Despre prieteni sau Cristina Cioba

Azi voi scrie despre prieteni, despre internet si despre cum poate sa iti schimbe viata fara sa iti dai seama. In trecut nu dadeam importanta internetului si il tratam ca pe o sursa de informatie stupida. Ma gandesc ca a trecut vremea cand cautam nickname pentru Mirc sa incercam sa agatam vreo gagica pe camerele de chat si in acelasi timp am ajuns sa ne individualizam pe toate retelele sociale aparute intre timp. Am individualizat si eu toate profilele si mai departe va dau un exemplu nu de "gagica" agatata pe vreun chat ci de prietenii legate desi ne desparteau mii de kilometri. Voi vorbi despre prietenia cu ea, Cristina Cioba. Nu ne cunosteam si nici nu am stat fata in fata vreme indelungata desi noi ne impartaseam ganduri, tristeti si bucuri. De ce dau exemplul ei? Poate pentru ca este cel mai relevant sau poate pentru ca este una din acele relationari care trece prin mai multe etape: cunoastere, vorbit, impartasit, cearta, impacare, vorbit si asa mai departe. Asta in conditiile in care timp de cateva luni nu ne-am vazut dar totusi am continuat sa ne sustinem moral unul pe celalalt si sa ne alungam plictiseala unul altuia fara sa ne conditionam sau cu prima ocazie sa ne intoarcem spatele. Cristina Cioba a fost prietenia aceea in care nu conteaza de unde esti, cati bani ai in buzunar sau ce tigari fumezi. Unde s-au intamplat toate acestea? Messenger, Facebook, Skype! Pe scurt: Internet! Daca stau si ma gandesc cred ca eram cititor al blogului ei, Cristina Cioba are blog si il gasesti aici daca esti interesat. Aveam cateva pareri cu privire la aranjarea in pagina, am contactat si am inceput sa vorbim pentru ca pana la urma si activitatea de blogging este tot socializare.
Internetul iti schimba viata fara sa vrei si daca esti mai deschis la minte iti aduce si prieteni noi, valorosi fara sa fi nevoit sa renunti la cei vechi. Iti va face legaturi si punti peste lumi necunoscute si iti va aduce mai aproape lumea draga si chiar daca nu vrei sa recunosti vei cauta in permanenta sa stai conectat la internet numai de dragul de a vorbi cu cineva "special". Tot aici, pe internet, poti fi liber, lipsit de inhibitie si timiditate si poti sa spui mai repede lucrurile care te apasa fara sa fi judecat de oameni care in fapt nu au nici o legatura cu tine si nici nu trebuie sa auzi parerea subiectiva si viata povestita de "prieteni" mai departe. Un portal spre lume noua, internetul poate aduce aproape persoane dragi si iti poate aduce in cercurile tale persoane speciale! Mai departe fiecare actioneaza in conformitate cu principiile personale.

13 comentarii:

  1. Nici nu am cuvinte sa iti multumesc, Alin... Apreciez din suflet!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce vorbe frumoase iai adresat! She's lucky to have a friend like you!

    RăspundețiȘtergere
  3. Jocuri online-intr-adevar sunt norocoasa! Foarte norocoasa!

    RăspundețiȘtergere
  4. Este un proiect interesant care va reusi sa ii aduca cu siguranta noi prieteni si poate admiratori

    RăspundețiȘtergere
  5. Cel mai frumos lucru pe lumea asta sunt FAMILIA si PRIETENII!!!
    P.S: It's just an opinion :D

    RăspundețiȘtergere
  6. tot mai frumos era cand eram mici si ne "imprieteneam" afara in parc, nu pe facebook, si altele...

    RăspundețiȘtergere
  7. Imi place foarte mult comentariul Anei :)) Dar dragut din partea ta sa-ti arati aprecierea fata de un om in asa fel !

    RăspundețiȘtergere
  8. Ana, nu pot sa nu ma intreb cati din prietenii pe care ti i-ai facut afara in parc sunt acum alaturi de tine la orice ora din zi sau noapte.

    RăspundețiȘtergere
  9. Frumos spus! :)
    Si eu mi-am facut cativa prieteni prin online si, surprinzator sau nu, mereu se gaseste unul sa ma ajute cand am nevoie de ceva, mereu e unul treaz cand am insomnii, mereu gasesc o persoana priceputa intr-un domeniu. Si parca e altceva cand il vad ON si imi permit sa apelez, decat sa-mi sunt in toiul noptii un prieten din offline. Nu mi se pare ciudat, mi se pare natural. :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Cea mai usoara cale de a-ti face prieteni noi, este in online. Ca iti faci un blog, sau stai pe mirc, sau rupi facebook-u in doua, rezultatul e acelasi, cunstinte si prieteni noi.

    RăspundețiȘtergere
  11. Super misto articolul:)
    http://www.optimizaresite-seo.com/

    RăspundețiȘtergere
  12. Cea mai usoara modalitate de a-ti face prieteni e intr-adevar online dar prieteni adevarati nu prea sunt sanse sa iti faci in felul asta.

    RăspundețiȘtergere
  13. Socializarea sta la baza prieteniei ! Prin socializare cunosti persoana de langa tine.

    RăspundețiȘtergere

Comentează-mă!