Floare, floricica

Aceasta postare se adreseaza in special barbatilor. De ce barbatilor pentru ca noi, barbatii apelam cel mai des la un buchet de flori cu diverse ocazii. Fie ca vrem sa facem pe cineva sa se simta bine, fie ca vrem sa imbunam pe cineva, fie ca vrem sa ne cerem iertare in vreun fel sau numai pentru a ne face consoartele sa se simta mai apreciate. Ca barbat de cate ori nu te-ai rugat sa ai o florarie in drum sa poti cumpara ceva repede in drum spre casa de la servici? Teoretic se presupune ca stii cam unde sunt florariile si care este drumul cel mai scurt pana la ele astfel incat sa economisesti timp. Ce te faci cand te afli intr-un oras nou, complet necunoscut tie si ai nevoie de flori pentru cineva (o intalnire spre exemplu)? In cazurile acestea este mai greu sa te descurci si de cele mai multe ori nici nu nimeresti unde trebuie si te mai alegi si cu o rataceala pe cap. Dar ce te faci cand tu scapi de la servici la ora 20:00 cand majoritatea florariilor sunt deja inchise si tu trebuie sa ajungi la o aniversare care necesita un buchet de flori? Pentru noi barbatii, pentru cei care nu au timp sau pentru cei care vor sa faca o surpriza de la birou si care nu doresc sa se mai incurce cu tot felul de comenzi telefonice la florarista care te cunoaste si o combinatie cu taximetristul care te duce la servici pentru a livra buchetul s-a inventat magazinul de flori online Floria. Acest site ne ofera posibilitatea de a comanda un buchet de flori de la birou, ne ofera posibilitatea sa il trimitem la adresa dorita de noi si surpriza poate fi astfel mult mai placuta. In momentul in care ai nevoie de o florarie online poti apela cu incedere la aceasta. Inainte de incheiere daca te intrebi de disponibilitatea serviciului in orasul tau poti sa afli ca acest portal ofera livrare gratuita in cele mai importante 43 de orase ale Romaniei.

23 de comentarii:

  1. Interesanta istorioara...Si aici vin cu intrebarea ....ce te faci daca nu ai un smarphone cu internet? Glumeam...

    RăspundețiȘtergere
  2. si ai uitat sa precizezi ca te adresezi celor din Bucuresti. nu? oricum, bunicel advertorialul :)

    RăspundețiȘtergere
  3. @Dah
    Daca citesti bine acest advertorial vei vedea la final "livrare gratuita in cele mai importante 43 de orase ale Romaniei". Din cate stiu eu Bucurestiul este chiar cap de lista!

    RăspundețiȘtergere
  4. si vrei sa zici ca tu dai 500 ron pe 35 de lalele? :)) ma lasi... sa fim seriosi.. cu banii aia gasesc o scuza mai buna decat un buchet de flori, iti dai seama...
    fa o simulare de comanda si o sa vezi. sau poate ca stiai deja.

    RăspundețiȘtergere
  5. Sicer nu am mai cumparat de foarte mult timp flori...pentru ca nu prea mai cred in zane si in dragoste cred ca totul se rezuma la "material" desi imi doresc sa nu fie asa ..Cand am sa cumpar flori clar sunt indragostit!

    RăspundețiȘtergere
  6. imi place idea cu floraria on-line, e o idee foarte buna de afacere, ce nu-mi place insa, e faptul ca florile de obicei nu arata la fel ca cele din poza, adica, oricum sunt scumpe, macar sa respecte poza.

    RăspundețiȘtergere
  7. O floare face cat 1000 de cuvinte:D

    RăspundețiȘtergere
  8. Multe pareri contra, insa ecommerce-ul e o modalitate usoara de a economisi timp, priviti catre cei din Occident.

    RăspundețiȘtergere
  9. Sa cumperi flori online mi se pare cel mai simplu si util mod prin care poti face un gest, frumos zic eu! Pe mine unul intotdeauna ma dezgusta faptul ca florariile sunt detinute de tigani, desi des imi calc peste principii si le dau bani coloratilor plus ca le mai savurez si glumele de prost gust si respiratia neplacuta! Asa ca da, sustin aceasta metoda de a nu mai avea contact direct!

    RăspundețiȘtergere
  10. La Floria imi place pachetul ala, sau nu stiu cum sa-l numesc, cand ii da 11 trandafiri in 11 minute :)) Mi-o si imaginez pe iubita mea in camera si la un moment dat bate cineva la usa, deschide si primeste un trandafir; nici se il pune bine in apa si se intoarce in camera ca mai suna o data, si inca o data si inca o data :)) Nu stiu daca as cuceri-o sau as enerva-o

    RăspundețiȘtergere
  11. Cel mai probabil ai enerva-o. :)) Eu sunt un norocs, iubitei mele nu-i plac florile, sau cel putin asa cred eu. Pentru ca nu s-a suparat niciodata ca nu i-am dus. :D

    RăspundețiȘtergere
  12. luan trecuta a fost ziua de nastere a unei rude. Sotul respectivei era in strainate si nu putea fi prezent la ziua ei. Asa ca s-a gandit sa apeleze la o florarie online. Desi pretul e mai mare decat la o florarie clasica se pare ca a meritat. Buchetul a fost super si surpriza pe masura.

    RăspundețiȘtergere
  13. E cea mai buna florarie. Mereu comand la ei cand nu am timp sa ajung sa le cumpar eu personal. Sunt punctuali si foarte amabili. O recomand

    RăspundețiȘtergere
  14. Astia de la floria au cele mai ok servicii de livrare flori la domiciliu din Bucuresti :)

    RăspundețiȘtergere
  15. Si eu am incercat florariile online. Este o metoda foarte buna de a economisi timpul pretios pe care il am.

    RăspundețiȘtergere
  16. chiar daca postarea se adreseaza barbatilor, va spun ca-mi place si am retinut ca nu mai are nicio scuza daca ajunge acasa fara flori :)

    RăspundețiȘtergere
  17. n-am comandat niciodata online flori, exista atatea florarii stradale.

    RăspundețiȘtergere
  18. Cum poti sa-ti comanzi pizza online, asa e normal sa-ti comanzi si flori. E foarte comod si util.

    RăspundețiȘtergere
  19. Ce e drept au niste aranjamente frumoase, dar cum asigura ei transportul gratuit in majoritatea oraselor? Au colaboratori locali sau ce?

    RăspundețiȘtergere
  20. Am comandat si eu de cateva ori de la diferite florarii online, uneori am avut surprize neplacute, in sensul ca florile se ofilisera de la caldura. Totusi, florariile online sunt utile pentru cei care nu au timp sa cumpere de la o florarie sau vor sa faca o surpriza.

    RăspundețiȘtergere
  21. Ar fii ca o scena dintr-un film ...romantic. O fii scump, dar macar o data-n viata merita!!!

    RăspundețiȘtergere
  22. Acum trei ani de 1 martie am solicitat o oferta de pret de la o florarie online (nu dau nume) pentru aproximativ 20 de buchete, inclusiv livrare locala in Bucuresti, cu intentia de a livra clientelor firmei. Cu toate ca pretul a fost unul mare, iar comanda am facut-o cu o saptamana inainte, livrarile au ajuns chiar si pe 3 martie. De atunci, nu am mai comandat flori online.

    RăspundețiȘtergere
  23. Avand in vedere ca sunt multe florarii online, nu ar strica sa ne informam inainte de a ajunge sa avem o nevoie urgenta de flori, pentru a sti pe ce ne bazam si a evita surprizele neplacute cand aranjamentul floral este pentru un eveniment important.

    RăspundețiȘtergere

Comentează-mă!