundețiȘtergere
  6. am avut ocazia sa il testez putin si merge foarte bine

    RăspundețiȘtergere
  7. Merge foarte bine telefonul si chiar il recomand. Nu am reusit sa il achizitionez, ci sa il probez intr-un magazin. Eu am un iphone 4s si nu l-as schimba pe nimic in lume ( poate pe un note II ).

    RăspundețiȘtergere
  8. Este destul de bun telefonul, doar ca bateria tine cam putin. In rest, avand in vedere raportul calitate pret, este o alegere buna.

    RăspundețiȘtergere

Comentează-mă!