Bijuterii si sentimente

Bijuterii si sentimente
De mult vroiam sa scriu despre aceasta tema, despre bijuterii si sentimentele din jurul acestora. Poate ca multi vor considera o prostie aceasta afirmatie dar eu consider ca fiecare bijuterie este incarcata cu diverse sentimente, de o greutate diferita. Fiecare inel, bratara, medalion sau brosa are o semnificatie aparte. In ultima vreme tot mai multi tineri incep sa achizitioneze asemenea bijuterii, fie ele bijuterii placate cu aur, fie din argint sau din alte materiale. In momentul in care acorzi cuiva o bijuterie inseamna ca porti totusi ceva sentimente pentru persoana respectiva. In trecut bijuteriile reprezentau clasa superioara a oamenilor, cei cu averi si cu posibilitatea de a cumpara bujuterii, modalitate prin care cautau sa iasa in evidenta, majoritatea fiind remarcati prin alegeri de cele mai multe ori excentrice decat prin rafinament. In timp bijuteriile au evoluat de la a exprima clasa sociala intr-un accesoriu obligatoriu la diverse evenimente dar si intr-un simbol al legamintelor sufletesti, simbol al iubirii si al unirii dintre doua persoane.Sentimentele adevarate se expirma mai greu, se arata greu si se dobandesc greu dar ca simpla dovada de iubire poate fi demonstrata prin daruirea cu sinceritate a unor bijuterii argint, inele, medalioane sau pur si simplu un model de cercei care ti se pare ca i s-ar potrivi partenerei tale de viata! Partea cea mai grea in procesul de daruire este gasirea unor bijuterii care sunt la un pret rezonabil, dintr-un material de calitate si foarte accesibile. Din pacate piata fizica de bijuterii evolueaza intr-o directie gresita, majoritatea mergand pe lucruri fabuloase, extrem de scumpe de parca Romania ar fi una dintre cele mai dezvoltate tari din punct de vedere economic si unde adaosul comercial poate sari linistit peste 100% ca "avem de unde". Personal am combinat acest articol cu sentimentele pentru ca am fost pus intr-o situatie de a lasa o parte din mine ei... de a cauta o modalitate prin care ceva personal sa ii fie alaturi tot timpul. Distanta este grea si astfel am incercat fiecare sa producem maxim si chiar cel mai marunt lucru sa semnifice ceva. Astfel eu am primit suprinzator un inel... iar eu am reusit sa ii ofer un medalion pe care sa il poarte aproape de inima ei mereu.


Ingreunat de viata economica am cautat un magazin care sa imi permita in continuare sa ii demonstrez putin cate putin dragostea fata de ea, fiind usor sa ii fac un cadou sincer decat sa mint ca pot sa ii ofer luna de pe cer. Mereu am scris despre online si acum voi face la fel. Magazinele din online sunt mult mai avantajoase, au aceasi calitate dar aici lipseste adaosul comercial haotic care urmareste sa umple buzunarele patronilor. Scotocind in online am gasit si un rezultat pertinent si OnlineBijoux s-a adeverit a fi cel mai bun site de acest profil. OnlineBijoux este un magazin online de bijuterii cu produse la indemana oricui si de o diversitate foarte mare. Promotii zilnice, oferte fulger, preturi infime si calitate superioara! Am si gasit exact ce doresc si sincer sa fiu voi achizitiona inclusiv produse pentru mine. Sunt mult mai bune decat obiectele pe spatele carora gasim inscriptionat deja genericul "made in china". Primul produs pe care il voi achizitiona de la ei este acest lucru, pentru ea bineinteles. De ce? nu este greu de inteles... sunt lucruri mici, cu o greutate fizica de cateva grame... dar greutatea lor sentimentala depaseste limitele puterii umane!

37 de comentarii:

  1. Foarte frumos gestul tau! O femeie apreciaza intotdeauna o bijuerie, fie ca este ea din aur, argint sau material. Gestul conteaza! De cele mai multe ori punem sentimente in lucrurile pe care le primim de la o persoana iubita. Fie ca este vorba de o bijuterie, un animal de plus sau o floare. Nu obiectul in sine eiubit ci faptul ca e daruit de cineva drag..ehh atunci devine de nepretuit.

    RăspundețiȘtergere
  2. ce frumos e inelul din imagine! poate fi si de tabla, daca e de la persoana iubita este tot ce conteaza!

    RăspundețiȘtergere
  3. Chiar ma gandeam zilele astea ce cadou sa-i iau iubitei. Si cred ca am sa am opresc al un inel placata cu aur. Arata bine rau inelul din imagine.

    RăspundețiȘtergere
  4. Acum depinde si de "ea"! Fosta mea, fosta fiind din cauza si acestui lucru, strambase din nas si a purtat o pereche de cercei, pe care i-am cumparat din ultimii mei bani, o saptamana si apoi am intrebat-o si cica erau unii dintre cei mai urati. Erau din argint, super simpli si cu o pietricica, de ce ar fi fost urati nu stiu. Poate ca nu ma pricep la cadouri, eh, asta e :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Este sigur sa cumperi bijuterii online ? eu nu prea sunt ok cu chestia asta !

    RăspundețiȘtergere
  6. parerea mea e ca nu e asa sigur ce vezi pe internet sau in fotografii cu ceea ce vezi la fata locului si nu sunt adeptul cumparaturilor online.

    RăspundețiȘtergere
  7. Trebuie sa fiti foarte atenti de unde cumparati bijuteriile online. Sunt foarte multe magazine de acest tip care vand o gramada de facaturi. Bijuteriile cel mai bine se cumpara din magazin, unde le poti vedea exact si testa.

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu mi-am luat o astfel de teapa de la un astfel de magazin online. Nu dau numele, pentru ca nu ma cobor la nivelul lor sa le fac rau, desi ar merita... Oricum, fiti foarte atenti de unde cumparati.

    RăspundețiȘtergere
  9. @MTHFR era mare suma de bani pe care ai dat-o? Trebuia sa folosesti un curier care iti permite sa desfaci coletul inainte de a achita

    RăspundețiȘtergere
  10. Mie nu imi plac bijuteriile din aur, cred ca am prins o oroare pe ele din cauza tuturor rromilor ( sa nu se supere cineva ca ii numesc tigani ) si cocalarilor care le poarta la vedere.

    RăspundețiȘtergere
  11. Bijuteriile sunt frumoase si au fost un mod de a arata bogatia persoanelor inca din vremurile antice, doar ca in zilele noastre s-a ajuns la anumite excese, iar acest lucru nu se mai poate considera drept clasificare a claselor sociale si persoanelor.

    RăspundețiȘtergere
  12. nice article, nice blogs.. keep do that, you make a good job, thanks

    RăspundețiȘtergere
  13. Cred ca 2% din femei nu apreciaza bijuteriile, dai lovitura cu cadoul respectiv

    RăspundețiȘtergere
  14. Am intalnit si fete care nu suporta bijuteriile. Este adevarat ca sunt foarte rare, dar le respect foarte mult pentru ca nu pun pret pe valoarea bijuteriilor ci pe valoarea lor.

    RăspundețiȘtergere
  15. cadourile oferite din inima sunt de nepretuit! :) Un articol frumos! :)

    RăspundețiȘtergere
  16. Am tras si eu un ochi pe acel site si am vazut o groaza de bijuterii care imi fac cu ochiu si la pret mi se par foarte ok

    RăspundețiȘtergere
  17. Spor la cumparaturi atunci ca tot vine sezonul cadourilor :)

    RăspundețiȘtergere
  18. Trebuie sa fiti foarte atenti de unde cumparati bijuteriile online. Sunt foarte multe magazine de acest tip care vand o gramada de facaturi. Bijuteriile cel mai bine se cumpara din magazin, unde le poti vedea exact si testa.

    RăspundețiȘtergere
  19. Cred ca cel mai mult conteaza gestul decat valoarea in sine a bijuteriei!

    RăspundețiȘtergere
  20. daca sunt bijurerii incarcate cu sentimente, intradevar "gestul" este cel care da valoare...

    RăspundețiȘtergere
  21. foarte frumos ca si cadou mai ales de sarbatori

    RăspundețiȘtergere
  22. Sunt lucrate chiar frumos bijuteriile prezentate aici

    RăspundețiȘtergere
  23. Nice blog with a great content, you're a great blogger. Thx you ;)

    RăspundețiȘtergere
  24. I have to say that for the last few of hours i have been hooked by the amazing posts on this site. Keep up the great work.

    RăspundețiȘtergere
  25. Exceptionally interesting thank you, It is my opinion your audience might possibly want a good deal more stories like this keep up the great effort.

    RăspundețiȘtergere
  26. I see that you did a hard work, finishing your good enough issue referring to this good post.

    RăspundețiȘtergere
  27. Foarte frumos, o bijuterie, si mai ales un inel este cadoul pe care orice femeie si-l doreste. In cazul unei anumite categorii de femei nu conteaza ca acesta este placat in aur sau argint...gestul conteaza. Dar mare atentie, nu orice femeie apreciaza acest gest. Exista categoria de femei pretentioase, fitoase, care nu o sa poarte niciodata un inel ce nu are valoare materiala. Pentru aceasta categorie de femei, sfatul meu este nsa optati pentru alt cadou.

    RăspundețiȘtergere
  28. Good Information available in this site and this site is very helpful to us. thanks

    RăspundețiȘtergere
  29. You clearly know what you are doing. It’s good to see this information in your article.

    RăspundețiȘtergere
  30. Poti cumpara bijuterii online. Dar trebe sa fii atent. Verifica inainte, ca site-ul sa fie cunoscut. Apropo, frumos inelu din imagine ... dar tre sa lucrezi o viata sa ti-l iei :))

    RăspundețiȘtergere
  31. One thing that completely troubled me was that even with the web, a lot people still don't care to write about the topic in this quality.

    RăspundețiȘtergere
  32. Ar trebui probabil sa petrec destul de mult timp scormonind intre amintiri ca sa-mi amintesc cand am daruit ultima data o bijuterie. Si totusi, nu chiar asa de demult, parca vara trecuta, adica in 2012?.. O bijuterie din cristale Swarowski. La aur si argint nu ma pricep asa incat prefer sa nu ma bag, in timp ce cristalele sunt faine si inofensive in ceea ce priveste atestarea originii.

    RăspundețiȘtergere
  33. Multi intreaba "cine cumpara bijuterii online?"
    Este normal ca nu se vand cum se vand hainele dar probabil firma respectiva are si un magazin offline. Ce te coasta sa ti si un magazin online? Nu platesti la nimeni chirie, nu platesti taxe cum platesti la un offline. Si pe langa asta produsele scumpe se vand bine online deoarece cine are bani nu merge in magazine :)

    RăspundețiȘtergere

Comentează-mă!