Curatenie

De acum spun stop. Gata cu toate comentariile care nu au nici o legatura cu subiectul. Gata cu comentariile scurte facute numai pentru a lasa cuvant cheie si link in loc de numele celui care o face. Gata cu buldozerele, gata cu toate cuvintele cheie pe care doriti sa le promovati. Pana acum le-am agreat dar vad ca daca nu am sters aceste comentarii lumea a devenit nesabuita si a inceput sa isi faca publicitate in comentariu. Asa, degeaba. Nu domnule, nu! Eu imi respect cititorii si semnez articolele cu un nume, indiferent daca este al meu personal sau este un pseudonim sub care scriu. Cu acelasi nume comentez pe alte bloguri, cu acelasi nume merg oriunde in online. NU imi place sa vad ca o persoana comenteaza de 7 ori acelasi articol, exprimand acelasi lucru dar cu alte cuvinte si se semneaza cu cuvintele cheie de la 7 situri pe care le promoveaza. Nu mi-a placut niciodata sa fac link-farming si nici nu o voi face. Asa ca de azi, toate comentariile facute sub alt pseudonim decat un nume vor fi sterse. Este timpul sa devenim civilizati. Asa cred eu.

Pentru publicitate am un tarif, nu se face gratis numai pentru ca am link-dofollow si in comentarii. Mai departe sa pastram limita decentei. NU comentam sa facem publicitate siturilor cu filme pentru adulti! Eu daca scriu pe subiect este un lucru, dar nu doresc sa trimit nici un link spre aceste portaluri, au ele clientii lor si nu vor avea parte de publicitate gratuita aici! Industria asta invarte bani multi, vreti link-uri? Platiti! Cam atat, deocamdata!


20 de comentarii:

  1. Asa fac tiganii ..cand au vazut ca esti bun (prost pentru tigani) se urca in capu` tau si joaca hora nesimtiri.
    De aia rad altii de noi romanii .. ca ne comportam ca niste tigani.
    Romani prost educati.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu te voi comenta cu Yamasha, este pseudonimul pe care il am pe oriunde, nu l-am schimbat niciodata si...nici acum. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Yamasha este un pseudonim mult mai credibil decat "spalat covoare online" :)

    Sanatate!

    RăspundețiȘtergere
  4. Adevarul este ca iti trebuie si multa minte sa spamezi cu atat tupeu.Daca tot promovezi ceva(ca si mine), citeste macar articolul si foloseste-ti numele :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Vezi ca nu ai dofollow...este incativ din contra ai no foloow si eu tot te-am comentat:P! si eu in ciuda faptului ca te-am intrebat mi-am trecut si numele real!

    RăspundețiȘtergere
  6. Pe mine ma intereseaza linkul dofollow si o spun cinstit insa daca mi-ai da un test ai vedea ca ti-am citit articolele. Am deja o lista cu blogurile interesante dintre cele care ofera link pe care le citesc si atunci cand nu am interes.

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu intru aproape zilnic si iti citesc articolele. Ai niste articole foarte interesante. Felicitari . Articole cat mai bune incontinuare

    RăspundețiȘtergere
  8. Alin, tot respectul. Sper ca nu te vei simti ofensat de acronimul meu. Comentez rar dar il folosesc mereu :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Pai pe tine te ajuta la traficul tau fix acest dofallow. Chiar daca nu castigi bani direct de lacei care isi pun linkuri castigi pentru ca ai chiar si acesti utilizatori.NU?

    RăspundețiȘtergere
  10. Multi nici nu stiu ca daca au linkuri catre siteul lor numai din comentarii vor fi banati de catre google.

    RăspundețiȘtergere
  11. Pune niste reguli minime in privinta comentariilor.
    Te-ai inscris singur in dofollow.ro.
    Oamenii vin si revin din cauza dofollow-ului.
    Faci articole pe bani in care nu spui mare lucru si pui un link catre site-ul respectiv. Nu prea valoroase.
    Prin comentarii multe (si ai) iti vede google-ul ca site fresh.
    Eu cred ca tu si cititorii tai sunteti chit. Propun sa lasam dramatismul.

    RăspundețiȘtergere
  12. Cel mai mult mi-a placut comentariul lui Marius, e foarte concludent si explicativ. :) Sunt de acord cu acesta "pretentie"

    RăspundețiȘtergere
  13. Acum depinde, comentariile dofollow iti cresc numaru de vizite....

    RăspundețiȘtergere
  14. Eu folosesc numele meu.. cred ca ajuta mai mult decat tot felul de pseudonime.

    RăspundețiȘtergere
  15. Ce sa-ti urez... spor la curatenie. Pentru protectie, iti recomand niste manusi din latex, sunt mai elastice. :)

    RăspundețiȘtergere
  16. Dimpotriva , mai mult impact are daca pui in titlu subiectul respectivului "anunt" , dar aceste bloguri sunt destinate in primul rand cititorilor si vizitatorilor.

    RăspundețiȘtergere

Comentează-mă!