Blog sustinut de

Ghidul tau de calatorie

Cinci

Intr-o discutie cu NG de sambata seara am atins subiectul cei cinci oameni din viata ta care iti influenteaza fiecare pas. NG spune ca eu sunt practic media celor cinci in aproximativ toate domeniile iar la un calcul tind sa ii cam dau dreptate. In fine, cine sunt cei cinci si de ce urmeaza acum, va aparea si la el pe blog in curand.
Prima persoana care ma influenteaza este mama. Ea a fost si va fi mereu un punct de reper in viata, o sursa buna de sfaturi si un sprijin de orice fel oricand si oriunde voi fi. Multi nu cred ca parintii influenteaza viata dupa o anumita varsta dar eu ii contrazic. Mama, tata... ei mereu vor fi cei care te vor sustine si iti vor da sfaturi chiar daca tu nu le asculti.
A doua persoana din viata mea care are o influenta si care are o importanta deosebita este sora mea. Indiferent de cat de greu mi-a fost ea a fost acolo si m-a ajutat. Chiar daca au fost momente cruciale in viata si-a lasat treaba pentru a fi alaturi de mine.
Persoana numarul trei este un tovaras bun de vorba, Ergun. El mi-a adus liniste in multe seri tulburi si am vorbit ore intregi discutant limitele filosofice si fizice ale universului stiu de noi. Impreuna cu el am discutat cele mai noi tendinte din lumea underground dar si cele mai ciudate evenimente cunoscute noua.
A patra persoana este insusi NG. Impreuna cu el am pornit sa dezvoltam o afacere, impreuna cu el am discutat secretele internetului si tot impreuna cu el am ras, am glumit si am fost serios. Discutiile au fost mereu fructuoase si mereu am apucat sa invat ceva de la el.
Si in final, persoana numarul cinci este cea careia i-am daruit sufletul. Simona, o fata speciala care a adus multe schimbari in viata mea fara sa imi dau practic seama de multe lucruri care se petreceau in jurul meu. Este o persoana care ma influenteaza. De ce? Pentru ca mi-a oferit afectiunea de care am avut nevoie, pentru ca a fost alaturi de mine si mi-a adus de foarte multe ori zambetul pe fata mea mult prea serioasa. Mai departe... totul este poveste.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentează-mă!