Ce cadouri sa le oferim celor mici de Craciun?

Cu toate ca vremurile in care traim par incetosate de-a dreptul, fara prea multa siguranta materiala si financiara, avand in vedere insa perioada din calendar, macar o data-n an putem sa facem abstractie de preturile colosale. Si ignorand criza ce-ar fi sa alergam in cautarea celor mai simpatice cadouri de Craciun pentru cei mici?
Copiii reusesc sa traiasca magia sarbatorilor de iarna asa cum niciun adult, chiar cu suflet de copil nu va mai reusi vreodata. Cei mici sunt capabili sa se bucure cu adevarat de surprizele de sub brad si sa le aprecieze pentru ceea ce reprezinta, nu in functie de pretul de achizitie. Insa lasand deoparte preturile, frumusetea acestor momente consta si in placerea noastra de a le aduce zambetul pe buze, daruinde-le cele mai frumoase cadouri de Craciun.
Cum putem afla preferintele celor mici?
Tinand cont ca imaginatia copiilor nu are limite, la fel nici dorintele, nici visele lor inocente, identificarea darului mult dorit poate deveni o adevarata problema. Si nu am vrea sa riscam ca in loc de bucuria nevinovata din ochisorii celor mici, sa regasim o lacrima, datorata poate amneziei Mosului, ce a incurcat desaga cu cadouri de Craciun.
Daca suntem fericitii parinti, bunici, unchi sau matusi ai unui prichindel aflat la varsta cand inca mai crede in spiridusi, zane, strunfi si Mos Craciun, o scrisoare catre acesta din urma este poate solutia cea mai potrivita sa le aflam adevaratele preferinte.
Cat despre cei mai maricei, care poate mai cred in ”darnicia” Mosului, fara sa uitam ca si noi, candva, am fost la fel ca ei, le putem rasplati asteptarea de 364 de zile cu felurite cadouri de Craciun. Este suficient sa incercam sa-i cunoastem mai bine, astfel incat sa le descoperim gusturile si preferintele. Iar pentru a ne asigura ca ideile noastre corespund cu dorintele lor, inainte de momentul ”zero”, impreuna cu ei, putem da o tura prin magazinele specializate in cadouri de Craciun.
Care sunt cadourile preferate de cei mici pentru Craciun?
Jucarii
Jucariile sunt poate cele mai cautate cadouri de Craciun, intrucat sunt surprize care mereu vor fi bine primite, cu care nu vom da gres, indiferent de varsta celui mic. Ideile pe care negustorii magazinelor online sau offline ni le pun la dispozitie, intrec adeseori orice imaginatie. De la elicoptere cu telecomanda, camioane si avioane, pana la masini de curse, trenuri, biciclete sau carti de joc colectionabile, iar pentru fetite truse de make up fanteziste, papusi si casute, animalute de plus si minikit-uri de bucatarie, care sa le dezvolte creativitatea.
Videogames si console
Pentru prichindeii pasionati de tehnologie, o idee apreciata ar putea fi jocurile pentru pc sau consolele pentru videogames. Daca ne orientam spre aceste cadouri de Craciun, trebuie sa fim foarte atenti sa fie adecvate varstei copiilor, intrucat ei obisnuiesc sa copieze reactiile si actiunile celor mari. In plus, un videogame, pe langa rolul de a-l ajuta pe cel mic sa se relaxeze singur sau in compania altor prieteni, trebuie astfel ales incat sa-i stimuleze acestuia inteligenta, imaginatia si sensibilitatea.
Echipamente sportive
”Mens sana in corpore sano”... Ne putem orienta astfel incat sa-i ajutam pe cei mici sa inteleaga sensul expresiei. Alegand in locul darurilor banale, articole sportive, copiii nostri vor fi incurajati sa-si descopere inclinatiile si pasiunile spre un anumit domeniu sportiv si spre activitatea fizica, in general. O bicicleta, o minge de baschet, o pereche de schiuri sau pantofi de fotbal pot reprezenta cadouri de Craciun prin care un copil, indiferent de varsta, are ocazia sa descopere frumusetea jocului in aer liber in compania prietenilor.
Articole de imbracaminte

Imbracamintea este o alegere mai mult ”pretioasa” in cazurile in care destinatarii cadourilor de Craciun sunt copiii prietenilor, situatie in care ne gandim sa le facem pe plac in primul rand parintilor. Articolele de imbracaminte ar putea fi o alternativa si pentru copiii foarte mici, in primele luni de viata, varsta la care acestia inca nu sunt capabili sa aprecieze si sa se bucure de cele mai grozave masinute cu telecomanda ori de o consola pentru videogames.

2 comentarii:

  1. Daca e baiat, masinutele sunt ideale. Daca este vorba despre o fata, eu i-am oferit nepotelei meie o papusa si un set de gatit, mi s-au parut ok pentru varsta sa.

    RăspundețiȘtergere
  2. Imbracaminte sau incaltaminte ar merge cadou. Totul e sa cunosti cemasura poarta persoanacareia ii vei face cadoul. Eu am gasit aici online >>> Incaltaminte si imbracaminte online

    RăspundețiȘtergere

Comentează-mă!