Conversatie cu mine II (Universuri)

Intr-un alt univers nu m-ai parasit. Nu, ai ramas alaturi de mine indiferent cat de greu a fost. Ai ramas si m-ai ajutat sa construim un viitor mai bun. Un viitor mai bun pentru noi, pentru copii nostri, pentru copii tuturor. M-ai ajutat sa fac alegerile corecte si m-ai sprijinit ori de cate ori schipatam. Mi-ai intins mana sa ma ridici cand nu eram atent si cadeam. Ai fost alaturi de mine in fiecare clipa si nu ma paraseai nici in vis. Ma hraneai cu dragoste si eram invincibil. Doar tu erai slabiciunea mea, si esti si in acest Univers.

Intr-un alt univers nu ne-am cunoscut. Am ramas singur sa ma lupt pentru viitor! Eram singur in fata unei avalanse de schimbari pe care nu le intelegeam si tare mi-as fi dorit sa cunosc pe cineva ca tine, care sa ma ridice si sa ma ajute sa imi continui lupta in viata asta mizera. In acel univers tot binele a devenit rau pentru ca singur eram slab si vulnerabil. Nu aveam invincibilitatea ta, nu aveam energia cu care ma hraneai doar privindu-ma prin ochii tai minunati. Soarele rasarea la orizont nu in sufletul tau.

In universul asta ai fugit de mine, ai crezut ca te iubesc mai mult decat meriti. In plecarea ta am suferit amandoi, pentru ca tu ma iubeai si eu la fel. In acest univers in loc sa ne ajutam ne-am daramat unul pe altul. Ne-am daruit lumea apoi am fugit cu ea in necunoscut. Destinul ne-a scris o poveste trista, ne-a lasat sa ne iubim ca apoi sa ne rapeasca iubirea iar apoi ne-a pedepsit despicand o prapastie intre noi. Oricat as fi incercat sa o traversez mai tare ma departam si asa am decis sa astept, poate intr-o zi o sa dispara si vom renaste din focul iubirii noastre precum pasarea Phoenix din propria-i cenusa!

6 comentarii:

  1. cred ca toata lumea vrea un univers asa cum l-ai descris pe primul, e important sa avem alaturi de noi pe cineva pe care ne putem baza in orica conditii, sa ne incurajeze cand avem nevoie, sa ne ridice cand suntem cazuti... sa fim unu langa altu...

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  3. Te-ai gandit sa te faci scriitor? Vorbesc cat se poate de serios, ar fi pacat :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Superb! M-ai lasat fara cuvinte. Cu totii ne dorim un univers numai al nostru, o lumea numai a noastra in care sa ne fim proprii stapani!

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte bun articolul de spre univers , ca ne-am saturat de atata politica !!!

    RăspundețiȘtergere

Comentează-mă!