Supertehnologie

Pot include o lista foarte lunga de specificatii si descrieri ale telefonului AllView X1Soul. Acest smartphone dezvoltat de Allview este pe piata din octombrie anul trecut, s-a bucurat de un succes enorm si acum a venit timpul sa vada lumina pietii si pe varianta alba!

Smartphone-ul X1 Soul are incorporate procesor Quad Core de 1,5 GHz, 2 GB memorie RAM, 32 GB memorie Flash, display japonez JDI  Full HD, doua camere foto de 13 MP pe spate, respectiv 5 MP cea frontala. X1 Soul este primul smartphone Allview dotat cu funcţia Air Gesture, care permite interacţiunea utilizatorilor cu telefonul fără să-l atingă. Device-ul are un ecran de 5 inchi protejat de Gorilla Glass 3, o gosime de numai 7,9 mm, adica ultraslim!

La fel, ca si Viva D8 beneficiaza de aceeasi tehnologie Miracast prin adaptorul Smart2View si in plus ai parte si de un amplificator Yamaha si sistem DTS pentru un sunet impecabil fara un bazait enervant!

Cu un design unibody, acum si pe alb este incredibil, cu sau fara husa este un telefon foarte atragator. As putea scrie foarte multe despre acest telefon. Dar cred ca un filmulet ar fi mult mai bun pentru a vedea de ce este in stare si cat de bine functioneaza. Ca in reclama "indiferent de vreme coafura rezista", asa si acest telefon: indiferent de situatie el rezista!

Enjoy the video!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentează-mă!