Viperrrrr S

Barcelona, Mobile World Congress. Una din cele mai populare statii de lansare a ultimelor noutati din domeniul tehnologiei mobile din ziua de azi. La Barcelona se regasesc cei mai mari producatori din domeniul IT&C si care isi prezinta si isi lanseaza cele mai noi si mai performante gadgeturi moderne.

La acest congress compania romaneasca Allview a avut a treia participare cu unul din modelele de varf pentru iubitorii de telefoane mobile performante, ieftine si durabile. Allview Viper S, un telefon incredibil de aratos si-a aratat prima data fata in lume.

Viper S este un smartphone dual sim cu o procesare ultrarapida a informatiilor. Este dotat cu un procesor Snapdragon QuadCore cu o putere de 1,4 Ghz (ori patru face ceva treaba nu?). Pe langa acest procesor este dotat si cu un procesor grafic de Adeno de 450 Mhz. O solutie perfecta pentru browsing, multitasking, mobile gaming, procesare foto-video din mers, inregistrari fullHD fara intarzieri si fotografii rapide la rezolutii maxime.

Vine cu o memorie flash de 16Gb extensibila printr-un card microSD pana la 48 Gb, adica suporta card de pana la 32Gb. Pentru a ajuta procesorul Snapdragon este dotat si cu 2Gb RAM.

Din nou gasim tehnologia Miracast prin adaptorul Smart2View desi ecranul de 5 inchi nu e atat de mic. Regasim sub forma de bonus si tehnologia NFC (Near Field Comunication). Adica prin atingere sau apropiere cu un alt dispozitiv dotat cu aceasta tehnologie se face schimbul de informatii automat, fara sa stai sa activezi bluetooth, sa cauti dispozitivul, sa te conectezi la dispozitiv, sa introduci codul de siguranta, sa, sa, sa... In acelasi timp este dotat cu 2 camere foto-video de 13 respectiv 5 Mp pentru cei care sunt pasionati de fotografie si considera un aparat foto profesionist prea scump si greu de carat.

In acelasi timp se pare ca dotarea gamei Allview cu tehnologie DTS (Digital True Surround) si amplificator Yamaha devine standard, ceea ce nu este un lucru rau. Sa ai tehnologie de ultima generatie in telefon te ajuta sa te menti in pas cu lumea.

Chiar daca a fost lansat recent la Barcelona din pacate telefonul va fi disponibil in magazinele partenere romanesti abia din luna aprilie. Pretul in schimb este foarte multumitor: 1.299 lei recomandat de producator. Nu este scump daca stam sa ne gandim cu ce este dotat!

10 comentarii:

  1. Chiar ma gandesc la el ca la urmatorul meu telefon. Arata super bine si pretul mi se pare ok pentru ceea ce ofera.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt curios daca vine cu varianta de dual sim standby. Atunci chiar ca ar face toti banii.

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte tare telefonul ! Sunt curios daca o sa isi merite banii

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce tare arataaaa !
    Si nici nu-i foarte scump in comparatie cu alte telefoane.

    RăspundețiȘtergere
  5. Hmm, o sa il testez , il iau pe abonament. Nush daca merita atatia bani dar o sa vad si revin cu un review

    RăspundețiȘtergere
  6. Arata foarte bine. Sunt curios cand o sa apara in magazinele noastre.

    RăspundețiȘtergere
  7. Imi place designul. Allview a inceput sa scoata telefoane competitive.

    RăspundețiȘtergere
  8. Un design foarte "cool" pot spune, cei de la allview incep sa scoata gadget-uri tot mai tari.

    RăspundețiȘtergere

Comentează-mă!