Mega maraton pentru studenti

Am mai scris despre Allview si despre produsele lansate de ei dar acum sa vorbim si de partea sociala a acestei companii. Anul acesta, Allview, in urma lansarii multor produse noi lanseaza inca un lucru dar de aceasta data nu este un produs ci un eveniment. In colaborare cu Universitatea Transilvania si cu Centrul pentru Diplomatie Publica lanseaza maratonul "Entrepreneurship", un concurs dedicat in totalitate studentilor pasionati de programare si care considera ca pot dezvolta o aplicatie suficient de ingenioasa sau originala incat sa se claseze pe un loc fruntas si sa castige.

Prima editie a maratonului "Entrepreneurship" va avea loc in data de 28 si 29 martie in Aula Universitatii Transilvania din Brasov si va reuni echipe de studenti intre 2 si 4 membri din toata tara intrucat acest eveniment se adreseaza tuturor studentilor din Romania.


Important de stiut este ca toate proiectele participante in cadrul acestui eveniment vor fi donate Comisiei Europene pentru a demonstra ca si studentii romani sunt capabili sa dezvolte ceva durabil, original si util. Proiectele vor fi donate si in scopul promovarii acestora dar toata lumea poate fi in siguranta, drepturile de proprietate intelectuala raman ale studentilor creatori.

O alta informatie esentiala este ca in cadrul acestui maraton se vor dezvolta aplicatii numai pentru platforma Android, fiind anuntata si prezenta unui oficial din partea gigantului Google. Alaturi de el ca si invitati mai fac parte si un grup de persoane din partea Comisiei Europene dar este posibil sa isi anunte prezenta inclusiv firme care dezvolta asemenea aplicatii.

Jurizarea se face de catre un juriu de specialisti si nu se va face dupa ureche sau alte metode neconventionale. Toata lumea poate fi sigura pe corectitudinea juriului care bineintele trebuie impresionat cu aplicatii atat inteligente cat si utile.

Pentru mai multe informatii despre premii, inscrieri, regulament si programul competitiei veti gasi pe situl oficial al maratonului Entrepreneurship.

10 comentarii:

  1. Cei de la Allview incep sa fie din ce in ce mai buni, sustin aceasta companie romanesca.

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place ca au o gama variata de produse si de calitate iar acest maraton ma face sa cred ca nu sunt doar pentru profit pe piata.

    RăspundețiȘtergere
  3. Romanii cumpara de la ei deoarece au produse mai ieftine care sunt si bune in cele mai multe cazuri.

    RăspundețiȘtergere
  4. Allview o firma romaneasca, care incepe sa ne faca mandri ca suntem romani. macar ei sa reuseasca sa incline privirile altora mari catre noi

    RăspundețiȘtergere
  5. da nu chiar atat de romaneasca cat se pare..

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte tare ! felicitari celor care au initiat acest proiect

    RăspundețiȘtergere
  7. In sfarsit o firma romanesca care incepe sa urce incet, incet in top-uri

    RăspundețiȘtergere
  8. E unul dintre cele mai importante evenimente adresate studentilor, unde Allview se implica.

    RăspundețiȘtergere

Comentează-mă!