Critica!

Nici nu stiu ce vreau sa critic.... Defapt stiu... Va critic pe voi... Asa numitul tineret liber, indepenednt si democrat... Va critic pentru ca voi ati putea fi viitorul Romaniei Noastre, viitorul nostru... Dar din pacate mie frica sa ma las pe mana voastra, nu cititi, nu ascultati de parinti, si va pierdeti vremea prin cluburi cu asa zisa "gasca" a voastra! Sunt constient ca fiecare padure are uscaciunile ei dar in cazul asta in Romania este exact invers, printre uscaciuni sa mai afla cativa vlastari verzui, care incearca sa supravietuiasca, si vreo 2-3 brazi falnici si verzi... dar si vremea lor va apune... Faptul deranjant este acela ca cititi, dar numai ziare de scandal gen "Click", "Libertatea", sau "Cancan", ziare de doi bani care nu isi au rostul, cel putin eu nu vad rostul sa invadezi viata intima si personala a vreunui om, sa zicem Irinel Columbeanu(pun in paranteza ca acesta este numai un simplu exemplu, eu nu am nici un contact, si nici nu cred ca voi avea vreodata cu dansul) care saracu este urmarit peste tot de oamenii cu camere de fotografiat pentru a nascocii apoi cine stie ce subiect, ca apoi voi sa radeti de pozele respective si sa cititi cu sete cum acel om si-a petrecut on noapte intr-un club cu o alta femeie decat sotia sa, care poate era o intalnire de afaceri mai iesita din tipar, si cu mai multe sanse de reusita.... Mi-e sila cand ma gandesc la ce ma asteapta cand(poate) voi iesi la pensie, cand imi voi trimite copilul la scoala, terorizat de oameni ca voi. Tin aici sa mentionez ca aseara am stat in compania unor pusti de 15-16 ani, cred ca radea si ultima particica de ADN in mine de cate prostii debitau capul lor, care cred ca se afla pe umeri numa sa nu li se "cace"(scuzati expresia dar alta potrivita nu am gasit) vreo cioara in gat. Poate ca nici eu nu sunt cu mult mai bun decat restul, dar ies din tiparul obisnuit, si nici nu ma incadrez in cel de gasca, cum s-ar zice prin orasele mari.... Puneti mana si cititi o carte, o poezie de Eminescu, si ca tot veni vorba de Eminescu trebuie sa amintesc si vorba lui Garabet Ibraileanu:"Daca Goethe ar fi murit la 39 de ani ca si Eminescu, Goethe nu ar fi existat azi". Nu este frumos sa va urati profesorii, saracii isi fac si ei meseria care le place, si vreti nu vreti invatamantul este obligatoriu pana in clasa a 10-a inclusiv, si din cate am auzit se face tot liceul, si rad in pumn de ceea ce va trebui sa traiti prin licee. Ma ingrozeste si faptul ca la catedra sunt din ce in ce mai multi profesori batrani, multi dintre ei trecuti cu bine de 60 de ani, chemati la catedra din pensie, ca pe nimeni nu mai trage inima sa mearga sa invete niste pusti dezordonati, libertini, si democrati, vezi Doamne... Vreti Romania mai buna? Depinde si de voi! Si daca tot e verde blogul meu, e verde si la cultura(voi cere si aprobare caci aceasta sintagma nu imi apartine), si asta inseamna ca va doresc spor la citit, macar imnul ROMANIEI, daca nu altceva!!!

60 de comentarii:

  1. Salut!

    In opinia mea, daca scriai aceste randuri inaintea lui Tudor Chirila si inaintea lui ŞERBAN HUIDU, ai fi avut un punct rosu! Dar asa, tind cred ca ii copiezi. Poate gresesc in aceasta privinta, dar ce este mai rau este ca te cunosc si cam stiu cum iti petreci viata si nu prea ai dreptul sa te evidentiezi cu o viata diferita fata de acesti tineri. Sincer, incerci degeaba sa faci zarva ca ...si tu esti LA FEL!!!

    Cred ca ar fi mult mai folositor sa faci ceva pentru acesti tineri! si nu sa ii tot omori cu astfel de afirmatii!

    Te rog sa te mai gandesti cand incerci sa te compari cu tinerii din ziua de azi si mai ales cand o faci raportandu-te la majoritate!!!

    In rest un week-end fain in continuare si sa fi iubit!

    RăspundețiȘtergere
  2. poate ca sunt la fel... dar si incerc sa schimb ceva... si asta este si urmatorul meu plan... pentru comunitatea in care traiesc...

    RăspundețiȘtergere
  3. :)) parca totusi prea evidenta asemanarea cu mesajul lui Chirila/huidu...
    totusi...atitudinea e ok...numa sa reusesti sa faci ceva;)
    multa bafta!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ideea e c a e greu.. Eu ma confrunt cu urmarea acostor pustani, cu barbati si femei in toata regula.. Care mare lucru nu au realizat insa se cred buricul pamantului si nu au habar de nimic.

    RăspundețiȘtergere
  5. cu al lui huidu nu este... pentru ca nici nu imi place deloc despre ce a scris el acolo.... degeaba acuza daca nici el nu incearca sa schimbe ceva... cu al luii chirila... probabil... l-am citit de mult si nu il mai tin minte exact... dar oricum ideea este alta la mine... si eu vorbeam despre altceva.... prea incercati sa imi gasiti nereguli, greseli etc....

    RăspundețiȘtergere
  6. ba, acum sincer, prima schimbare pe care ar trebui sa o faci e ... si fii atent acum! e ... sa pui mana pe o carte si sa inveti limba romana! cu privire la capacitati(pe care evident nu le ai) de a schimba lumea/tara, hai sa fim seriosi ... esti prost!

    RăspundețiȘtergere
  7. daca incepem sa ne jignim inseamna ca nu suntem oameni! pentru ca si cuvintele pot ranii nu numai armele sau loviturile de orice gen! uite din cauza asta pierzi un vot! pentru ca nu aleg un om care jigneste un tanar... indiferent de ce face el! Omul cat traieste invata! dar si asa tot prost moare... asa ca suntem in aceeasi categorie! PACE

    RăspundețiȘtergere
  8. Interesant comentariul d. Crin Antonescu...interesant de stupid.Pe bune acuma cine citeste comentariul lui..ramane prost.Credeti ca dumneavoastra sunteti mai bun?!Cand ati scris comentariul v-ati gandit putin?Sincer il cunosc pe Alin si are niste capacitati pe care MULTI nu le au.De limba romana?Daca nu ar sti limba nu cred ca ar mai avea un blog(iar daca va referiti la greselile de ortografie, sunt normale mai ales ca scri repede pe tastatura si mai gresesti) .Si de ce sa fie prost?Pt ca a scris un articol de genul asta?Probabil ca nu e cine stie ce dar daca ar zice toti "da ce sa mai scriu ca si asa nu citeste nimeni" s-ar duce de rapa totul.Asta e atitudinea care trebuie evitata.Si ziceti ca nu are capapcitatile de a schimba tara.Dumneavoastra le aveti?!
    Probabil ca e putin nesimtit comentariul meu dar nu ma pot abtine (mai ales in fata unui om cu influenta ca dvs.).

    Daca o sa imi cititi comentariul (putin probabil) sa stiti ca sunt cuvintele unei fete de 15 , dar sunt sigura ca nu numai ale mele.Sper sa fie luat ca atare mesajul, si sa fie recunoscute apropourile.Ca si Alin o dau cu pace.

    RăspundețiȘtergere
  9. cel ce va lumineaza17 octombrie 2009 la 15:38

    ce fraieri sunteti!!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. cel ce va lumineaza17 octombrie 2009 la 15:41

    petrutzica, ia-te de mana cu alin si mergeti sa va plimbati, luati o gura de aer.

    RăspundețiȘtergere
  11. Dragii mei copii ... Doresc sa imi exprim regretul nemarginit ca traim intr-o astfel de tara in care voi, tinerii, sunteti complet inapti din punct de vedere intelectual! Nu o luati ca pe o jignire, luati totul ca pe un sfat parintesc si mutati-va din tara ... Nu avem nevoie de oameni ca voi intr-o Romanie prospera!

    RăspundețiȘtergere
  12. eu spun ca nu te obliga nimeni sa citesti...

    RăspundețiȘtergere
  13. eu sunt de acord cu "cel ce va lumineaza"... :))

    RăspundețiȘtergere
  14. draga domnule Crin, mie imi pare foarte bine ca nu sunt copilul tau... si imi pare rau cand ma uit si vad scris acolo ca sunt tinerii inapti.. din contra ei stiu sa faca mult mia mult decat arata... de cele mai multe ori aparentele inseala... Pace!

    RăspundețiȘtergere
  15. Buna Ziua! Sincer, nu cred ca e cazul sa te legi de acesti copii dragul meu Crin ... Sunt si ei copii si nu au inca mintea coapta si de aceea poate parea ca sunt mai putin destepti decat alti oameni de varsta lor ... Lasa draga Alin, intr-o buna zi sunt convins ca iti vei gasi menirea si poate vei avea o capacitate intelectuala mai ridicata! Te astept la vot!

    RăspundețiȘtergere
  16. cel ce va lumineaza, din nou17 octombrie 2009 la 15:49

    aaa....si nu stiam ca trebuie sa stii limba romana pentru a avea blog :))

    RăspundețiȘtergere
  17. draga domnule Traian, eu unul sunt un sustinator infocat al partidului PD-L si sunt membru in BPM Sf. Gheorghe... Jud Covasna...
    sunt covasnean... si voi vota persoana care merita si anume Pe DUMNEAVOASTRA, si nu un om care manipuleaza de dragul partidului.. om care trage romania in jos provocand o reala criza politica... si anume Crin Antonescu!

    RăspundețiȘtergere
  18. doamne, pazeste-ma de oameni, ca de ploi ma feresc eu.

    RăspundețiȘtergere
  19. aline, u're so yesterdaty

    RăspundețiȘtergere
  20. Multumesc Alin! Te astept cu mare nerabdare sa iti exprimi votul. Te rog sa nu mai declari cu atata nonsalanta ca esti sustinator infocat PD-L, deoarece nu dorim sa fim asociati public cu oameni de genul tau! Nu o lua ca pe o insulta, ci ca pe o remarca la adresa capacitatii tale scazute de gandire! Iti multumesc oricum, dar sincer, nu esti genul de om pe care il dorim langa noi ... mai ales in preajma alegerilor! Sa traiti bine!

    RăspundețiȘtergere
  21. Buna! vad cateva comentarii interesante, cu substanta. eu sunt jurnalist, independent. vreau sa fac o comunitate de bloguri, ceva mic a inceput, de aceea vreau sa imi spui care este pozitia ta asupra politicii monetare a bnr-ului. Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  22. cum am spus.... aparentele inseala... asa ca... nu ma supar... nu am de ce...

    RăspundețiȘtergere
  23. te intereseaza sa vinzi blogul?

    RăspundețiȘtergere
  24. ce gandire sexy are alin, eu nu ma pricep la politica, dar imi palce la nebunie cum vorbeste si cum gandeste...tot asa aline :***...ai un numar de telefon?

    RăspundețiȘtergere
  25. Buna Aline! Sunt Gigi Becali si vreau sa te felicit! Am vazut ce comentarii spuneau ei toti astia de aici adica presedintele si Crin Antonescu si vreau sa iti spun ca imi place pagina ta! Sunt dispus sa iti fac o oferta scrisa de 10000 de euro daca vrei sa vinzi aceasta pagina. Iti las un numar de contact de la birou sa ma suni maine Aline! Voteaza PNG! 021.313.12.03

    RăspundețiȘtergere
  26. Domnule Basescu, am citit ce ati scris despre acest Alin si nu sunt de acord cu dumneavoastra. Ca si fosti nostri conducatori, cum ar fi marele Nicolae Ceausescu,care la randul lui a avut doar 4 clase,a ajuns presedintele tarii. In alte cuvinte, nu va luati de acest baiat daca este mai ingust la minte. Va multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  27. eu unul cred ca nu tot ce zboara se mananca... si cu privire la capacitatile mele intelectuale va contest pe toti... atata timp cat nimeni nu ma cunoaste personal nu cred ca are dreptul sa judece acel lucru ce se numeste capacitati mintale. pentru un om care se ocupa cu mai multe decat ceea ce se numeste mancat, dus la baie si somn, a spune ca are capacitati mintale scazute este o jignire... eu unul abia imi impart timpul intre activitati, casa si facultate, si surpiza, sunt pe un loc bugetat de stat pentru ca am invatat si l-am obtinut corect! Injuratura este arma prostului, nu si a mea... deci acum nu stiu care in ce categorie intra.. toate cele bune. PACE!

    RăspundețiȘtergere
  28. acesta este un pamflet si trebuie sa fie tratat ca atare!

    banuiesc ca nu vorbesti serios aline?

    RăspundețiȘtergere
  29. theHeartstared guy17 octombrie 2009 la 16:10

    u said it alin.....peace to reign over us all! yea yeah

    RăspundețiȘtergere
  30. @Klauss: nu am intereseaza sa vand blogul pentru ca are prea multe sentimente in el...
    @blogeritza; nu dau publicitatii numarul meu de telefon, dar am o adresa de e-mail si anume alin_picu@yahoo.com astept sa imi scri!

    RăspundețiȘtergere
  31. totul are ceva pret...nu ne putem intelege...zi una suma sau ceva

    RăspundețiȘtergere
  32. ca bine spunea unu... trebuie luat ca atare!

    RăspundețiȘtergere
  33. raspunde mai repede...sunt om ocupat

    RăspundețiȘtergere
  34. dau banii inainte , nu e problema, suntem oameni, pana la urma care este suma?

    RăspundețiȘtergere
  35. e un pic mult, e cunoscut in romania, die blogge? eu acum sunt in koln nu am legatura cu piata din romania.

    RăspundețiȘtergere
  36. este o piata in plina expansiune die blogge, si tot mai multa lume are acces la un astfel de instrument!

    RăspundețiȘtergere
  37. Hello, Alin vad ca tu vinzi blogul, eu ofer 30000€ pentru blogul tau. Imi place foarte mult.

    RăspundețiȘtergere
  38. eu ma gandeam la ceva 10 euro, nu am atatia bani...imi pare rau

    RăspundețiȘtergere
  39. @John: este o suma mult prea mare... nu cred ca merita atat de mult... dar merita discutat! acum ca domnul klaus se retrage din licitatie

    RăspundețiȘtergere
  40. Ok, daca vrei ne intalnim luni in Bucuresti ca vine din London. Ne intalnim la ora 5 pm la hotel Intercontinental si vorbim in private.

    RăspundețiȘtergere
  41. eu nu ma retrag...20 euro!!!!!!! te rogg

    RăspundețiȘtergere
  42. imi pare rau... dar o astfel de creatie merita mai mult de 20 de euro!

    RăspundețiȘtergere
  43. in covasna poate aline

    RăspundețiȘtergere
  44. Ok,20000€ la Bucuresti ok?

    RăspundețiȘtergere
  45. da, aici da. Nu imi vand blogul pentru 20 de euro, cand stiu ca am investit foarte mult timp in el!

    RăspundețiȘtergere
  46. john nu fi prost, ofera 30 d euro, eu dau 15 la tine si facem afacere, facem o retea london-koln

    RăspundețiȘtergere
  47. Ok, Daca Alin nu este de acord cu propunere mea facem asa!

    RăspundețiȘtergere
  48. john, dar noi nu putem sa facem si noi blogge??? cat costa sa facem noi

    RăspundețiȘtergere
  49. @John: eu sunt de acord cu acea propunere, doar ca eu nu ma pot deplasa... si nici un caz nu ma gandesc sa il las pe mana oricui pe maruntis!

    RăspundețiȘtergere
  50. Mister Klaus, se pare ca a face eu the blog este gratis. Domnul Alin,ati vrut sa ne pacalesti!!

    RăspundețiȘtergere
  51. a face un blog este gratis... dar a scrie pe el costa timp! si imaginatie... si... multa rabdare!

    RăspundețiȘtergere
  52. omg john!!! did not know it is free..facem noi un blog si spargem piata, asta colbaorare buna ce facem noi..poti veni cu avionul pana la koln zilele astea? daca vorbiti engleza scrieti in engleza,s tiu mai bine decat romana

    RăspundețiȘtergere
  53. i know a jurnalist here in deutsch land, he is very good...i called him and he said he has some great ideas, maybe we can hire som more...he asked for 2000 euros/ month, i think that is reasonable...dont you?

    RăspundețiȘtergere
  54. I think that this place here is not a chat room, so please find another place to discuss! Thank you!

    RăspundețiȘtergere
  55. I say we go with your jurnalist!

    RăspundețiȘtergere
  56. we don't have a blog yet, well talk here until we do!! thank u very much, u are a very nice guy...

    RăspundețiȘtergere
  57. =)) si vrei sa zici ca crin antonescu, traian basescu, adrian nastase...n-au altceva de facut decat sa-ti citeasca blogu? :))) si ca gigi becali..si restu de-s acolo..vor sa-ti dea tie zeci de mii de euro pe el? :)))

    RăspundețiȘtergere

Comentează-mă!