Flair for a Life

Flair for a Life
FullEvents
Evenimentul caritabil „Flair for a Life”, organizat de www.FullEvents.ro ce se va desfasura miercuri, 23 mai, la ora 21.00, in cadrul locatiei Cerbul Carpatin, Brasov, are ca scop strangerea de fonduri in beneficiul unui copil diagnosticat cu cancer, Radu Stefan Chirica.

Evenimentul se desfasoara sub forma unui concurs de flair bartending in colaborare cu Luca Valentin, un show semnat de tanarul bucatar brasovean si maestru in arta culinara, Alexandru Chitic, un moment sustinul de deja renumitul expert in flair Luca Valentin, dar si un spectacol de break dance, oferit de Shock Crew & Tupeu Crew Brasov .

Participantii la concursul de flair vor trece prin diverse etape, dintre care cea din urma va consta intr-o confruntare head to head, pentru care numarul de locuri este de 16 sau 32. Concurentii vor fi impartiti in grupe, desfasurandu-se battle-uri de patru runde a cate 30 de secunde fiecare. Rundele sunt eliminatorii, juriul punctand dificultatea exercitiului in concurdanta cu realizarea acestuia, interactiunea cu publicul, carisma-determinarea-mimica. Sticlele de flair vor fi puse la dispozitie de Jameson.

Ocupantul locului I va castiga o excursie in Irlanda la distileria Jameson, pentru un schimb de experienta cu alti barmani din Europa. www.Paramania.ro ofera pentru locurile al doilea si al treilea o experienta inedita cu parapanta, in timp ce Ady's Studio (www.hairfashion.ro) ofera celui ce castiga premiul de popularitate o sedinta de hair styling.

Intrarea costa 20 de lei (ce reprezinta donatie), insa cine doreste sa faca donatii suplimentare are la dispozitie urmatoarele conturi:

Cont LEI :
RO41RNCB0026056154960001
Cont EURO:
RO14RNCB0026056154960002
Cont USD:
RO84RNCB0771056154960001
BANCA COMERCIALA ROMANA
SWIFT: RNCBROBU
Deschis pe numele :
Maricel Eugen Chirica

Pentru inscrieri, informatii si rezervari se pot apela aceste numere de telefon: 0722.511.646 / 0757.183.501 sau formular de inscriere online pe www.FullEvents.ro . Mai multe informatii despre Radu Stefan Chirica, aici: radustefanchirica.blogspot.com

8 comentarii:

  1. Un eveniment frumos! Felicitari organizatorilor.
    Premiile 2 si 3 ar putea deveni nedorite pentru cei mai putin curajosi. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte buna initiativa. Multa sanatate copilului si distractie placuta celor care merg la eveniment!

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitari! Ma bucur ca mai sustine cineva si asa ceva...

    RăspundețiȘtergere
  4. Mie imi place foarte mult atitudinea si stilul lui Valentin Luca, inca de la Romani au talent l-am urmarit cu mare drag! Imi pare rau ca nu sunt din Brasov si din pacate pana acum nu am reusit sa urmaresc un show live! Insa intotdeauna e timp!

    RăspundețiȘtergere
  5. foarte buna aceasta idee...succes si la mai multe

    RăspundețiȘtergere
  6. Interesanta campania , sper sa aiba succes

    RăspundețiȘtergere
  7. Daca as fi in locul lui mi-as deschide pentru cateva luni un local in Bucuresti, apoi in Cluj si tot asa.. in ritmul asta va putea face si ceea ce ii place si bani !

    RăspundețiȘtergere
  8. Dupa cum se citeste, evenimentul a fost foarte bine pus la punct si foarte bine gandit.

    RăspundețiȘtergere

Comentează-mă!