Topul celor mai scumpe motociclete din lume

Amatorii de senzatii tari pe doua roti, se pot delecta cu un top al celor mai scumpe motociclete din lume, iar cei care isi permit, au posibilitatea de a compara si de a decide ce e mai potrivit pentru stilul lor.
10. Hubless Harley Davidson – 1,1 milion de dolari
Aceasta este o motocicleta exclusiv barbateasca, dar foarte eleganta in acelasi timp, cu un design deosebit. O simpla privire asupra ei si iti dai seama ca eticheta pretului este irelevanta daca nu esti milionar in valuta.
9. Million Dollar Harley Davidson – 1,5 milioane de dolari
Numele spune deja totul. Oricum, Harley Davidson e demult un brand, deci nicio motocicleta sub aceasta marca nu va fi ieftina. Designul a fost conceput de Jack Armstrong si se incadreaza undeva intre stilul elegant si sport.
8. Ecosse FE Titanium Series – 2 milioane de dolari
Designul este conceput de Ecosse Motor, are un motor din aluminiu cu o capacitate de 230 cai putere si un aspect destul de fin pentru o motocicleta. Acest model s-ar potrivi de minune unei femei.
7. Gold Plated Custom Chopper – 3 milioane de dolari
A fost catalogata ca una din cele mai aspectuoase si sigure motociclete din lume. Este genul de vehicul full-option cu care poti “zbura” pe sosea, datorita capacitatilor sale, doar ca Romania nu are infrastructura potrivita pentru asemenea bijuterii pe doua roti. Fara nicio exagerare, acest vehicul chiar este o bijuterie, avand scheletul imbracat in aur.
6. Hildebrand & Wolfmuller – 3,5 milioane de euro
La prima vedere e o motocicleta cu un design simplist si pare destul de fragila, dar in realitate este una din cele mai bine consolidate din lume, avand un motor cilindric foarte puternic. Designul a fost prezentat de Hildebrand and Muller of America.
5. Legendary British Vintage Black – 4 milioane de dolari
Asa cum spune si numele, este de culoarea neagra si are un aspect vintage. Puterea motorului clindric de 250 cc si designul spectaculos, fac din aceasta motocicleta o piesa de colectie (ceea ce si este).
4. Ecosse FE Ti XX - 4,5 milioane de dolari
Are un motor din aluminiu de 250 de cp, pe care ii poti exploata la maximum, mergand cu o viteza de 250 de km/h. Asa cum s-a mai mentionat, aceste motociclete nu pot fi folosite la capacitatea lor maxima decat pe drumuri foarte netede, iar acestea sunt destul de rare in tara noastra.
3. Ultra-rare Porcupine – 7 milioane de dolari
In traducere, “porcupine” inseamna “porc spinos”, iar aceasta motocicleta are intr-adevar forme usor ascutite, avand si un design cat se poate de sporty. Este fabricata de Asia British Bike Manufacturers, unul din cei mai buni producatori asiatici de acest gen, iar produsul este unul cu istorie, fiind proiectat in al Doilea Razboi Mondial si lansat cativa ani mai tarziu.
2. Neiman Marcus Limited Edition Fighter – 11 milioane de dolari
Fabricata din otel de cea mai buna calitate, aceasta motocicleta este conceputa special pentru cei care iubesc atat de mult acest tip de vehicul, incat sunt dispusi sa cheltuie averi intregi pe ea. Ca aspect, are un design bicromatic, cu negru si argintiu, cu forme bine definite si este stil chopper.
1. Coventry Eagle Flying – 12 milioane de dolari
A fost lansata prima data in anul 1930 si este cea mai scumpa motocicleta din lume, dar si una din cele mai vechi. Are un design usor vintage si este perfecta pentru cei care prefera acest stil, iar pretul este mai degraba dat de istoria pe care o poarta in spate.

4 comentarii:

Comentează-mă!