Cum reusesc familiile din Bucuresti sa angajeze o bona pentru propriul copil

Conform statisticilor, sunt tot mai multe familii din Bucuresti care se afla in imposibilitatea de a-si ingriji proprii copii, solutia venind din partea persoanelor angrenate in domeniul babysitting-ului. Situatia este una destul de delicata prin prisma faptului ca, in cele mai multe cazuri, ambii soti sunt angajati intr-o firma sau companie si nu au posibilitatea de a-si oferi un ragaz pentru ca micutul lor sa se bucure de toata atentia cuvenita, in aceste circumstante fiind necesare serviciile unei bone.

Exista si o veste buna insa, tot mai multe agentii de recrutare dedicandu-se segmentului de bone Bucuresti. Cum cererea este extrem de mare, este de la sine inteles ca si oferta trebuie sa fie pe masura, in momentul de fata solutiile in ceea ce priveste cresterea si ingrijirea unui copil fiind indeajuns de numeroase si diversificate pentru ca o familie sa nu aiba temeri in privinta situatiei personale.

Solutii viabile in ceea ce priveste angajarea unei bone pentru micutul vostru
Daca va numarati printre cele cateva mii de familii aflate in cautarea unei bone Bucuresti nu ar trebui sa va faceti griji in ceea ce priveste gasirea unei solutii. Sondajele de opinie in randul proaspetilor parinti ne indica mai multe optiuni pe care ar trebui sa le adoptati, copilul vostru urmand a beneficia de toata atentia si dragostea unui adult.

Oferirea rolului de bona unei rude. De ce sa nu recunoastem, inca exista o reticienta in ceea ce priveste angajarea unei persoane straine care sa se ocupe de ingrijirea celui mic. Desi discutam despre bone cu experienta, capabile oricand sa duca la bun sfarsit lista de sarcini impuse de o familie, se pare ca proaspetii parinti prefera sa lase totul in slujba unei rude. Mama, bunica sau matusa, toate aceste persoane ajung la un moment dat sa se ocupe de copii in clipele in care parintii sunt la munca sau intreprind alte activitati de natura profesionala.

Angajarea unei bone Bucuresti prin intermediul cunostintelor. Presupunand ca ati decis de comun acord ca angajarea unei bone este de departe cea mai buna solutie in ceea ce priveste cresterea micutului vostru, nu ramane decat sa analizati cu atentie situatia si sa luati o decizie care sa va avantajeze pe termen lung. Agentiile de bone reprezinta solutiile cu adevarat viabile insa nu multi stiu de existenta lor pe piata autohtona, drept pentru care asa-zisele recomandari sunt vazute de parinti drept calea cea mai facila de a angaja o bona. Prietenii sau rudele care au trecut printr-o situatie similara va pot recomanda numeroase bone Bucuresti cu experienta, capabile sa va ajute in situatia de fata, astfel ca statisticile sunt cat se poate de veridice, un procent destul de ridicat de familii alegand aceasta cale in vederea contractarii unei specialiste in ingrijirea copiilor.

Agentiile de recrutare. Sunt tot mai populare in municipiul Bucuresti iar zvonurile conform carora vor acapara intreaga piata de specialitate devin tot mai veridice. Un exemplu in acest sens este ABC Recruting, care, desi nu dispune de o vechime foarte mare in acest domeniu, a reusit sa se extinda extrem de mult in ultimii doi ani, in prezent fiind una dintre cele mai renumite agentii de bone Bucuresti. Personal calificat, servicii axate pe un contract extrem de ferm si sute de familii multumite de serviciile primite, cam asa putem cataloga activitatea agentiei ABC Recruting.


Comparand toate cele trei solutii enuntate anterior, este foarte probabil sa gasiti numeroase avantaje si dezavantaje la care nu v-ati fi gandit in momentul in care ati hotarat ca micutul vostru are nevoie de o bona. Daca o ruda se poate dovedi solutia mai putin costisitoare, agentiile de bone raspund prin profesionalism si servicii de calitate maxima, drept pentru care ne simtit indreptatiti sa credem ca solutia din urma este una mai calitativa.

9 comentarii:

  1. E o treaba extrem de grea sa gasesti o bona in ziua de azi, in general copii au de suferit de pe urma bonelor...

    RăspundețiȘtergere
  2. cam riscant sa angajezi o bona, dar cateodata nu te poti lipsi de o bona, cel mai bine sa apelezi la o firma care e specializata pe zona asta de bone, da nici atunci nu sti daca e cv sigur de incredere...

    RăspundețiȘtergere
  3. Din pacate, foarte multi parinti ajung sa puna cariera pe primul loc, si uite asa educatia copilului are de suferit...

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  5. In Bucuresti e putin altfel situatia fata de restul Romaniei. Salarii mai mari, oameni putin diferiti axati pe cariera. E si normal cand sot + sotie trec lejer de 6000 Ron lunar sa iti permiti angajarea unei bone.

    RăspundețiȘtergere
  6. Am avut si eu aceasta problema in urma cu un an si jumatate..Am contactat o agentie de recrutare care ne-a prezentat 4 bone din care chiar am reusit sa alegem o persoana potrivita pentru a se ocupa de copilul nostru.

    RăspundețiȘtergere
  7. Intentionez sa ingrijesc ca bona unul sau doi copilasi la domiciliul meu impreuna cu baietelul meu de 1 an si 7 luni. Vreau sa raman acasa cu el pana trece de scoala primara :). M-am inscris la un curs de bone si dupa absolvire imi voi face PFA. Locuiesc in Bucuresti, zona Tineretului. Daca sunteti interesati, va rog sa-mi scrieti la dorotilia@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  8. Pacat ca tot mai multi parintii nu mai au timp de propriul copil...dar..na...uneori banul primeaza.

    RăspundețiȘtergere
  9. In cazul in care urmati un curs de baby sitter aveti sanse mult mai mari de angajare.

    RăspundețiȘtergere

Comentează-mă!