Salata cu peste: un deliciu necesar

Stim cu totii ca pestele este un aliment care ar trebui integrat cat mai des in alimentatia noastra. Pentru multa sanatate, nutritionistii ne recomanda sa mancam peste, de orice fel, macar de doua ori pe saptamana. Pestele este o sursa bogata de fosfor, iod, multe vitamine si acizii grasi omega 3, care protejeaza inima. Despre toate acestea multi au povestit si multe studii le-au dovedit eficienta pentru sanatatea noastra.

De aceea, in acest articol va voi prezenta o mancare cu peste, o salata cu ton care se poate prepara in 3-4 minute. Aceasta salata este o gustare ideala pentru musafirii veniti pe nepusa masa, o gustare care va primi multe aprecieri, garantat. Iar daca nu vreti sa gatiti, salate din peste in Timisoara, proaspete si bune, gasiti la Selgros Timisoara.

Pentru prepararea salatei de care ziceam, aveti nevoie de: o conserva de ton in ulei, 20-30 de masline, o conserva de porumb dulce, un morcov si o ceapa rosie. Tonul se stoarce de ulei, maslinele si ceapa se taie cat mai marunt iar morcovul se curata si se rade in amestec. Peste acestea se adauga porumb dupa gust. Salata se stropeste cu doua linguri de ulei de masline si poate sa fie servita pe loc. Nu-i asa ca e usor? Iar gustul este exceptional. Tonul, maslinele, porumbul si ceapa merg foarte bine impreuna, iar morcovul va indulci putin compozitia si ii va da culoare. Invitatii tai vor fi impresionati in special datorita rapiditatii cu care vei face preparatul.

Retete pentru alte salate din peste cu siguranta mai exista pe internet. Cauta, incearca si vezi care sunt pe gustul tau. Sau experimenteaza si pregateste-ti o salata proprie, autentica, realizata din ingredientele pe care le vrei tu. Salatele din peste nu sunt doar foarte gustoase si sanatoase, dar sunt si usor de facut.

Selgros Timisoara
Produse alimentare si nealimentare
Calea Aradului nr. 64 Timisoara,300291 , RO
Tel: 0256 279 000
Fax 0256 279 199

8 comentarii:

  1. Delicioasa...salata mea preferanta!

    RăspundețiȘtergere
  2. Arata foarte bine salata,ma intreb cat e de gustoasa.Oricum o sa incerc sa o prepar.

    RăspundețiȘtergere
  3. Salata de peste este preferata mea :) si o prepar de fiecare data cand doresc sa mananc ceva sanatos.

    RăspundețiȘtergere
  4. Yumi..yumi...vreau si eu , va rog!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Da,este deliciosa eu o consum ocazional...tonul la conserva merge si cu paste care se fierb repede,ceva piper si zeama de lamaie.

    RăspundețiȘtergere
  6. O salata care merge foarte bine seara.

    RăspundețiȘtergere
  7. Mmm...delicios..o salata sanatoasa!

    RăspundețiȘtergere

Comentează-mă!