10 pentru online

Foarte multa lume arunca vina pe lumea online pentru lipsa de timp. Ne pierdem prea mult timp in online si nu mai avem suficient pentru o viata reala, prieteni, familie si asa mai departe. Ei bine eu sunt de parere inversa. Lumea online te scapa de foarte mult stres si iti ofera in schimb mult timp pretios ce il poti petrece cu cei dragi.

Mai nou am descoperit un motiv in plus pentru a zice acest lucru. Aici vine vorba de cumparaturile online. Care este timpul scutit de un magazin online? Cat timp iti mananca umblatul prin magazine? Cat timp este necesar sa probezi fiecare articol de imbracaminte daca iti vine sau nu? Timpul este pretios tocmai de aceea magazinele online au inceput sa prinda teren. Foarte bine. Din cateva "click-click-click" am cumparat ce imi trebuie si imi vine direct acasa, mi-a ramas timp sa imi fac o ciorba si sa ma duc si la o bere cu prietenii.

Unde este timpul pierdut? Ca eu nu il vad. Si aici vine partea a doua. De acum pe langa timpul castigat poti castiga si bani. Despre ce este vorba? Nici decum de platforme magice de facut bani peste noapte si nici despre alte nebunii pe care trebuie sa dai bani grei. Faci bani din cumparaturi. Cum faci asta? A aparut pe piata romaneasca primul site de tip Cashback.

Ce inseamna aceasta notiune de cashback. Este un sistem simplu de cumparaturi in mediul online, cumparaturi la care ai parte de reduceri, reducere care se returneaza in bani. Nu poti face cumparaturi de oriunde in schimb acest site: Cashcow.ro are o retea vasta de magazine afiliate si partenere din toate domeniile posibile. Fiecare magazin cu sistemul propriu de reducere legat direct de platforma Cashcow.


O explicatie foarte buna in acest sens este oferita de Cashcow si poti intelege ca sistemul functioneaza foarte usor fara batai de cap: " In momentul in care tranzactia este inregistrata de catre magazin, cashbackul aferent cumparaturii respective va aparea in “Totalul si Istoria tranzactiilor”: “Cashback in asteptare”. Tot ce trebuie sa faci acum este sa astepti ca magazinul sa confirme tranzactia. Acest lucru se poate intampla dupa ce comerciantul primeste plata pentru produsele/serviciile achizitionate sau, in unele cazuri, dupa ce expira perioada de returnare a produselor."

In mod practic faci cumparaturi cu bani inapoi si iesi castigat de doua ori: odata din prisma timpului pierdut si a doua ora pe partea financiara. Si este destul de placut sa te trezesti ca la sfarsit de luna se intorc la tine niste banuti pe care in mod normal i-ai dat pe altceva.

Tot ce trebuie sa faci este sa te inregistrezi si sa mergi sa iti faci cumparaturile asa cum o faci in mod obisnuit.
Sa nu uit si o alta parte esentiala: orice intrebare/nelamurire sau problema ai avea cu acest sistem Cashcow are un Customer Care Service foarte promt! Nici un client nu este nemultumit!

34 de comentarii:

  1. Nustiu ce sa zic,acu banu face legea,se cam pierde bunu simt,ce treaba are cumparatoru,daca are bani isi cumpara sa fie multumit:D

    RăspundețiȘtergere
  2. foarte multi bani se pot face si pe online trebuie doar sa stii ce si cum sa vinzi

    RăspundețiȘtergere
  3. Interesant conceptul, ma bucur ca e si la noi acum! O sa arunc un ochi pe magazinele afiliate, poate gasesc ceva sa-mi placa! Merci de pont!

    RăspundețiȘtergere
  4. Suna interesant, din afiliere/mlm se scot de obicei bani, singura smecherie e sa te tii de el. Daca renunti usor e nu iese nimic

    RăspundețiȘtergere
  5. Daca ai timp, te poti "ajunge" din online...

    RăspundețiȘtergere
  6. Cine e interesat sa cumpere ceva anume, isi cumpara direct, nu conteaza cat costa.

    RăspundețiȘtergere
  7. Cashcow e un fel de lioness dar pe alta nisa sa zic asa, unele chesti le cam impart. Dar sunt binevenite tot felul de promotii, cine nu ar vrea sa mai scuteasca un ban? Oricum cand ma uit pe amazon la preturi in comparatie cu emag innebunesc :))

    RăspundețiȘtergere
  8. Cumparaturile on-line sunt extrem de eficiente in momentul de fata + ca aproape fiecare firma ofera reduceri, bonusuri, etc. In schimb, asta cu timpul pierdut sau economisit...hmm, poti foarte bine sa te relaxezi in fata calculatorului cat si sa te distrezi cu prietenii, poti face ca aceste lucruri sa devina complementare, nu sa se excluda unul pe celalalt.

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu mai cred in programele astea de afiliate.

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu as da mai mult de 10 pentru online! Nu exista lucru pe care sa nu'l poti face sau sa nu'l gasesti sau sa nu te ajute pe online... Simplifica timpul!

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu prea sunt pro acestor programe de affiliere, dupa parerea mea nu sunt decat un mod de a atrage oamenii sa cheltuiasca bani

    RăspundețiȘtergere
  12. A castigat cel mai prost articol.
    Daca esti de acord cu mine, iti sugerez sa stergi linkurile si cuvintele cheie, cum am facut si eu. In felul asta poate-si vine Blogatu in minti si-ncepe sa dea note pe bune.

    RăspundețiȘtergere
  13. Cine e interesat sa cumpere ceva anume, isi cumpara direct, nu conteaza cat costa sau de unde e produsul .

    RăspundețiȘtergere
  14. da te poti ajunge din marketing sau daca ai magazin online

    RăspundețiȘtergere
  15. Internetul evolueaza pe zi ce trece... e si normal sa ne petrecem tot mai mult timp pe net... dar sa nu uitam si de iesirile in natura :D

    RăspundețiȘtergere
  16. mai bn zis scade pe zi ce trece...:(din pacate asta e realitatea...

    RăspundețiȘtergere
  17. si din cpc sau cpm se pot face bani frumosi daca ai vizitatori multi / zi

    RăspundețiȘtergere
  18. acuma merge foarte bine cu shop online, dak te ocupi k lumea.

    RăspundețiȘtergere
  19. SI eu in ultimii 2-3 ani am petrecut foarte mult timp in online si am cheltuit destui bani pe diferite produse eletrocasnice. Online-ul se dezvolta !

    RăspundețiȘtergere
  20. E adevarat ca ne pierdem foarte mult timp online, ideea e sa facem si ceva profitabil din acest timp petrecut, ca altfel nu am facut nimic.

    RăspundețiȘtergere
  21. Interesant sistemul de tip cashback :) ma gandesc sa il folosesc si eu, doar sa gasesc pe cineva care l-a testat sa imi dea un feedback

    RăspundețiȘtergere
  22. Internetul il poti folosi fie pierzand vremea, fie invatand. DAca alegi sa folosesti internetul pentru a invata poti deprinde foarte multe informatii.

    RăspundețiȘtergere
  23. Din cate cunosc eu si Lyoness este un program de cashback, care functioneaza atat pentru cumparaturile online cat si pentru cele traditionale

    RăspundețiȘtergere
  24. Domeniul online a inceput sa se dezmorteasca si la noi. Cred ca fiecare dintre noi a intrat cel putin o data intr-un magazin virtual si a cumparat ceva...cat de mic! Uneori gasesti articole pe care in magazine nu le vezi. Eviti aglomeratia si vaznatoarele care nu au chef de tine.Iar un alt beneficiu este pretul. De multe ori in magazinele online gasim articole la preturi mai bune decat in magazine. Sunt curioasa cum o sa fie shoppingul peste 10 ani!

    RăspundețiȘtergere
  25. Conceputl este detul de cunoscut in afara, doar ca unele dintre firme nu accepta acest lucru afiliatilor, sa imparta castigul lor cu clientul. Este mult de discutat, dar daca iti poti recupera niste bani nu vad de ce nu ai face-o. Cred ca totul depinde de cate de bine va fi promovat cachcow.ro

    RăspundețiȘtergere
  26. Dupa cum spunea cineva "Time is money!" Ne place sa ne complacem cu ideea ca nu avem timp sa ... si sa ... dar de fapt nu vrem sa ne facem timp pentru ca lumea online-ului este cu mult mai spectaculoasa!

    RăspundețiȘtergere
  27. Chiar daca shoppingul online are unele aspecte pozitive are totusi si cateva negative: in primul rand exista un cost in plus pentru livrare, in cazul in care comanda este foarte mica pretul per total (produs+livrare colet) sa fie exagerat de mare. Produsul daca este unul fragil se poate strica pe tot parcursul distributiei. La haine si incaltaminte nu ne puteam alege marimea exact, una este sa probezi hainele intr-un magazin obisnuit.

    RăspundețiȘtergere
  28. Lasati-i pe cei care comenteaza de cei ce stau mult la PC sa bombane in continuare... Ei nu stiu cate afaceri se tin DE ACASA, si cati oamenii fac bani de acasa... Sa numai zic ca singuratatea naste genii...

    RăspundețiȘtergere
  29. Ca tot venii vorba de castiguri online, va recomand afacerea vivaSMS. In luna august am facut 930 de lei doar din fata calculatorului. Cei interesati pot da click pe numele meu din acest comentariu si vor vedea extrasul de cont.
    Mult succes tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  30. In cativa ani o sa ajungem sa cumparam tot de pe online, iar tarabele or sa cada ....:))

    RăspundețiȘtergere
  31. Eu sincer cumpar aproape tot de pe online, plus ca imi ofera posibilitatea sa fac si comparatie de pret.

    RăspundețiȘtergere
  32. O idee de shopping online este xfashion.ro

    RăspundețiȘtergere
  33. Cine e interesat sa cumpere ceva anume, isi cumpara direct, nu conteaza cat costa sau de unde e produsul .

    RăspundețiȘtergere

Comentează-mă!