Tricoul personalizat, cadou?

Gandindu-ma la intrebarea “De ce facem cadouri ? ” motivele pot ajunge sa fie diverse cum ar fi de drag, din dor, de nevoie, din snobism, din obligatie, din respect, pentru ca asa trebuie … lista poate continua la nesfarsit . Din punctul meu de vedere cadoul reusit este acela care ajunge sa imi satisfaca dorintele poate cele mai ascunse, dar pana acum nimeni nu m-a intrebat ce imi doresc realmente pentru a-mi putea darui ceva pe placul meu.  Partea buna este ca in cautare de idei de cadouri personalizate mi-am dat seama ca indiferent ce aleg, atata timp cat este personalizat se potriveste. Prin urmare, am ales sa imi fac singur cadouri dat fiind faptul ca cele primite deseori ajung sa ma nemultumeasca . De obicei oamenii aleg sa daruiasca ceea ce lor le-a lispsit sau le lipseste, ceva scump pentru a-si defini pozitia, sau ceva ieftin pentru ca nu meriti prea mult. In definitiv niciodata nu primesti ce iti doresti, sau macar ce iti place! Darul ca si schimb economic il gasesc urat, consider ca schimba conotatia cuvantului. In aparenta cadoul este bunul oferit liber si gratuit dar in acelasi timp poate fi constrans si interesat, fiinf vazut ca mijlocul de a astepta ceva in schimb . Cand aleg sa fac cadouri ma gandesc la persoana destinata primirii, la ce ii place, la ce o dezgusta, la ce poate si-ar dori, la obiceiurile pe care le are, si mai ales la ce vreau sa ii transmit prin cadou. Dar ce ne facem cand nu cunoastem indestul primitorul? Daca ai idee de viicile cuiva te poti orienta spre brichete personalizate, in campaniile electorale le intalnim la tot pasul. La fel stam si la partea de pixuri personalizate, chiar daca omul este pasionat de scris sau nu, oricine isi va afisa cu mandrie in birou un asemenea pix. Spre exemplu , noului director al departamentului am ales sa ii fac cadou de bun venit un pix de culoare neagra cu numele companiei si functia, alaturi de o brichete de culoare neaga , in ton cu pixul, necunoscandu-i gusturile, singurul lucru pe care l-am remarcat era acela ca fumeaza. Nu am avut in minte niciun motiv ascuns, m-am gandit doar sa ii ofer un mic dar de bun venit la conducerea noastra . Nu stiu in realitate daca i-a placut sau nu dar mi-a zambit si a parut foarte incantat, pe langa asta, foloseste atat pixul cat si bricheta in fiecare zi. Oare daca as fi ales niste tricouri personalizate s-ar mai fi aratat atat de incantat? In concluzie daca nu i-au placut , macar i-au fost necesare.



10 comentarii:

  1. eu vreau sa ii fac sotului meu cadou de Valentine's Day o cana personalizata cu Dinamo.. are una de 1 mil de ani, si nu pot sa scap de ea decat daca ii iau alta la schimb :P o sa fie greu.. eu sunt stelista :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. tricourile personalizate sau alte lucruri personalizate sunt cea mai buna idee pentru un cadou de tinut minte si apreciat

    RăspundețiȘtergere
  3. imi plac lucrurile personalizate,sunt un cadou ideal :)

    RăspundețiȘtergere
  4. tricourile personalizate sau alte lucruri personalizate sunt cea mai buna idee pentru un cadou de tinut minte si apreciat

    RăspundețiȘtergere
  5. Cele mai bune cadouri sunt cele personalizate. Asadar un tricou, o cana sau orice alt obiect personalizat cred ca e binevenit.

    RăspundețiȘtergere
  6. Un cadou usor de ales si foarte potrivit :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Chestia cu tricoul mi se pare cea mai tare!Daca esti amic de mult timp cu o persoana sau poate iti este ruda sau ceva e foarte frumos sa ii duci un tricou cu un mesaj care-l caracterizeaza sau daca nu stii ceva ce il caracterizeaza poti scrie ceva amuzant:d ii va ramane ca amintire tricoul

    RăspundețiȘtergere
  8. cadouri interesante..super..si usor de ales :)

    RăspundețiȘtergere
  9. De obicei, cadourile personalizate sunt cele mai apreciate. Eu am o cana de la o prietena pe care o folosesc in fiecare zi, e un cadou util si placut!

    RăspundețiȘtergere
  10. Cadourile inmiresmate sunt cele ma potrivite primavara, in splendoarea culorilor. Alegi ce culoare i se potriveste ;) .Incanta-ti ochii cu trandafiri rozsau cu cu un buchet de trandafiri albi si crizanteme.

    RăspundețiȘtergere

Comentează-mă!