Aur si valoare

Vorbisem despre bijuterii si sentimente intr-un articol publicat aici iar azi voi vorbi din nou despre bijuterii si valoare! Exact asa cum spune un comentariu la respectivul articol "poate fi si de tabla, daca e de la persoana iubita este tot ce conteaza!" si eu cred la fel. Nu consider cristalele, diamantele sau aurul de zeci de karate drept dovada a iubirii sau a valorii sentimentelor respective. Vad mai degraba o incercare de a arata eu am bani sa iti cumpar asa ceva iar altul nu are deci nu are valoare. Dar daca sunt numai bijuterii placate cu aur care este problema? Uite ca nu am milioane de dat pe inele, bratari, medalioane care sa fie din supermateriale foarte scumpe sau decorate cu sute de diamante slefuite de cele mai fine maini din Africa de Sud. Nu, nu sunt atat de bogat, material vorbind. In schimb stiu ca valoarea si sentimentele pe care le asez intr-o asemenea bijuterie, fie ea si dintr-un magazin de bijuterii online. Conteaza sinceritatea gestului pentru ca este pentru ea, pentru persoana iubita. Din inima te rupi de cei cativa lei pentru ca stii cu cata dragoste si afectiune il daruiesti si in acelasi timp stii ca acest cadou va fi de mii de ori mai apreciat decat o excursie de 10 stele in coltul din stanga al Planetei! 


                                   

Desi articolul anterior a avut foarte multe raspunsuri precum "grija" de unde sa cumperi bijuterii eu recomand in continuare acelasi magazin online. Care? OnlineBijoux este un magazin online de bijuterii cu produse la indemana oricui si de o diversitate foarte mare. Iar ca lucrurile sa fie si mai interesante am spus ca aleg un acest produs, fac o comanda, astept sa imi fie livrat si apoi voi recurge la a-l face cadou. Voi face acest lucru ca sa conving scepticii ca lucrurile nu sunt chiar asa cum se spune. Nu toti comerciantii online sunt tepari, nu toti publica pozele numai pentru prezentare ci isi respecta angajamentele. Acelasi lucru il astept si sunt sigur ca se va intampla si din partea OnlineBijoux. De ce am ales tocmai produsul respectiv? Pentru ca doresc sa arat si faptul ca desi este ieftin din punct de vedere calitativ este unul si acelasi lucru cu cele care au pretul incepand de la sute si mii de euro in sus. Plus ca mi se pare si foarte aratos desi nu am habar pe ce baza sa il comand.

8 comentarii:

  1. Buna idee..nu ma gandeam ca o sa achizitionez online verighetele :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Am vazut multe oferte pe acel magazin, cred ca se merita sa cumpar cate ceva de sarbatori.

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu sunt de acord ca se merita sa faci cumparaturi de acolo...sunt lucruri foarte fine si elegante!

    RăspundețiȘtergere
  4. Au bijuterii frumoase, cred ca magazinele online ne scutesc de foarte mult timp pierdut!

    RăspundețiȘtergere
  5. ai dreptate tot ce conteaza este sa fie de bun gust si sa fie daruit din inima.

    RăspundețiȘtergere
  6. Sa speram ca baga niste promotii acum de sarbatori. Site-ul e ok preturile sunt bine

    RăspundețiȘtergere
  7. Aurul in aceste vreme este o investitie aparent sigura.. Sau va fi noua bula :P Daca urmaresti cursul evolutiei gramului de aur, e in continuare crestere..

    RăspundețiȘtergere
  8. Urmeaza Pastele... Stie cineva, se fac reduceri?

    RăspundețiȘtergere

Comentează-mă!