Idioţi peste tot

Am urmărit interesat subiectul din presa centrală referitor la măsurile de austeritate propuse de Guvern. Articolele apărute pe agenţii de presă erau foarte comentate şi pro şi contra. În acest articol nu am să îmi exprim părerea despre măsurile de austeritate, pentru că nu sunt economist, ci am să imi exprim părerea despre aşa zişi comenatori. Băi frate, au un limbaj de te doare capul, şi cum treci din pagină în pagina mai vezi şi căte un comentariu şters din cauza limbajului indecent folosit. Cum să îţi dai cu părerea despre un subiect într-un domeniu în care nu ai pricepere? Dacă şti economie şi eşti la butoane comentează până ţi se usucă gura dar altfel eşti redus la tăcere. Tu ca şi simplu vizitator pe acel site numai speculezi cu privire la sursele fiscale ale României şi nu ai de unde să şti care este PIB-ul exact şi cum îl obţi. Tocmai din această perspectivă mă limitez în a le citi şi nu le comentez. Stau de pe margine şi mă uit la alţi idioţi cum se ceartă pe chestiuni politice, economice şi moralitate. Dacă citeşti o ştire interesantă trebuie să îţi dai cu părerea neapărat, ca să te dai rotund şi mare cunoscător, dar degeaba, pentru că nici unul dintre miniştrii nu stă cu ochii beliţi la comentariile voastre, ba mai mult nici secretarii de stat sau personalul de sub ei nu monitorizează comentariile ci numai articolul în sine. Dar m-am obişnuit cu aceste aspecte. Şi pot să pun pariu că acest articol va fi extrem de comentat şi nu mi se va da dreptate pentru că aşa crede un anonim. Părerea este pur personală şi nu aştept nici un fel de apreciere din partea voastră! Lectură plăcută!

2 comentarii:

  1. Sunt de acord ca la fiecare stire apar tot felul de comentatori care nu se pricep deloc la subiectul pe care il abordeaza.
    Avand in vedere ca te vrei sau esti ziarist, nu ti-as face observatie altfel, ar trebui sa arati si tu mai multa pricepere cand vine vorba de reguli gramaticale. "nu ai de unde să ştiI! care este PIB-ul exact şi cum îl obţiI!" este doar un exemplu...

    RăspundețiȘtergere
  2. @Persefonne, ai uitat de: nici unul dintre miniştri"i" :D

    RăspundețiȘtergere

Comentează-mă!