Upgrade in compania Allview

Toata lumea are nevoie in ziua de azi de un telefon perfect pentru multi-tasking dar nu oricine isi permite sa plateasca atat pentru telefon cat si pentru numele companiei care il produce. Putem vorbi aici despre sumele exagerate ce trebuie platite pentru un Iphone sau pentru un Galaxy S(n) unde n apartine multimii {2, infinit}.

Pentru cine nu stie exista pe piata si telefoane care fac lucrurile la fel de rapid sau mult mai rapid decat cele de mai sus la preturi mult mai rezonabile si mai apropiate de cerintele pietii. Telefoanele produse de compania romaneasca Allview sunt surprinzator de rapide si de eficiente in orice domeniu lucrezi. Pot rula rapid filmulete, documente, pagini de internet sau alte aplicatii necesare pentru a fi gata la timp cu proiectele tale.

In acelasi timp daca esti pasionat de jocuri si vrei sa le iei cu tine oriunde calatoresti pot spune ca in P6 QuadPlus regasesti performantele necesare pentru grafica 3D si imagine imbunatatita. Pe langa asta are un ecran de 4,65 inchi si te lasa sa vezi fiecare detaliu al jocului! In acelasi timp ecranul este perfect pentru a viziona fotografiile facute cu aparatul de fotografiat de 8MP sau filmele inregistrate in format fullHD, pentru ca poate sa faca si asta!

Daca ai o problema in a imbina numarul de telefon de la servici cu cel personal telefonul te rezolva de amandoua: este dual sim! Stiu, multe telefoane dual sim au un singur SIM 3G si tu ai trafic de internet pe amandoua cartelele. Nu trebuie sa iti faci griji de asta P6Quad+ are ambele sloturi de SIM 3G HSDPA+ cu viteze de 21 Mbps. Vezi? E perfect pentru orice, nu vad nici un motiv sa arunci bani pe brand atata timp cat tot ce ai nevoie iti este oferit de Allview!

Sa il folosesti sanatos!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentează-mă!