Aparate fitness

aparate fitness
După cum bine aţi observat societatea în care trăim pare a pune prea multă accent pe modul în care arătăm. E un pic prea superficial acest lucru, iar dacă întrebi pe mine ar trebui ţinem cont de ceea ce avem în inimă şi în minte, însă cum nu ai cum să ştii ce deţin oamenii în aceste două cămăruţe din trupul lor ne limităm la a privi exteriorul şi a ne îndrăgosti doar ce vedem.
Ei bine, am observat o creştere a superficialităţii, dar dacă asta se cere asta se oferă. Vom vedea doar trupuri frumos antrenate şi perfect construite. Lucru ce nu e rău. Căci până la urma ce e frumos şi lui Dumnezeu îi place, atunci nouă de ce nu ne-ar place?
Sunt multe aparate fitness care ne pot ajuta în această situaţie unul din ele este stepper-ul. Acest aparat este unul excelent care te va ajuta la slăbit, el stimulează urcatul scărilor şi te va ajuta scapi imediat de kilogramele în plus. Îl poţi folosi de cel puţin 2-3 ori pe săptămână, este indicat îl folosiţi cât mai des astfel încât el să ajute în lupta voastră cu kilogramele. Dacă eşti interesat site-ul perfect pentru stepper îţi stă la dispoziţie cu câteva modele. Nu uita felul în care arăţi îţi poate determina starea de spirit. E bine să arătăm bine ca să ne simţim bine.
Ne place să arătăm bine şi să ne mândrim cu cât de cool şi sexy suntem, într-adevăr poate punem prea mare accent pe modul în care arătăm, dar şi pentru asta trebuie muncim. Dacă unii sunt atât de norocoşi încât mănânce orice, oricând şi oricum şi nu se îngraşe alţii oricât de puţin ar mânca se îngraşă foarte mult şi foarte repede. Pentru cei mai puţin norocoşi s-au inventat aparatele de slăbit, dacă şi tu te încadrezi în această categorie, ar fi bine să dai o raită pe site-urile care se ocupă cu comercializarea lor şi te apuci de muncă. Un site care te poate ajuta este cel cu aparat de vaslit. Chiar dacă crezi aspectul fizic nu este atât de important nu ar trebui te laşi în baza asta, pentru că nu toţi oamenii cred asta. Şi aşa cum spuneam mai înainte acest lucru ne poate influenţa starea de spirit. Şi până la urma sportul înseamnă sănătate, de ce ar trebui ne ferim de acest lucru? Sportul nu ar trebui să ne sperie ci să ne bucure, căci este o activitate mai mult decât plăcută.


5 comentarii:

  1. Intr-adevar in zilele noastre aspectul fizic conteaza foarte mult fiindca este ceea ce observam prima data la o persoana si dupa cum stim prima impresie conteaza. De aceea trebuie sa punem mai mult accent pe felul in care aratam si hainele ce le purtam.
    Interesant.

    RăspundețiȘtergere
  2. mai bine te duci la sala acolo gasesti mult mai multe, decat sa un sigur aparat care nu este nici macar multifunctional

    RăspundețiȘtergere
  3. Poti incepe prin exericitiile de tipul home workout...sunt destule, mai apoi poti sa mergi la sala daca doresti neaparat o conditie fizica de invidiat

    RăspundețiȘtergere
  4. 20% sport iar 80% nutritie sanatoasa si rezultatele o sa apara fara nici o problema

    RăspundețiȘtergere
  5. E foarte buna ideea sa iti iei cateva aparate acasa, deoarece nu trebuie sa stai la rand. Dezavantajul este ca nu ai prea multe solutii... la sala ai multe aparate pentru maini, multe pentru picioare, dar o solutie foarte buna pentru acasa sunt halterele.

    RăspundețiȘtergere

Comentează-mă!